Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Καιρός:για Τρίτη 13-6-2017



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και τις θερμές ώρες της ημέρας στα βόρεια ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα, με τοπικές βροχές ή πρόσκαιρη καταιγίδα στα Δωδεκάνησα και την Ανατολική Κρήτη περιμένουμε την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 12 έως 27 βαθμούς), 18 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 20 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με εξαίρεση στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας και στα ορεινά τμήματα περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου