Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Καιρός:για Δευτέρα 1-5-2017



Τοπικές νεφώσεις, κυρίως στη Μακεδονία και την Κρήτη όπου κατά τόπους θα εκδηλώνονται παροδικές βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε τη Δευτέρα 1 Μαΐου 2017. Τις θερμές ώρες της ημέρας οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες κυρίως σε ορεινά τμήματα. Παράλληλα, οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα διατηρηθούν αυξημένες, περιορίζοντας κατά τόπους την ορατότητα.

Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 8 έως 27 βαθμούς, στην Δυτική και Νότια Ελλάδα από 12 έως 27, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 27 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, με εντάσεις 4 έως 5 μποφόρ και από τις απογευματινές ώρες μεταβλητοί ασθενείς.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές ή καταιγίδες και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου