Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Tο ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ΣΥΡΙΖΑΙΟ δυνατό - Εκτός από τους μετανάστες λιάζονται ΚΑΙ οι εργαζόμενοι στα Hot Spots;

Γιώργος Αδαλής

Tο ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ΣΥΡΙΖΑΙΟ δυνατό !!!

Kύριε Εισαγγελέα, εκτός από τους μετανάστες λιάζονται ΚΑΙ οι εργαζόμενοι στα Hot Spot ;;;
-----
Σε ένα και μόνο πρόγραμμα εργασίας, δαπανήθηκαν 17.523.136 ευρώ, εκ των οποίων τα 10.951.960 ευρώ προέρχονται από συγχρηματοδοτούμενη δαπάνη του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και τα 6.571.176 ευρώ από πόρους του ΟΑΕΔ. Από χρήματα των χειμαζόμενων Ελλήνων δηλαδή! Και με αυτά τα χρήματα προσελήφθησαν ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, οδηγοί, οικοδόμοι και βοηθητικό προσωπικό καθαριότητας, αλλά και πάρα πολλοί εργαζόμενοι γενικών καθηκόντων!

Σε ένα σύνολο λοιπόν 2.500 ατόμων που προσλήφθηκαν το 80% δεν πήγε ποτέ στην δουλειά του στα Hot Spot και έπραξαν ότι ακριβώς είπε η κυρά Τασία! Λιάζονταν!

Πρόκειται δηλαδή για την απάτη του αιώνα!

Αλληλέγγυοι δήθεν φιλεύσπλαχνοι ευαισθητούληδες, που η ... "αλληλεγγύη" τους μετριέται σε κάνα χιλιάρικο περίπου!

Κι εγώ που νόμιζα από τα γραφόμενά τους στα social media ότι πρόκειται για ... αλτρουιστές που παράτησαν τα σπίτια τους και τις δουλειές τους για να βοηθήσουν τους Πρόσφυγες!!

Κι εγώ που νόμιζα ότι οι Δημοκράταροι αυτοί θέτουν εαυτούς για την βοήθεια των απανταχού Προσφύγων ... δωρεάν!!!

Αγωνιστές της ... προσφυγιάς που καταπολεμούν το απάνθρωπο αυτό φαινόμενο με μια ... μισθουλάρα ! Κι αντί να βρίσκονται στα hot spot, δίνουν αγώνες από τα τζάκια και τους καναπέδες τους κι έχουν σπάσει τα πληκτρολόγια στην μάχη των .... Social Media! Και φυσικά ο μισθός ... τρέχει !

Ισως κύριε Εισαγγελέα, έτσι να εξηγείται η πληθώρα των ... σκιέρ στον Παρνασσό, που πλακώθηκαν τις προάλλες στα λιφτ! Λέτε να επρόκειτο για τέτοιους φιλότιμους εργαζομένους που βιάζονταν να επιστρέψουν στις δουλειές τους;;; Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το πλήθος των μαινόμενων σκιέρ που αλληλοσκοτώθηκαν ! Βιαζόντουσαν οι άνθρωποι να πάνε στα hot spot!!

Γιατί , την περίοδο των χιονοπτώσεων στη Λέσβο, είχαν εξαφανιστεί από προσώπου γης ακόμη και τα αφεντικά τους!

Ενας εισαγγελέας δεν υπάρχει δηλαδή να χώσει μέσα όλους αυτούς τους κατσαπλιάδες που κατασπατάλησαν 17 εκ, ευρώ για να προσποιούνται οι κάθε λογής Μουζάλες τους αριστερούς;

Πρόκειται για μια νέα μορφή διορισμών υμετέρων κατά τα πρότυπα της Πασοκάρας του '80 !

Πρόκειται για δημιουργία κομματικών στρατών, συγκεκριμένων πολιτικών στελεχών του Σύριζα!

Κι έτσι εξηγούνται όλα αυτά τα τρελά που γίνονται στην Ελλάδα και τα εξίσου τρελά όσο και αξιοθρήνητα γράφονται στα social media!

Η αποκάλυψη αυτή έγινε εδώ και μέρες και η Δικαιοσύνη στη χώρα επιτρέπει ακόμη και σήμερα, να χρησιμοποιείται το δράμα των Προσφύγων προκειμένου να διευρύνονται οι πελατειακές σχέσεις και να δημιουργούνται κομματικοί στρατοί από τεμπελχανάδες που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα, αρκεί να ... ασπαστούν την Ισλαμική πλην όμως κάργα αριστερή, μαντίλα του ... Σύριζα!

Τελικά, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ΣΥΡΙΖΑΙΟ δυνατό !!!

Οσο για την δουλειά στα hot spot, την έκανε, την κάνει, και απ' ότι φαίνεται θα συνεχίσει να την κάνει ο Ελληνικός Στρατός! Αρα το κόστος είναι διπλάσιο, διότι και αυτοί πληρώνονται από το υστέρημά μας και αντί να φυλάσσουν τα σύνορα, κάνουν τις ορτινάντζες στις στρατιές των υπαλλήλων του Μουζάλα και του ΠΑΣΟΚ!!! Εεεεχμ, του Σύριζα ήθελα να πω κύριε Εισαγγελέα!


http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου