Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Eπικός Συνταξιούχος ανέλυσε σε 5 λεπτά με 2 προσωπικά παραδείγματα την ουσία που μας οδήγησε στη χρεοκοπία

Συνταξιούχος στη Λίμνη Εύβοιας μου ανέλυσε σε 5 μόλις λεπτά και με δυο προσωπικά παραδείγματα την ουσία που οδήγησε την χώρα στη χρεοκοπία:

Παράδειγμα 1: δούλευα στο Σκαλιστηρη μέχρι που χρεοκόπησε. Κάθε τρεις και λίγο κάναμε απεργία. Θυμάμαι κάποτε που η Δύση είχε επιβάλει κυρώσεις στον Κανταφι και εμείς κάναμε απεργία στο Μαντούδι ως στήριξη στο καθεστώς Κανταφι.



Παράδειγμα 2: Μόλις απολύθηκα απο το Σκαλιστηρη αποφάσισα να ασχοληθώ με την κτηνοτροφία. Είχε βγάλει τότε ένα Προγραμμα η Αγροτική Τράπεζα σε συνεργασία με την ΦΑΓΕ για εκτροφή αγελάδων. Είχα κάνει αίτηση στην Αγροτική για 15 εκατ. δραχμές. Με πιάνει κάποιο στέλεχος της Αγροτικής και μου λέει για να σου εγκρίνω το δάνειο θέλω 3 εκατ. δραχμές.

Ο συγκεκριμένος κύριος μου περιέγραψε την βασική φιλοσοφία που έφερε στην ελληνική κοινωνία και οικονομία η διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Ο θεωρητικός μανδύας πίσω απο την πράξη ειναι η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς που επιβλήθηκε στη Μεταπολίτευση, ενώ η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο στάδιο (η αποθέωση) αυτού του καρκινώματος.

Ioannis Manolis

http://thessbomb.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου