Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Νικολούζος πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ για το «Χαμόγελο του Παιδιού»



Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Νικολούζος προσέφερε το ποσό των 70.335,24 ευρώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ, που καλείται να πληρώσει φέτος η οργάνωση.
Την είδηση ανακοίνωσε η οργάνωση, που εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον κ. Νικολούζο, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Art Maisons στη Σαντορίνη, «για την ευαισθησία του και την τεράστια προσφορά του».

Όπως επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος «δεχτήκαμε με μεγάλη ευγνωμοσύνη την προσφορά αυτή, ωστόσο δεν μπορούμε κάθε φορά να αγωνιούμε και να βασιζόμαστε στην πληρωμή κάποιων ανθρώπων».
Για το λόγο αυτό, συμπληρώνει «δεν τελειώνει ο αγώνας να αποδείξουμε ότι δεν θέλουμε απαλλαγή, θέλουμε ανταποδοτικότητα γιατί το Χαμόγελο προσφέρει ένα έργο, το οποίο είναι μετρήσιμο και οικονομικά και ανθρώπινα».
Κύκλος επαφών με πολιτικούς αρχηγούς
Τις επόμενες ημέρες το Χαμόγελο του Παιδιού ξεκινάει ένα κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς, υπουργούς και βουλευτές «για να δούμε τι μπορεί να γίνει, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε αυτούς που προσφέρουν σε αυτό τον τόπο να έχουν την αξιοπρέπειά τους και να μην πληρώνουν φόρους», καταλήγει ο κ. Γιαννόπουλος.
Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Νικολούζος σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει: «Ελπίζω όλοι μας, ακόμα και το κράτος, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που ζούμε, να γίνουμε λίγο πιο ευαίσθητοι, ιδίως για τα παιδιά και γι’ αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου