Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Τελωνείο Κακαβιάς: 32.000 ευρώ είχε μαζί του Αλβανός που έφευγε από την Ελλάδα

Δεν είχε υποβάλει την απαιτούμενη δήλωση περί ρευστών διαθέσιμων, με αποτέλεσμα να κατασχεθεί το 25% του κεφαλαίου ως πρόστιμο και το υπόλοιπο ποσό να δεσμευτεί

Στο στόχαστρο των αστυνομικών και των τελωνειακών υπαλλήλων βρέθηκε ένας Αλβανός ο οποίος αποπειράθηκε να φύγει από τη χώρα με προορισμό την πατρίδα του μέσω της Κακαβιάς, με τις αποσκευές του γεμάτες... χρήματα τα οποία απέφυγε να δηλώσει στο Τελωνείο!



Κατά την έρευνα στην οποία υποβλήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του το τεράστιο χρηματικό ποσό των... 32.560 ευρώ, για το οποίο δεν είχε υποβάλει την απαιτούμενη δήλωση περί ρευστών διαθέσιμων. Έτσι, σύμφωνα με την διαδικασία, οι τελωνειακοί κατέσχεσαν το 25% του κεφαλαίου ως πρόστιμο και το υπόλοιπο ποσό δεσμεύτηκε ώσπου να πιστοποιηθεί η νομιμότητά του!

Αντίθετο δρομολόγιο ακολούθησε ένας ομοεθνής του πρώτου Αλβανού, ο οποίος προσπάθησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος από την Κακαβιά οδηγώντας ένα αυτοκίνητο για το οποίο οι τελωνειακοί διαπίστωσαν ότι είχε κλαπεί από την Ιταλία! Το όχημα κατασχέθηκε, ενώ ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

http://thessbomb.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου