Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός: για Δευτέρα 12-12-2016



Τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες σε όλη τη χώρα. Βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια και δυτικά. Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά της βόρειας χώρας τη νύχτα, τις πρώτες πρωινές ώρες και προς το βράδυ. Η ορατότητα στην κεντρική και βόρεια χώρα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Ποιος σου είπε ότι αγάπη σημαίνει να ανέχεσαι και να υπομένεις τη συμπεριφορά των άλλων;


00599393

Συχνά έχουμε μια λανθασμένη εντύπωση για το τι ακριβώς είναι αγάπη και τι σημαίνει αγαπάω τον εαυτό μου (αυτοαγάπη) και κατ’ επέκταση Αγαπώ τη Ζωή μου.
Θέλοντας να φωτίσω τις ασάφειες και τις ανακρίβειες που κατά καιρούς φτάνουν στα αυτιά μου μοιράζομαι μαζί σας το παρακάτω κείμενο από το βιβλίο «Το Μυστικό Του Μαγνήτη Της Καρδιάς» του Ruediger Schache

Ποιοί συνταξιούχοι και πως θα λάβουν την έκτακτη ενίσχυση

1.Πότε θα καταβληθεί η ειδική οικονομική ενίσχυση στους συνταξιούχους;

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό σχεδιασμό, η καταβολή θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου μαζί με την σύνταξη Ιανουαρίου.
2. Ποια είναι τα εισοδηματικά κριτήρια βάσει των οποίων ο συνταξιούχος δικαιούται την ενίσχυση;

Αυτές είναι οι 10 δουλειές με τα λιγότερα λεφτά στην Ελλάδα (έκπληξη η Νο1)

Ένα επάγγελμα που αποτελεί το όνειρο αρκετών παιδιών και νέων είναι σήμερα το πιο κακοπληρωμένο στην Ελλάδα. Δείτε την πλήρη λίστα της totallymoney.com

To totallymoney.com αποτελεί το "ευαγγέλιο" των επαγγελματιών που δεν έχουν πατρίδα. Σε αυτό καταφεύγουν όσοι διαθέτουν κάποια εξειδίκευση

Nα βγάλουν Silver Alert: «Εξαφανισμένοι» 13.000... πρόσφυγες από χώρους φιλοξενίας!!! Σε ποια πλατεία να λιάζονται κυρά Τασία;;;


Στην χαοτική και δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, όσον αφορά στο προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα, αναφέρθηκε δημοσίευμα της Wall Street Journal, κάνοντας μια αναλυτική περιγραφή των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα.

Ευρωπαίοι συνταξιούχοι που ζούνε μόνιμα στην Ελλάδα είναι κατάσκοποι των Τούρκων


Γερμανός συνταξιούχος που ζει μόνιμα στην Ελλάδα και συνελήφθη πριν δύο χρόνια κατηγορούμενος για κατασκοπεία, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 14 χρόνια κάθειρξης.

Όπως διαβάζουμε στο Intelnews, o Γερμανός συνταξιούχος παραδέχθηκε στο δικαστήριο της Ρόδου ότι ανήκει σε δίκτυο Γερμανών και άλλων δυτικοευρωπαίων συνταξιούχων, που ζουν μόνιμα στη χώρα μας, οι οποίοι στρατολογήθηκαν ως κατάσκοποι από τις τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Προσοχή - Απαγορεύεται η χρήση ζώων ως ντεκόρ σε βιτρίνες, φάτνες, παραστάσεις, σίριαλ, θεάματα κ.ο.κ. Διαβάστε τι αναφέρει ο νόμος για το θέμα ...


Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν πολλοί έμποροι – κάθε είδους – για να κάνουν πιο ελκυστικό το εμπόρευμα, το προϊόν τους τοποθετούν εντός και εκτός καταστημάτων και επιχειρήσεων ζώα ως ζωντανό ντεκόρ κάτι που η νομοθεσία ξεκάθαρα απαγορεύει.
Αν είστε μάρτυρας κάτι τέτοιο κάντε αμέσως καταγγελία στην Αστυνομία καθώς είναι αδίκημα το οποίο διώκεται στο πλαίσιο τους αυτοφώρου και είναι αυτεπάγγελτο ενώ δεν απαιτείται να πληρώσετε κανένα απολύτως παράβολο.

Πώς έμαθαν οι αρχαίοι την πτώση της Τροίας; Το μήνυμα διένυσε 550 χιλιόμετρα μέσα σε μία νύχτα πριν από 3.000 χρόνια. Φρυκτωρίες, η επινόηση των Ελλήνων που «εκμηδένιζε» τις αποστάσεις (βίντεο)


Πριν από 3.000 χρόνια, ένα μήνυμα διένυσε απόσταση 550 χιλιομέτρων μέσα σε μία νύχτα. Η Τροία είχε πέσει και ο Αγαμέμνονας, βασιλιάς των Αχαιών, έστελνε τη χαρμόσυνη είδηση στη γυναίκα του, την Κλυταιμνήστρα, που τον περίμενε πίσω στις Μυκήνες.

Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το πρώτο παιδικό βιβλίο που προωθεί τις ομοφυλόφιλες οικογένειες !!!



Ένα βιβλίο, το οποίο συν τοις άλλοις περιλαμβάνει και τις
αποκαλούμενες από την Νέα τάξη "Οικογένειες Ουράνιο Τόξο" !!!

Το βιβλίο είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά από τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αντώνη Παπαθεοδούλου, ο οποίος από το 1999 γράφει και μεταφράζει ιστορίες, τραγούδια και σενάρια για παιδιά, δέχτηκε να κάνει την μετάφραση σε αυτό το εξάμβλωμα που θέλουν να μας παρουσιάσουν ως παιδικό βιβλίο.

Η Ελλάδα η 4η ακριβότερη χώρα στον πλανήτη στους φόρους κινητής τηλεφωνίας

Η Ελλάδα εφαρμόζει δειθνώς την  4η πιο υψηλή φορολογία στην κινητή τηλεφωνία, η οποία ανέρχεται στο 37,5% της τελικής τιμής, σύμφωνα με έρευνα της Διεθνούς Ενωσης Τηλεπικοινωνιών.

Τα στοιχεία της έρευνας που παρουσίαζονται στην εφημερίδα Καθημερινή αφορούν μάλιστα στο 2015, όταν ο επιβαλλόμενος ΦΠΑ στην Ελλάδα ήταν 235 και όχι 24% όπως είναι σήμερα.

Κίνδυνος για φορολογικό «μπλακ άουτ»! Σε 20 μέρες οι φορολογούμενοι πρέπει να πληρώσουν 4 δισ. ευρώ!

Κίνδυνο για φορολογικό μπλακ άουτ προκαλεί το τσουνάμι φόρων που πρέπει να πληρώσουν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου περισσότεροι από 6 εκατομμύρια φορολογούμενοι ενώ ακολουθούν από τον Ιανουάριο του 2017 τα νέα φοροεισπρακτικά μέτρα που ψηφίστηκαν φέτος τον Μάιο.

Τα πάνω-κάτω στην παιδεία: Τι αλλάζει σε πανεπιστήμια, πανελλαδικές, λύκειο

Οι φοιτητές θα μπορούν να αποκτούν πτυχία με δύο κατευθύνσεις - Θα εισάγονται σε σχολές και όχι τμήματα - Από το 2019 οι νέες πανελλαδικές - Παρεμβάσεις και σε δημοτικά και νηπιαγωγεία

Μετά τις αλλαγές στις εξετάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, το υπουργείο Παιδείας ετοιμάζει τα νέου τύπου Πανεπιστήμια. Στόχος του υπουργού Παιδείας είναι τα κοινά μαθήματα στο πρώτο έτος, η προκήρυξη θέσεων για νέους πανεπιστημιακούς και πτυχία με δύο κατευθύνσεις στους αποφοίτους. 

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/12/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων