Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Όνειρο Ζωής !!!!!




Άκουσα εχτές ότι για κάποιους νέους μας ήταν όνειρο ζωής η συμμετοχή τους στο survivor και συγκλονίστηκα !!!!

Άνθρωποι στο άνθος της ηλικίας τους με οικογένειες η χωρίς, με παιδιά η χωρίς γίνονται βορά σε ένα τηλεθεάμον κοινό το οποίο αποσβολωμένο από την κρίση αδυνατεί να πάρει την τύχη στα χέρια του και να ανατρέψει πολιτικές και αποφάσεις που τον πάνε στα τάρταρα.



Είναι η απόλυτη κατάντια για μια κοινωνία που η μόνη ελπίδα των νέων της και όχι μόνο είναι η συμμετοχή σε ένα τηλεπαιχνίδι – σκουπίδι κάθε μορφής.

Άκουσα τους ιθύνοντες του παιχνιδιού να μιλάνε άκουσον άκουσον για συλλογικότητα και άλλες τέτοιες αρλούμπες την στιγμή που γνωρίζουν ότι κυνηγώντας το όνειρο (το έπαθλο) θα οργιάσουν οι ίντριγκες, τα καρφώματα, τα κτυπήματα κάτω από τη ζώνη κλπ κλπ. Συλλογικότητα και συντροφικότητα είναι να παλεύουμε όλοι μαζί με ένα και μοναδικό στόχο να ανέβει το βιοτικό επίπεδο όλων μας.

Όνειρο ζωής για τον καθένα μας (σ αυτή τη χώρα και σ αυτή την κοινωνία) θα έπρεπε να είναι στο να συμβάλει αποφασιστικά :

-Να σταματήσει η κατρακύλα της κοινωνίας
-Να σταματήσει η φτώχεια και η εξαθλίωση των πολιτών.
-Να υπάρξουν αξιοπρεπείς δουλειές (πλήρους απασχόλησης) για όλους ανεξαιρέτως χωρίς διακρίσεις.

-Να «ανατρέψει» πολιτικούς και πολιτικές που εδώ και πολλά πολλά χρόνια έκαναν τα πάντα για να οδηγήσουν τη χώρα στα βράχια και την κοινωνία στα τάρταρα.

Είναι φοβερό να ακούμε απ αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα, που την έστειλαν στα βράχια να μιλάνε για το κλείσιμο μιας αξιολόγησης (Αξιολόγηση σημαίνει πρακτικά την παραπέρα εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας) για να μην πάει λέει η χώρα στα βράχια !!!!!!!

Είναι φοβερό μια υποτιθέμενη κυβέρνηση της «αριστεράς» να ψάχνει το περιτύλιγμα για να παρουσιάσει τα νέα συμφωνηθέντα μέτρα ταφόπλακα για την κοινωνία μας.

Είναι φοβερό να φορολογείται ακόμα και ο πολίτης με μηδενικό εισόδημα (μέσω τεκμηρίων κλπ κλπ) και να σου πλασάρουν σαν κατόρθωμα εκτρώματα – νομοσχέδια αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης. (συσσίτια, κουπόνια, κοινωνικά επιδόματα φτώχειας κλπ κλπ) Μου θυμίζει την «επιστροφή της 13ης σύνταξης» αυτή την τεράστια κοροϊδία στους απόμαχους της ζωής που αφού τους πήραν με το έτσι θέλω από 1000-2500 ευρώ ετησίως μέσω περικοπών συντάξεων και εκας τους επέστρεψαν υπό μορφή φιλοδωρήματος (εφ άπαξ και όχι 13η σύνταξη) κάποια ολίγα ευρόπουλα.

Όνειρο ζωής θα ήταν η πάλη για να ξαναφέρουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία για το αύριο για ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία. !!!!!!!!!!!!


 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου