Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Εσύ φωτογραφήθηκες ποτέ στο Λευκό Πύργο;

Ο Λευκός Πύργος. Το σύμβολο της πόλης. Το πιο δημοφιλές μνημείο της από πλευράς επισκεψιμότητας. Έγινε γραμματόσημο, αφίσα, αναμνηστικό, σουβενίρ, έγινε τόπος για να κλείσεις ραντεβού, για να ξαποστάσεις, να δεις την παραλία από ψηλά, έγινε μουσείο, πάνω από όλα όμως έγινε τόπος που φωτογραφήθηκαν άνθρωποι.




Από την ανακάλυψη της φωτογραφίας μέχρι σήμερα οι άνθρωποι που μένουν ή επισκέπτονται αυτή την πόλη βγήκαν μία τουλάχιστον φωτογραφία με φόντο το μνημείο. Ο καθένας μας θυμάται μια εικόνα του εκεί.



Η parallaxi σας καλεί να μας στείλετε από μια εικόνα σας ή εικόνα φίλων και συγγενών σας από το σήμερα αλλά και το παρελθόν της πόλης, κοντινό ή μακρινό στο Λευκό Πύργο, να φτιάξουμε το ψηφιακό άλμπουμ αναμνήσεων του συμβόλου της πόλης.

Είκοσι αναγνώστες που θα στείλουν την εικόνα τους με μια λεζάντα της εποχής και των προσώπων που απεικονίζονται θα κερδίσουν ένα βιβλίο τελευταίας κυκλοφορίας δώρο από την parallaxi. Τo mail της αποστολής είναι klikstinpoli@gmail.com

Διαβάστε ακόμη: Οι μεταμορφώσεις του Λευκού Πύργου

O Γιώργος Τούλας με τον αδερφό του Φώτη στο Λευκό Πύργο στις αρχές τις δεκαετίας του εβδομήντα.



Πριν τέσσερα χρόνια η parallaxi σε συνεργασία με τους BeforeLight δημιούργησε μια τεράστια κορνίζα για να περιβάλει το Λευκό Πύργο.

ebrar3_2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου