Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Σκάνδαλο ύψους μισού δισ. € που ΟΥΔΕΠΟΤΕ έγινε πρώτη είδηση…



To 2012 στα ψιλά γράμματα αναφέρθηκε μία περίεργη υπόθεση …σύλληψης μίας γυναίκας για χρέη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στο κράτος. Ψάχνοντας βρήκαμε ότι η εταιρία ZILTIMEX …μία μαϊμού εταιρία με μαϊμού ιστοσελίδα κ.λπ. ήταν στο επίκεντρο του σκανδάλου.
Στο Υπουργείο Οικονομικών… δεν τους φάνηκε παράξενο που μία ασήμαντη ΕΠΕ… πήγε ξαφνικά από τις 30.000 ευρώ τζίρο στα 50.000.000 ευρώ.
Χιλιάδες εικονικές αγοραπωλησίες που δεν υποψίασαν κανέναν στις τοπικές εφορίες… όπου το κράτος κλήθηκε να επιστρέψει ΦΠΑ εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρώ… που δεν είχε εισπράξει ποτέ όμως.
Ένα τεράστιο σκάνδαλο ύψους μισού δισεκατομμυρίου ευρώ που ΟΥΔΕΠΟΤΕ έγινε πρώτη είδηση.
Δεν το θυμάται πλέον κανείς. Και δεν πρέπει να το θυμόμαστε, γιατί η απάτη στήθηκε από δύο Ισραηλινούς και οι κυβερνήσεις προτιμούν να αρπάξουν το ψωμί από χιλιάδες παιδικά στόματα, από το να αναζητήσουν τους Ισραηλινούς κλέφτες και τα κλεμμένα.
Οι μαϊμού-εταιρίες που εμπλέκονται, απλά αναγράφονται σε λίστες μεγαλο-οφειλετών του Δημοσίου, μαζί με άλλες τέτοιες παρμόμοιες απάτες ληστείας του Δημοσίου… και κάποιοι γλεντούν με τον ιδρώτα μας σε εξωτικά νησιά χωρίς να τους ψάχνει κανείς.
Στη Λίστα Λαγκάρντ κάποιοι Ισραηλινοί με 500.000.000 κατάθεση… μας έκαναν μαθήματα κατά του ρατσισμού κι όλα ξεχάστηκαν την επόμενη μέρα.
http://amfipolinews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου