Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Καιρός:για Δευτέρα 13-3-2017



Βελτιωμένο καιρό με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά, με εξαίρεση την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου όπου τις πρωινές ώρες προβλέπονται τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά, με βελτίωση στη συνέχεια περιμένουμε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 10 βαθμούς), 6 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 3 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -1 έως 12 βαθμούς), 10 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 9 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί 6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο Σαρωνικό τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου