Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ: ΌΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" (Βίντεο)


Του Άρη Δημόπουλου

Μέρα με τη μέρα γινόμαστε μάρτυρες της σοβιετικοποίησης της Ελλάδας,

μίας χώρας η οποία έχει χάσει κάθε επαφή με το παρελθόν και οδεύει με γοργούς ρυθμούς προς τη νέα εποχή.

Πολλάκις μέσα από το el.gr, σας έχουμε προειδοποιήσει για την σχεδόν μη αναστρέψιμη τροχιά που έχει πάρει η χώρα μας, τόσο σε επίπεδο οικονομίας, αλλά κυρίως σε επίπεδο πνευματικό. Με αφορμή όλη αυτήν την κατάπτωση (ηθική και οικονομική), η παγκόσμια αρχή εφαρμόζει με περισσή ευκολία τα σχέδιά της για ολική υποδούλωση των "ανυπότακτων Ελλήνων".

Την συνέχεια σας την αποκαλύπτουμε εμείς και έχει να κάνει με κάτι πολύ..."ιερό" για τις περισσότερες ελληνικές οικογένειες: Την ελληνική παραδοσιακή στέγη.

Με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς να είναι έτοιμοι και τους δανειστές να πιέζουν για τα λεγόμενα "εύκολα έσοδα", η κυβέρνηση ετοιμάζεται να καταθέσει νέα τροπολογία που θα αλλάξει τα πάντα στην διαδικασία που γίνονται οι πλειστηριασμοί ακινήτων.

Όσοι τους εμποδίζουν, είτε αυτοί λέγονται ένοικοι είτε απλοί πολίτες είτε ακόμη και "συλλογικότητες", θα κινδυνεύουν ακόμη και με αυτόφορω, εξανεμίζοντας έτσι την πιθανότητα για ακυρώσεις πλειστηριασμών μετ'επεισοδίων.

Πάρτε ένα παράδειγμα:



Τους τελευταίους μήνες εξάλλου έχουν γίνει ουκ ολίγες φορές μάρτυρες ανάλογων φαινομένων.

Εν μέσω μάλιστα "χριστουγεννιάτικων μποναμάδων", η κυβέρνηση σχεδιάζει να περάσει μάλλον στα κρυφά μία τροπολογία που θα προβλέπει την εκ θεμελίων αλλαγή στους πλειστηριασμούς, ώστε αυτοί να γίνονται στην κυριολεξία με ένα κλικ, δίχως να απαιτούνται περαιτέρω διαδικασίες.



Αυτός είναι και ο τρόπος, σύμφωνα με τον οποίον θα αρχίσουν οι μαζικές αρπαγές ελληνικών περιουσιών από το αριστερό κράτος, θυμίζοντας για άλλη μία φορά στους Έλληνες έναν από τον σημαντικότερους λόγους που πληρώνουν επί της ουσίας "ΕΝΟΙΚΙΟ" στο κράτος.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να έχει δική του περιουσία! 


http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου