Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Θα «πλημμυρίσει» η πόλη το Σ/Κ, με… 3.000 Playmobil!

Τι δουλειά μπορεί να έχουν στη Θεσσαλονίκη οι 12 άθλοι του Ηρακλή, τα Dragons, οι Ghostbusters, τα Fairytale Games, οι Μακεδονικές Φάλαγγες, οι Ρωμαϊκές Λεγεώνες, ένα απίθανο Λούνα Παρκ, ένα μεγάλο Water Park, οι χαρούμενοι Dino Playmosaurs, ένα διάσημο ακροβατικό Τσίρκο, μια Χριστουγεννιάτικη αγορά, ένα σχολείο, ένα μεγάλο επιτραπέζιο παιχνίδι Ιπποτών, ένα πάρτι σκελετών και φαντασμάτων στο σπίτι του Halloween, η πιο διάσημη γειτονιά του Detroit Hood, το Apocalypto και οι Έλληνες οπλίτες πριν την Μάχη των Πλαταιών (479π.Χ);

Μα φυσικά όλοι θα είναι στη γιορτή Playmobil που θα γίνει στις 18 και 19 Νοεμβρίου στο Pinewood American International Schools of Thessaloniki. Το PTFA του σχολείου φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του τη μεγάλη γιορτή Playmobil.
Ένα διήμερο χαράς για μικρά και ενήλικα παιδιά με πολλά happenings, παιχνίδια με έπαθλα, διαγωνισμούς Play-Mobil & Win, προβολές ταινιών Playmobil, Fun Games και κληρώσεις πλούσιων δώρων για όλους τους επισκέπτες.
Η γνωστή ομάδα GReCoBil Team μετά την επιτυχία που γνώρισε στη πρώτη έκθεση Ελλήνων Συλλεκτών με διοράματα κατασκευασμένα αποκλειστικά με Playmobil και έχοντας μεγάλη αποδοχή από το κοινό που επισκέφτηκε τη Χαλκηδόνα τον προηγούμενο Απρίλιο ξαναχτυπά αυτή τη φορά στο Αμερικανικό σχολείο Pinewood.
Η έκθεση διοραμάτων θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο του σχολείου με πολλές θεματολογίες και ιστορικές αναπαραστάσεις. Σύμφωνα με τον συλλέκτη playmobil, Ντένη Βαγγόπουλο, θα στηθούν συνολικά 15 διοράματα και θα χρειαστούν περισσότερες από 3.000 φιγούρες. «Θα υπάρχουν θέματα σε σχέση με την αρχαιότητα αλλά και από τη σύγχρονη ιστορία. Για πρώτη φορά θα έχουμε μια δεύτερη αίθουσα εκεί όπου μέσα από τη διαδικασία του παιχνιδιού θέλουμε να φέρουμε τα παιδιά πιο κοντά στα διοράματα που κάνουμε οι μεγαλύτεροι» είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM».
Φέτος θα υπάρχει και δεύτερη αίθουσα οπού εκεί θα είναι χώρος χαράς για τους μικρούς μας φίλους αφού θα μπορούν να πάρουν μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς και δράσης με Playmobil και να κερδίσουν δώρα. Στην ίδια αίθουσα θα γίνονται προβολές ταινιών Playmobil και διάφορα αλλά happenings.
Σας περιμένουμε μαζί με τα παιδιά σας για δύο μέρες χαράς και αναμνήσεων.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου