Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός: για Τετάρτη 28-12-2016


 


Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Αιγαίο και τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά περιμένουμε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016. Μετά το μεσημέρι αναμένονται τοπικές ασθενείς χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ χιονόνερο θα σημειωθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και χιονοπτώσεις στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Εξαφανίζουν στην Ευρώπη ότι έχει σχέση με τα Χριστούγεννα για να μην προσβάλλονται οι ισλαμιστές!



ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Τι συμβαίνει με την Ευρώπη; Υποτίθεται ότι είναι χριστιανική και γιορτάζει τα Χριστούγεννα αλλά η λέξη Χριστούγεννα τείνει να εκλείψει, είτε από τελετές, είτε από κάρτες και σχολικές εορτές, για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι, ενώ αντιθέτως οι λέξεις ,

Απίστευτος συλλογισμός του Νίτσε: “Να γιατί κανείς δεν μπορεί Να καταστρέψει τους Έλληνες!”

Πιο επίκαιρος από ποτέ ο Φρειδερίκος Νίτσε. Στο πρώτο του βιβλίο, με τίτλο …
“Η Γέννηση της Τραγωδίας” (1872) και συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 15,ο Νίτσε κάνει μία ιδιαίτερα μνεία στο ελληνικό έθνος αποδεικνύοντας ότι ο Νίτσε είναι πολύ μπροστά από την εποχή του.
Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο:
Πιο επίκαιρος από ποτέ ο Φρειδερίκος Νίτσε. Στο πρώτο του βιβλίο, με τίτλο …

Νερό με άδειο στομάχι το πρωί: Δείτε τι συμβαίνει στον οργανισμό



Μπορεί να απολαμβάνετε ένα ποτήρι καφέ το πρωί, αλλά τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει για το καλό του οργανισμού σας, το απλό, καθαρό νερό.
Και ενώ φυσικά ένα ποτήρι νερό είναι καλό ανά πάσα στιγμή, αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως είναι ευεργετικό για την υγεία σας, όταν το πίνετε το πρωί με το που σηκώνεστε από το κρεβάτι. Δείτε γιατί:

«Μπαίνει» τέλος στα μετρητά – Πώς θα κάνετε στο εξής τις αγορές σας με πλαστικό χρήμα



Το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή προβλέπει τη μείωση του ορίου συναλλαγών από 1.500 σε 500 ευρώ, πάνω από το οποίο θα πρέπει αυτές να γίνονται αποκλειστικά με τη χρήση μέσω πληρωμής με κάρτα ή άλλου μέσου ηλεκτρονικής πληρωμής

► Αιτιολογική έκθεση

Άρθρο 69 - Διασφάλιση και έλεγχος συναλλαγών

Στο... σφυρί τα "χρυσά ακίνητα" το 2017 - Βίλες εφοπλιστών στο στόχαστρο των τραπεζών

Με προγράμματα πλειστηριασμών θα κάνει ποδαρικό το 2017 για τους μπαταχτσήδες, καθώς οι τράπεζες δείχνουν αποφασισμένες να βάλουν «φραγή» στους στρατηγικούς κακοπληρωτές. Σε πρώτη φάση στο σφυρί θα βγουν πολυτελή ακίνητα, διαμερίσματα, βίλες και εξοχικά που είναι δηλωμένα ως πρώτη κατοικία και ανήκουν σε «πτωχευμένους» επιχειρηματίες και εφοπλιστές.

Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΦΡΕΝΑΡΕΙ»...


ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΩΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΆΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 

«Η Ισλανδία πρέπει να «ξεμεθύσει» από την οικονομική επιτυχία.»

Διορθωτικές κινήσεις για να αποφύγει την υπερθέρμανση της οικονομίας, η οποία κινείται εδώ και χρόνια με εκρηκτικούς ρυθμούς ανάπτυξης και μηδενική ανεργία, πραγματοποιεί η κεντρική τράπεζα της Ισλανδίας.

Πώς και μέχρι πότε μπορείτε να καταθέσετε τις πινακίδες κυκλοφορίας



Τα Τέλη Κυκλοφορίας 2017 έχουν ήδη αναρτηθεί στο Taxisnet και οι ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν περιθώριο μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου να τα εξοφλήσουν ώστε να γλιτώσουν από τα υπέρογκα πρόστιμα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναμένεται να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στις κατά τόπους εφορίες από ιδιοκτήτες οχημάτων οι οποίοι θα σπεύσουν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους ώστε να γλιτώσουν από τα υπερβολικά Τέλη Κυκλοφορίας,

ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ: «Είμαστε πιο φτωχοί από τους Ελληνες!»



Τις φαναστικές ιστορίες περί δήθεν πλούσιων Ελλήνων αρχίζουν να ξανασερβίρουν οι Γερμανοί, αμέσως μετά τα συμπεράσματα της ΕΚΤ σύμφωνα με τα οποία τα ελληνικά νοικοκυριά, έχασαν στην κρίση το 40% των εισοδημάτων τους.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, διανθίζουν τις ιστορίες τους με «στατιστικά στοιχεία» προς επίρρωσιν των ισχυρισμών τους ότι οι Γερμανοί, είναι ο πιο… φτωχός, ευρωπαϊκός λαός!

Επίδομα Εισοδηματικής Ενίσχυσης: Ποιοι δικαιούνται ως 600 ευρώ

Μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις όσοι δικαιούνται να τους χορηγηθεί το Επίδομα Εισοδηματικής Ενίσχυσης Οικογενειών Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών, ύψους 600 ευρώ.

Oι αιτήσεις για το επίδομα έτους 2016 γίνονται σε συγκεκριμένα ΚΕΠ που έχουν καθορίσει οι δήμοι.

Το θαύμα του Αγίου Παΐσιου ανήμερα τα Χριστούγεννα - Μαρτυρία



    Μέρες γιορτινές και έχει αξία να σκεφτόμαστε και την ψυχή μας που πολλές φορές τη νικάει ο φόβος και η θλίψη! Αξίζει να διαβάσει τη μαρτυρία ενός προσκυνητή που πριν χρόνια ανήμερα τα Χριστούγεννα, συνάντησε τον γέροντα Παΐσιο στο Άγιο Όρος και εκείνος θεράπευσε την άρρωστη ψυχή του
    Διάβασε τη συγκλονιστική περιγραφή του από το agiameteora.net

Χαλκιδική: Πλήθος κόσμου στο έθιμο του μελώματος του Χριστού στην Αρναία (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Το παραδοσιακό Χριστόψωμο, που παρασκευάζεται σε πολλά χωριά της Χαλκιδικής ακόμη και σήμερα για το «μέλωμα του Χριστού», αναβιώνει στην Αρναία την παραμονή των Χριστουγέννων.
Φέτος το Χριστόψωμο είχε βάρος 400 κιλά! Οι διαστάσεις του ήταν 2x2 και ήταν το μεγαλύτερο που παρασκευάστηκε μέχρι σήμερα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 27/12/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων