Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Νέα ήθη στα σχολεία - Στο στόχαστρο οι οικογένειες


Του Άρη Δημόπουλου

Σε ένα νέο περιστατικό που είναι επίκαιρο όσο ποτέ και αφορά τις πλέον κρίσιμες παιδικές ηλικίες, το...εκσυγχρονισμένο κράτος είναι έτοιμο να μάθει στα παιδιά πως έχουν το δικαίωμα...επιλογής του φύλου τους! Μάλιστα κάτι τέτοιο εντάσσεται με γοργούς ρυθμούς στο υποχρεωτικό πρόγραμμα σπουδών πολλών σχολείων τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ, παρά τις μεμονωμένες αντιδράσεις.



Μία από αυτές ήταν και των γονιών ενός αγοριού μόλις 6 ετών, οι οποίοι και άρχισαν να εκφράζουν να παράπονά τους για την αντιμετώπιση των παιδιών Δημοτικού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πιο συγκεκριμένα ο Nigel Rowe, 44 ετών, και η σύζυγός του Sally, 42 ετών, απέσυραν τον 6χρονο γιο τους από ένα Δημοτικό σχολείο, μετά την απόφαση ενός μικρού μαθητή να...αλλάξει φύλο και να γίνει κορίτσι!

Η οικογένεια σκοπεύει τώρα να εκπαιδεύσει το αγόρι στο σπίτι του στο Isle of Wight παράλληλα με τον 8χρονο αδελφό του, ο οποίος απομακρύνθηκε από το ίδιο σχολείο πριν από ένα χρόνο, όταν ένα παιδί στην τάξη του άρχισε επίσης να ισχυρίζεται ότι είναι τρανσέξουαλ.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως είναι το λιγότερο "αφύσικο" παιδιά τέτοιας ηλικίας να έχουν αυτού του είδους τις "ανησυχίες" και στρέφονται πλέον κατά των δασκάλων και της διεύθυνσης.

"Πιστεύουμε ότι είναι λάθος να ενθαρρύνουμε τα πολύ μικρά παιδιά να μαθαίνουν για την διεμφυλικότητα, τα αγόρια είναι αγόρια και τα κορίτσια είναι κορίτσια. Η δυσφορία των φύλων είναι κάτι που εμείς ως Χριστιανοί πρέπει να αντιμετωπίσουμε με αγάπη και συμπόνια, αλλά όχι στη σφαίρα ενός σχολείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αυτό είναι παράλογο", σημείωσε μεταξύ άλλων ο πατέρας των δύο αγοριών.

Φυσικά η στοχοποίηση δεν άργησε να έρθει, καθώς όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι μέσω των δικηγόρων τους, ένας από τους άμεσους χαρακτηρισμούς ήταν αυτός του "ομοφοβικού-τρανσφοβικού".

Μάλιστα στην υπόθεση εισέρχεται για τα καλά και το θέμα της θρησκείας, με τους δικηγόρους της οικογένειας να υποστηρίζουν πως έχουν στοιχεία για το ότι στα παιδιά γίνεται κανονική πλύση εγκεφάλου κατά της χριστιανικής πίστης!

Οποιοσδήποτε δηλαδή έχει αντίθετα "πιστεύω" από αυτά που προστάζει η νέα εποχή και μόδα, θεωρείται στην καλύτερη των περιπτώσεων ως "ρατσιστής, οπισθοδρομικός και ομοφοβικός".

Στην χειρότερη..."τρομοκράτης".

Δείτε άλλη μία πολύ πρόσφατη περίπτωση πλύσης εγκεφάλου σε μικρά παιδιά, αυτή τη φορά στις ΗΠΑ:








http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου