Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

20.000 δρομείς στον εφετινό «Νυχτερινό» της Θεσσαλονίκης!

 
Σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται η Θεσσαλονίκη εν όψει του 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου 2017. 


Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έληξε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου με το ρεκόρ των 20.000 δρομέων να έχουν δηλώσει συμμετοχή για τη μεγάλη φθινοπωρινή γιορτή αθλητισμού της Βόρειας Ελλάδας.



Σύμφωνα με τους διοργανωτές «για άλλη μια φορά, παρά την παράλληλη τέλεση πολλών αξιόλογων ημιμαραθωνίων δρόμων ανά την επικράτεια κατά το φθινόπωρο, ο "Νυχτερινός" θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα δρομικά δρώμενα της χώρας, προσελκύοντας από όλη την Ελλάδα και από κάθε ήπειρο και φωτίζοντας τη Θεσσαλονίκη με τρόπο μοναδικό». Με δεδομένο το μεγάλο ενδιαφέρον των τελευταίων ημερών για νέες συμμετοχές, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να διαθέσει άλλες 2.000 θέσεις, που θα προστεθούν στους ήδη εγγεγραμμένους δρομείς. Οι επιπλέον 2.000 θέσεις θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center), στο Περίπτερο 2 της ΔΕΘ - HELEXPO την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου (10.00-19.00). Το ίδιο διήμερο οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα μπορούν να παραλαμβάνουν τον αγωνιστικό εξοπλισμό τους.
Το κέντρο εγγραφών θα παραμείνει ανοιχτό και την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 14 Οκτωβρίου, από τις 10.00 έως τις 13.00, αποκλειστικά και μόνο για όσους δρομείς εκτός Θεσσαλονίκης δεν θα έχουν παραλάβει νωρίτερα τον εξοπλισμό τους.

O Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ» με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Υποστηρίζεται από το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η αναλυτική παρουσίαση των μεγεθών του Ημιμαραθωνίου των 21,1 χλμ. και του Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ. θα γίνει τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 12.00, στην Επίσημη Παρουσίαση της Διοργάνωσης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

/greece-salonika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου