Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Καιρός:για Τετάρτη 11-10-2017



Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 αναμένονται τοπικές νεφώσεις σε όλη τη χώρα με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Παροδικές τοπικές βροχές μικρής διάρκειας θα σημειωθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί στο Ιόνιο, ενώ από το μεσημέρι θα επεκταθούν και στα ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στην βόρεια ηπειρωτική χώρα θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 9 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 23, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 12 έως 23, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 14 έως 24, ενώ τοπικά στη Ρόδο και την ανατολική Κρήτη θα φτάσει και τους 26 με 27 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά το απόγευμα έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για παροδικές βροχές μικρής διάρκειας το απόγευμα στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου