Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ; ΜΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ‘ΔΑ’; Μοιάζει α-πί-στευ-το, αλλά ΔΕΝ είναι

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΣ ΡΑ-ΤΣΙ-ΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ! 200 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ (!!!) ΔΙΝΕΙ το Αμερικανικό Κολλέγιο Αγ.Παρασκευής σε …ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ !!!!
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ;
ΜΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ‘ΔΑ’;

Μοιάζει α-πί-στευ-το, αλλά ΔΕΝ είναι.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Αγίας Παρασκευής, το γνωστό ‘Derree’ εκπόνησε ΕΙΔΙΚΟ πρόγραμμα ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ για τους λαθροεισβολείς («φουκαριάρηδες») μετανάστες, που του έδωσαν το όνομα ‘Education Unites: From Camp to Campus’, δηλαδή ‘η Εκπαίδευση ενώνει: απο την προσφυγική κατασκήνωση στην Πανεπιστημιούπολη’!!!!!!!!!!!!!!!!
Τήν εφετινή πρώτη χρονιά, θα επωφεληθούν 200 λαθροπρόσφυγες εισβολείς, που θα εκπαιδευθούν στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αγία Παρασκευή, της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στην Θεσσαλονίκη και του επίσης Αμερικανικού Κολλεγίου ‘Ανατόλια’ στην συμπρωτεύουσα.
ΟΛΑ μά ΟΛΑ τα έξοδα, ήτοι στέγαση, τροφή και δίδακτρα για τους 200 («τυχερούς»; ‘very lucky’?), ΘΑ ΕΙΝΑΙ …Δ Ω Ρ Ε Α Ν (!!!), ενώ θα τους δίδεται ΕΠΙΠΛΕΟΝ και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό (!!!) για τα έξοδά τους…
ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;
Άν τώρα αυτή η απόφαση που πήραν τα αμερικανάκια του Κολλεγίου της Αγίας Παρασκευής, ΔΕΝ ΑΝΑΔΙΔΕΙ κ ά ρ γ α ρ α τ σ ι σ μ ό κατά των Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν, τότε τί είναι ΤΑΧΑ ρατσισμός;
Στους λαθρομετανάστες ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ…
Σέ Έλληνες, τί δίνουν;
Οι Έλληνες ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ !
ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ …ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ; ; ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου