Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ GRAIG SAWYER



Είναι συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις ενός πρώην  μέλους της προσωπικής φρουράς  ‘’υψηλών’’ προσώπων και κυβερνητικών παραγόντων των ΗΠΑ. Ο Craig Sawyer  που διατέλεσε επί χρόνια  μέλος της προσωπικής ασφάλειας  υψηλόβαθμων παραγόντων των Ηνωμένων Πολιτειών  αποφάσισε, φανερά απηυδισμένος,  να μιλήσει για πρώτη φορά  για την μεγάλη ανωμαλία  που βρίσκεται στα  υψηλά  κυβερνητικά κλιμάκια  τα οποία υπηρέτησε επί χρόνια.


Όπως αποκαλύπτει  για πρώτη φορά μέσα από την προσωπική του εμπειρία, η πλειοψηφία  των  κυβερνητικών παραγόντων είναι παιδόφιλοι,  ομοφυλόφιλοι και ό,τι άλλο ανώμαλο  μπορεί να φανταστεί κανείς.

Όπως ανέφερε, όλο αυτό το κύκλωμα της ανωμαλίας έχει ουσιαστικά την μεγάλη προβολή και στήριξη από τα γνωστά καθεστωτικά ΜΜΕ  ενώ δεν είναι άσχετο με αυτό η μεγάλη επιμονή των κυβερνήσεων ΗΠΑ και Δυτικής Ευρώπης να ψηφίζουν συνεχώς νόμους υπέρ των ομοφυλοφίλων.


Για τον λόγο αυτό οι αποφάσεις του να αποκαλύψει κάποια πράγματα  ήταν εν γνώσει του ότι θα τον έφερνε σε αντίθεση με τα ΜΜΕ,  ενώ  θα γινόταν προσπάθεια να μην  γίνουν γνωστές οι αποκαλύψεις του.

Το συγκλονιστικό είναι, όπως αποκάλυψε, ότι πάνω από 100.000 παιδιά στις ΗΠΑ γίνονται κάθε χρόνο θύματα σεξουαλικής κακοποίησης  από κυκλώματα  στα οποία μετέχουνε  πρόσωπα της υψηλής κοινωνίας. Για αυτό τα σκάνδαλα αυτά αποκρύπτονται με έντεχνο τρόπο και σπάνια βγαίνουν στην δημοσιότητα.

Το δεύτερο συγκλονιστικό στοιχείο όπως αποκαλύπτει ο Craig Sawyer, είναι ότι το FBI, CIA, NSA , και το Πεντάγωνο  έχουν αμέτρητα στοιχεία από περιπτώσεις σεξουαλικών σκανδάλων στα ηλεκτρονικά τους αρχεία,  τα οποία φυσικά αποκρύπτουν,  ενώ συνηθίζουν οι ίδιοι να βλέπουνε  βίντεο με σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών  για προσωπική τους διασκέδαση.

Ο ίδιος είχε υπηρετήσει  στη προσωπική  ασφάλεια προσώπων όπως Χίλαρι Κλίντον, Τζον Μακέιν, Ντόναλντ Ράμσφελντ και  Τζων Νεγρεπόντε και είχε  γνωρίσει από μέσα  όλα αυτά τα κυκλώματα σεξουαλικής διαστροφής και ανωμαλίας.


Το πιο σοκαριστικό  σε όλα αυτά είναι η αποκάλυψη πως  υπάρχει μια ειδική μυστική οργάνωση  που επιλέγει τα θύματα από μικρά παιδιά  τα οποία τα απαγάγει και στην συνέχεια τα φέρνει για να ικανοποιήσουν  τις σεξουαλικές διαστροφές τους  οι υψηλά ιστάμενοι. Στην συνέχεια, αυτά τα θύματα σκοτώνονται  για να μην υπάρχει καμιά ζωντανή μαρτυρία.


Με την πρωτοβουλία του Craig Sawyer,  και αυτό είναι αρκετά ελπιδοφόρο,  δημιουργήθηκε μια οργάνωση, η V4CR (www.vets4childrescue.org), που προσπαθεί να ξεσκεπάζει όλα αυτά τα σεξουαλικά σκάνδαλα της ανωμαλίας και να κυνηγάει τις περιπτώσεις απαγωγών μικρών παιδιών  για να αποκαλύπτει  πως είναι θύματα σεξουαλικών διαστροφών.

Εκείνο όμως που τον έχει ανησυχήσει πιο πολύ είναι ότι δυστυχώς σε αυτά τα υψηλά κυκλώματα σεξουαλικής διαστροφής μετέχουν  και ανώτεροι εκκλησιαστικοί κύκλοι και υψηλά ιερατεία  με προεκτάσεις και εκτός Αμερικής σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες καθολικές,  προτεσταντικές ακόμα και ορθόδοξες.

Ήδη στην Αμερική  έχουνε γίνει 3000 συλλήψεις ατόμων  της υψηλής κοινωνίας  που κατηγορούνται για παιδοφιλία, βιασμούς ανήλικων παιδιών  και άλλες σεξουαλικές διαστροφές.

Στο παρακάτω βίντεο ένα πρώην ανώτατο στέλεχος του FBI  κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις για αυτά τα κυκλώματα σεξουαλικής διαστροφής.



Αυτή είναι μια άλλη κρυφή όψη , ζοφερή , και πραγματικά  δαιμονική, της ελίτ  που κυβερνάει  σε μεγάλο μέρος την ανθρωπότητα.





ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

http://amfipolinews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου