Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Σενάρια τρόμου: Ζητούν επιπλέον φόρους, ενώ ήδη οι Έλληνες δεν πληρώνουν τους υπάρχοντες!



ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ «ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ» ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ «ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ» ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ!

Εκτός πραγματικότητας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που ετοιμάζει την «θανατική καταδίκη» μισθωτών και συνταξιούχων με ένα «πακέτο» μέτρων που θα ισοπεδώσει οικονομικά τους πάντες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, μέχρι τώρα, όλα συγκλίνουν στη μείωση του αφορολογήτου ορίου στα 6.800 ευρώ. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;

Της Αμέλιας Αναστασάκη

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων επιμόνως, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το θέμα της μείωσης του αφορολογήτου ορίου. Το ζήτημα πλέον δεν είναι αν θα μειωθεί- καθώς αυτό είναι δεδομένο-, αλλά πόσο. Το ΔΝΤ από την αρχή εξέφρασε την απαίτηση να αγγίξει ακόμα και το όριο των 5.000 ευρώ, κάτι που σύμφωνα με όσα αναφέρει πηγή των Βρυξελλών στο Newsbomb.gr, απέχει παρασάγγας από την τελική απόφαση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, το επικρατέστερο σενάριο τα τελευταία 24ωρα προβλέπει μείωση του ορίου κοντά στα 6.800 ευρώ. Όπως και να έχει πάντως, όπου και αν «κάτσει η μπίλια» του ορίου, το αποτέλεσμα οδηγεί στα ίδια μονοπάτια. Συνταξιούχοι και μισθωτοί με ιδιαίτερα χαμηλά εισοδήματα θα πληρώσουν το «μάρμαρο» των επιλογών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την ώρα που οι φορολογούμενοι ήδη δεν μπορούν αντεπεξέλθουν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις.
Ποια θα είναι η επιπλέον φορολογική επιβάρυνση με αφορολόγητο στα 6.800 ευρώ:

ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΣ

6.000€ 0€

7.000€ 40€

8.000€ 260€

8.500€ 370€

8.600€ 392€

9.000€ 400€

9.500€ 400€

10.000€ 400€

Να σκεφτεί κανείς την οικονομική απόγνωση που περιμένει τα ελληνικά νοικοκυριά, τα οποία ήδη έχουν χρέη που ξεπερνούν τα χρήματα που παράγονται μέσα σε έναν χρόνο στη χώρα μας! Οι συνολικές υποχρεώσεις των νοικοκυριών υπολογίζονται στα 116,5 δισ. ευρώ! Οικονολογόγοι αναφέρουν χαρακτηριστικά στο Newsbomb.gr, πως εάν τα νοικοκυριά ήταν χώρα θα χρωστούσαν όλα τα έσοδα ενός ολόκληρου χρόνου!

«ΧΑΡΑΤΣΙΑ» ΑΠΟ 40-700 € ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ

Οι Θεσμοί διαπραγματεύονται σκληρά, και αυτό αναδεικνύεται από το γεγονός ότι ζητούν την άμεση εφαρμογή της μείωσης του αφορολογήτου, στο οποίο θα καταλήξουν με την ελληνική πλευρά. Εάν συμβεί αυτό, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, αφενός Έλληνες φορολογούμενοι που ανήκουν στα φτωχότερα στρώματα και δεν πλήρωναν φόρο, θα αναγκαστούν τώρα να πληρώσουν, αφετέρου όσοι πληρώνουν θα πληρώνουν μεγαλύτερο φόρο! 


 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου