Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Με ένα πάτημα του κουμπιού ο μεγάλος αδελφός, μας έχει όλους στο πιάτο...


Το διαδίκτυο και ειδικά το ΦΒ, είναι φοβερά εργαλεία επικοινωνίας και ανταλλαγής ιδεών. Όμως όλα αυτά μέσα στο πλαίσιο μιας δημοκρατίας και ενός πολυπολικού-πολυφωνικού συστήματος. Διότι, αν κάποτε επικρατούσε ολοκληρωτικά η παγκοσμιοποίηση και καταλυόταν η δημοκρατία από την παγκόσμια διακυβέρνηση μιας αεθνικής ελίτ, τότε να είστε βέβαιοι, ότι αυτό που χρησιμοποίησε ως μέσο για την επιβολή της, δηλαδή το διαδίκτυο, θα μετατρεπόταν αυτόματα σε όπλο καταστολής των αντιφρονούντων και σε θανάσιμη παγίδα για όλους.

Τότε θα συνέβαινε το εξής. Το 99% των "γενναίων" που τώρα αρθρογραφούν εναντίον της θα εξαφανίζονταν πίσω από ανώδυνες για εκείνη δημοσιεύσεις, ενώ το 1% όσων θα επέμεναν να παραμένουν αληθινά γενναίοι, θα εξαφανιζόταν πίσω από τα κάγκελα ενός στρατοπέδου συγκέντρωσης αντικαθεστωτικών.
Ας μη γελιόμαστε. Το κάθε εργαλείο αφήνεται ελεύθερο μόνο για όσο χρησιμεύει ώστε να επιτύχει το σκοπό τους. Άλλωστε μεγαλύτερος ρουφιάνος από το ΦΒ δεν υπάρχει. Το σύστημα δεν χρειάζεται πια χιλιάδες σμπίρους και καταδότες, εφόσον ο καθένας μας αυτορουφιανεύεται από μόνος του. Οι μυστικές υπηρεσίες δεν έχουν πλέον ανάγκη να μας παρακολουθούν στο δρόμο. Με ένα πάτημα του κουμπιού ο μεγάλος αδελφός, μας έχει όλους στο πιάτο....

"Η ΕΠΟΠΟΙΪΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ"

Μολύβι σε χαρτί


 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου