Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Σας έλειψαν ;;; Μπλόκα αγροτών στους δρόμους, από Δευτέρα

post-feature-image
Από την Δευτέρα βγαίνουν στο δρόμο οι αγρότες, με τις περισσότερους κατά τόπους συλλόγους τους να έχουν ήδη ανακοινώσει μπλόκα στις κατά τόπους περιφέρειες, αντιδρώντας στα φορολογικά μέτρα.
Σε ετοιμότητα είναι το μπλόκο της Νίκαιας, καθώς η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, οι Αγροτικοί Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα της επαρχίας Φαρσάλων,  συνεδριάζουν σήμερα στις 6 το απόγευμα, στο Βασιλί Φαρσάλων.
Οι αγρότες της Κρήτης έχουν ήδη αποφασίσει , κατά την Παγκρήτια Σύσκεψη Αγροτών που πραγματοποιήθηκε, συγκέντρωση στην ΔΥΟ Ηρακλείου, στις 10:30 την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.
Από την πλευρά τους, οι αγρότες της Κρήτης μετά την Παγκρήτια Σύσκεψη Αγροτών αποφάσισαν την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στις 10.30 το πρωί να συγκεντρωθούν στη ΔΟΥ Ηρακλείου, ξεκινώντας δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση.
Στο μεταξύ, επιστολή προς τον Έλληνα αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, απέστειλε η Υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Ρουμιάνα Μπατσβάροβα, στην οποία εκφράζει τις ανησυχίες της βουλγαρικής κυβέρνησης για το ενδεχόμενο αποκλεισμού των συνόρων από Έλληνες αγροτοσυνδικαλιστές, στο πλαίσιο των εξαγγελθεισών κινητοποιήσεών τους.
Την ίδια ώρα, εκπρόσωποι των Ενώσεων Μεταφορέων της Σόφιας δηλώνουν πως σε περίπτωση που οι Έλληνες αγρότες προχωρήσουν στο μπλοκάρισμα των συνοριακών διαβάσεων, θα προβούν και εκείνοι σε αντίποινα, αποκλείοντας κάθε πρόσβαση μέσω οδικών αξόνων που καταλήγουν, μέσω της χώρας τους, στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου