Κυριακή 23 Απριλίου 2017

"Βόμβα" Spiegel! Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν την Ιντερπόλ και την ΕΛΑΣ!

Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν επί χρόνια τα κεντρικά γραφεία της Ιντερπόλ, αλλά και τα γραφεία συνδέσμων, όπως της Ελληνικής Αστυνομίας και άλλων χωρών!

Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού Spiegel και τα ερωτήματα που δημιοργούνται είναι... αμέτρητα από την απίστευτη αποκάλυψη!

Άκουγαν τα πάντα!
Την είδηση για το νέο κατασκοπευτικό σκάνδαλο μετέδωσε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Ant1, το οποίο επικαλείται το ρεπορτάζ του Spiegel που αοπκαλύπτει ότι από το 2000 (τουλάχιστον) οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν τα κεντρικά της Europol στη Λυών αλλά και το ελληνικό γραφείο της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκεται στις εκεί εγκαταστάσεις.

Επιπρόσθετα παρακολουθούσαν τα γραφεία της Αυστρίας, της Δανίας, του Βελγίου και της Ισπανίας.

Αυτό σημαίνει πως οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες "άκουγαν" όλα όσα έλεγαν οι Έλληνες αστυνομικοί από τα κεντρικά της Europol με την Αθήνα. Σύμφωνα με έγγραφα που έχει στην κατοχή του το γερμανικό περιοδικό, οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν το φαξ, το τηλέφωνο και τα e-mail της ελληνικής αποστολής.

Σημειώνεται πως δύο χρόνια πριν, το Spiegel είχε αποκαλύψει πως οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες -μεταξύ άλλων- παρακολουθούσαν και τις επικοινωνίες της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο.

Το περιοδικό απευθύνθηκε στους αρμόδιους ζητώντας κάποιο σχόλιο, με τους τελευταίους να απαντούν πως δίνουν αναφορά μόνο στην Καγκελαρία και στην κεντρική επιτροπή της γερμανικής Βουλής.

Δείτε το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου