Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Καιρός:για Πέμπτη 19-10-2017



Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες κατά τόπους και κατά περιόδους θα πυκνώνουν και διατήρηση των υψηλών θερμοκρασιών, περιμένουμε την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα χώρα από 5 έως 27 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 7 έως 28, στη Δυτική Ελλάδα από 10 έως 24 βαθμούς, στη Νότια Ελλάδα από 11 έως 26, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 27 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 11 έως 25 βαθμούς, αλλά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς και πρόσκαιρα τις θερμές ώρες της ημέρας από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και μετά το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου