Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ … ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΣΕ HOTSPOTS


Ο Αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης τόλμησε αυτό που έπρεπε να πράξουν όλοι οι Στρατιωτικοί της χώρας, ώστε να μην μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε μια ισλαμική χώρα. Η κυβέρνηση τον παραπέμπει στο πειθαρχικό συμβούλιο και στο στρατοδικείο για να τον εκδικηθεί και να τρομοκρατήσει τους υπόλοιπους Στρατιωτικούς.

Στην αναφορά του γράφει ότι «δεν ορίζονται από πουθενά τα καθήκοντά μου. Αντιτίθεμαι στους προδοτικούς και αδέξιους χειρισμούς της δωσιλογικής αυτής κυβέρνησης, η οποία χρησιμοποιεί τις δομές φιλοξενίας ως κέντρα κράτησης και προάγει το δουλεμπόριο, στο οποίο πρωτοστατεί η Τουρκία.

Η Τουρκία χρησιμοποιεί μεταναστευτικές ροές ως γεωστρατηγικό όπλο εναντίον των Ελλήνων. Δεν γίνεται καμμία διαπίστευση, αν οι άνθρωποι αυτοί είναι των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας ή τζιχαντιστές. Εάν είναι και δημιουργήσουν τρομοκρατικά επεισόδια, το ότι περιθάλπονται από τον Ελληνικό Στρατό επισύρει ποινικές ευθύνες. Η όλη αυτή κατάσταση αποδυναμώνει τις Μονάδες του Ελληνικού Στρατού».

Πρέπει να κατανοήσουν οι ανίκανοι, ανεπάγγελτοι και φαύλοι κυβερνώντες, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ιερή αποστολή, την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της Πατρίδας μας και της ελευθερίας των Ελλήνων. Γι’ αυτό πρέπει να εκπαιδεύονται επί της πολεμικής αποστολής τους και όχι να κτίζουν, συντηρούν και λειτουργούν hotspots.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ πιστός στο τρίπτυχο Ορθοδοξία-Ελλάδα-Οικογένεια στηρίζει τον Αρχιλοχία και δηλώνει, ότι είναι κοντά του σε κάθε νόμιμη ενέργειά του. Καλεί την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον ΥΠΕΘΑ κο Καμμένο να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τις Ένοπλες Δυνάμεις ως υπηρέτες των παρανόμων μεταναστών και να τις επιτρέψουν να εκτελούν τα καθήκοντά τους, όπως αυτά καθορίζονται από το Σύνταγμα και τους Νόμους του κράτους. Σε αντίθετη περίπτωση καθίστανται υπόλογοι απέναντι του Έθνους, του Λαού και της Ιστορίας.

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου