Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Κανάλι στο Ίντερνετ φτιάχνει το Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης!

Την πιλοτική λειτουργία διαδικτυακού καναλιού (WebTV) άρχισε το Επιμελητήριο μας, μετά την σχετική απόφαση που πήρε στην τελευταία συνεδρίαση της η Διοικητική Επιτροπή του ΕΕΘ.
Το κανάλι αυτό, το οποίο σε πρώτη φάση θα φιλοξενείται στην πλατφόρμα του "You Tube", θα διαθέτει και θα προβάλει βίντεο με πληροφοριακό υλικό από την δραστηριότητα του Επιμελητηρίου μας.


Ήδη στην πλατφόρμα έχουν μεταφορτωθεί και προβάλλονται τα βίντεο από τις δύο εκδηλώσεις "Συζητούμε με τους Πολιτικούς μας", το Ετήσιο Δείπνο του ΕΕΘ και τα βίντεο με την ιστορία και το έργο του (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ)

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να δημιουργηθεί σταδιακά μία ευρεία γκάμα οπτικού υλικού με την οποία εύκολα και γρήγορα θα προβάλλονται οι δραστηριότητες του ΕΕΘ, κυρίως από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Η παραγωγή του υλικού γίνεται με ευθύνη του Δημοσιογράφου του Επιμελητηρίου Χρήστου Νικολαΐδη (e-mail xenikol@hotmail.com τηλ. 2310-271488), στον οποίο μπορούν να απευθύνονται όσα μέλη θα ήθελαν να προτείνουν θέματα για κάλυψη.

http://thessbomb.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου