Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Πάνω από 60.000 επισκέψεις στο «Γ. Αβέρωφ».

Εντυπωσιακό ρεκόρ επισκεψιμότητας καταγράφεται στο θρυλικό καταδρομικό «Γ.Αβέρωφ». Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αριθμός των επισκεπτών τις τρεις εβδομάδες που βρίσκεται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης πλησιάζει τον αριθμό επισκεπτών στο Φάληρο, κατά τη διάρκεια όλου του 2016. Ήδη έχουν καταγραφεί περίπου 60.000 επισκέπτες μέσα σε  τρεις εβδομάδες από την ημέρα που ξεκίνησε το επισκεπτήριο.

Ο κόσμος προσέρχεται με ιδιαίτερη συγκίνηση σε ένα πλοίο σύμβολο των ελληνικών αγώνων. Επισκέπτες φτάνουν από όλη τη Μακεδονία, τη Θράκη ακόμη και την Κεντρική Ελλάδα, και ο σεβασμός που δείχνουν είναι πρωτόγνωρος και η υπομονή τους αξιοσημείωτη.
Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, που υποδέχονται τους επισκέπτες τονίζουν χαρακτηριστικά: «Επισκέπτονται το πλοίο με δέος και σεβασμό σαν να θέλουν να αποτίσουν φόρο τιμής στη ναυαρχίδα του ελληνικού στόλου. Και το βλέπουμε και στην υπομονή που δείχνουν στις ουρές κάτω από τον ήλιο ή κάτω από τη βροχή. Ττην περασμένη εβδομάδα, μέρα που είχε ψιλόβροχο, 2.500 χιλιάδες άνθρωποι περίμεναν υπομονοτικά με την ομπρέλα, χωρίς φασαρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου