Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Καιρός:για Δευτέρα 30-10-2017



Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Τοπικές βροχοπτώσεις αναμένονται κυρίως στο Ιόνιο, το νότιο και ανατολικό Αιγαίο, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, και την κεντρική και δυτική Μακεδονία. Στις ίδιες περιοχές, κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 8 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 21, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 13 έως 19, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 14 έως 22.

Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως και από βορά προς νότο θα ενισχυθούν και θα γίνουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές παροδικές βροχοπτώσεις έως και το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου