Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Που πάνε όλα αυτά τα λεφτά;



Έχουν βρει τον εύκολο τρόπο για να γεμίζουν τα Ταμεία: Υπερφορολόγηση στα εύκολα «θύματα», δηλαδή μισθωτούς και συνταξιούχους που δεν μπορούν -εκ των πραγμάτων- να κρύψουν εισοδήματα και φόροι επί φόρων σε προϊόντα, όπως τα καύσιμα, τα οποία έτσι και αλλιώς θα αναγκαστούμε να τα προμηθευτούμε.


Φυσικά και δεν είμαι ο πρώτος που αντιλαμβάνομαι ότι όταν γεμίζουμε το ρεζερβουαρ -ακόμη και όσοι βάζουμε πετρέλαιο- μεγαλύτερο είναι το ποσό των φόρων που πληρώνουμε, παρά η αξία των καυσίμων. Κάτι που αποδεικνύεται και από την απόδειξη που σας επισυνάπτω.

Επίσης, δεν είμαι ο πρώτος που διαπιστώνω ότι όπως προκύπτει από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, πέρα από το ρεύμα που πληρώνουμε, έχουμε να εξοφλήσουμε και κάθε λογής «νταβατζηλίκια» υπέρ τρίτων που περιλαμβάνονται σε αυτόν, κάτι που επίσης φαίνεται στον λογαριασμό που σας στέλνω..




Εκείνο όμως που δεν ξέρω και φαντάζομαι … όλοι μας, είναι πόσα βάζουν στα κρατικά τα ταμεία από τα καύσιμα και το ρεύμα… Και που τα «σπρώχνουν» βρε παιδιά τελικά; Ποιους πληρώνουμε τόσα λεφτά;;


http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου