Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Ξεκινούν Αντιδράσεις Μέσα Στο Στράτευμα Για Την Μετατροπή Του Από Φύλακα Του Ελληνικού Έθνους Σε Υπηρέτη Των Λαθρομεταναστών

Η μετατροπή του Ελληνικού Στρατού από φύλακα και προστάτη του Ελληνικού Έθνους σε υπηρέτη των λαθρομεταναστών από την ανθελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αρχίζει να δημιουργεί έντονες αντιδράσεις μέσα στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού.
Μια απόφαση που θα έπρεπε συνεχώς και επιτακτικώς να λαμβάνει ο εκάστοτε Αρχηγός ΓΕΣ, δηλαδή την άρνηση μετατροπής του στρατεύματος σε υπηρέτη των λαθρομεταναστών από την ανθελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,

τόλμησε να πάρει ο Α/λχίας (ΥΠ) Ευάγγελος Φώτης όταν στις 4 Ιουλίου 2017 αρνήθηκε να υπηρετήσει τους λαθρομετανάστες εισβολείς της Πατρίδας μας στο Δερβένι.
Αναλυτικά ο κ. Φώτης αναφέρει ότι:
στα στρατιωτικά του καθήκοντα δεν συμπεριλαμβάνεται η υπηρεσία σε στρατόπεδο λαθρομεταναστών (hotspot)
αντιτίθεται στους προδοτικούς και αδέξιους χειρισμούς της δωσίλογης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία χρησιμοποιεί τις «δομές φιλοξενίας» ως κέντρα κράτησης και προάγει το δουλεμπόριο στο οποίο πρωτοστατεί η Τουρκία.
η Τουρκία χρησιμοποιεί τις λαθρομεταναστευτικές ροές ως γεωστρατηγικό όπλο εναντίον των Ελλήνων.
δεν γίνεται καμία διαπίστευση εάν οι λαθρομετανάστες μπορεί να ανήκουν στις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας ή είναι τζιχαντιστές και εάν είναι και δημιουργήσουν τρομοκρατικά επεισόδια, το ότι περιθάλπονται από τον ελληνικό στρατό επισύρει ποινικές ευθύνες.
η όλη αυτή κατάσταση αποδυναμώνει τις Μονάδες του Ελληνικού Στρατού.
Η άρνηση εκτέλεσης διαταγής επιφέρει σύμφωνα με τον Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα (ν.2287/1995 - ΦΕΚ Α΄ 20/1.2.1995) την προσαγωγή σε πειθαρχική εξέταση και στις 16 Νοεμβρίου 2017 ο Ευάγγελος Φώτης οδηγήθηκε στο Πειθαρχικό του Γ’ Σώματος Στρατού με την κατηγορία της ανυπακοής σε διαταγή ενώ το σχετικό στρατοδικείο έχει οριστεί στο τέλος του μήνα.
Όμως στο άρθρο 53 περί ανυπακοής, στο εδάφιο 2, αναφέρεται ότι «η πράξη δεν είναι άδικη αν η προσταγή ή η υπηρεσία είναι προδήλως παράνοµη». Το περιεχόμενο αυτού του εδάφιου ισχύει πλήρως σε αυτή την περίπτωση μιας και οι διαταγές που δόθηκαν στον κ. Φώτη ήταν να υπηρετήσει τους λαθρομετανάστες στον λαθρεποικισμό του Δερβενίου, διαταγή που καθαρά είναι εκτός των καθηκόντων του στρατεύματος.
Αναλυτικά σύμφωνα με τον ορισμό του επιχειρησιακού έργου του Στρατού Ξηράς (Δόγμα ΣΞ 1, εδάφιο 2, σελ. 31, Έκδοση 2014) η λαθρομετανάστευση θεωρείται ως ασύμμετρη και υβριδική απειλή, άρα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις ως μέγιστος κίνδυνος προς το Ελληνικό Έθνος.
Σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις επιταγές του Δόγματος του Ελληνικού Στρατού βρίσκονται και οι θέσεις του Λαϊκού Σύνδεσμου Χρυσή Αυγή, όπως έχουν διαχρονικά διατυπωθεί από χαρακτηριστικές δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Νικόλαου Μιχαλολιάκου σχετικά με τον ρόλο που πρέπει να αναλάβει ο Ελληνικός Στρατός, δηλαδή τον σημαντικό αντικειμενικό σκοπό της αποτελεσματικής φύλαξης των συνόρων από κάθε είδους παράνομο εισβολέα.
Αντιθέτως η ανθελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που πλουτίζει από την χρηματοδότηση του Σόρος και της Κομισιόν για την προώθηση της λαθρομετανάστευσης, προκλητικά ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια την πολιτική κατάργησης των συνόρων της Ελλάδος, ανεξέλεγκτα εποικίζει με κάθε είδους λαθρομετανάστη-τζιχαντιστή την Ελλάδα και  έχει μετατρέψει τον Ελληνικό Στρατό σε υπηρέτη των λαθρομεταναστών.
Συμπερασματικά οι λαθρομετανάστες αποτελούν κύρια απειλή για την Πατρίδα μας και οι Ένοπλες Δυνάμεις θα πρέπει να έχουν ως αποστολή την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και των συνόρων της Ελλάδος και της προστασίας του Ελληνικού Έθνους. 

http://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου