Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Χωρίς λεωφορεία από τη Δευτέρα και πάλι η Θεσσαλονίκη

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν εκ νέου από τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ. Αυτό αποφάσισε το Δ.Σ. του συνδικάτου εργαζομένων στον Οργανισμό.

Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης απαιτούν την καταβολή του συνόλου των δεδουλευμένων τους, τα οποία είναι δύο μήνες και το δώρου του Πάσχα:



«Το συμβούλιο του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ συνεδρίασε. Πάρθηκε απόφαση ότι εφόσον η διοίκηση του ΟΑΣΘ δεν πληρώνει τους εργαζόμενους- αυτή τη στιγμή τα λεφτά που χρωστά η διοίκησης του ΟΑΣΘ είναι δύο μήνες, Μάρτιος- Απρίλιος και η εξόφληση του δώρου Πάσχα- έτσι, λοιπόν, οι εργαζόμενοι απαιτούν άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων. Σε αντίθετη περίπτωση τη Δευτέρα ξεκινάμε μία επίσχεση εργασίας. Η αγωνιστική διάθεση των εργαζομένων δεν θα σταματήσει σε συνάρτηση και με την απόφαση της κυβέρνησης, “Εδώ και τώρα, λύση”», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.

«Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση εδώ και δύο χρόνια και να μην μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα που λέγεται συγκοινωνίες στο νομό Θεσσαλονίκης», τονίζει ο ίδιος και προσθέτει: «Από τη μία πλευρά απλήρωτοι εργαζόμενοι, από την άλλη πλευρά οι κάτοικοι και οι χρήστες συγκοινωνίας σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης εμπαίζονται και να μια αντιπαλότητα σε βάρος των εργαζομένων. Λοιπόν, τέρμα η ιστορία αυτή. Δεν μπορεί οι εργαζόμενοι να υβρίζονται ούτε από τον υπουργό Μεταφορών, ούτε από τους κατοίκους γιατί δεν φταίμε».

http://thessbomb.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου