Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός:για Πέμπτη 8-12-2016



Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες κυρίως στην κεντρική και νότια χώρα. Οι τοπικές βροχές που θα σημειώνονται κατά περιόδους θα περιοριστούν μετά το μεσημέρι στην Πελοπόννησο, το νότιο Ιόνιο και την Κρήτη, και προς το βράδυ θα σταματήσουν. Στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας θα σημειωθεί παγετός έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα πελάγη θα παρουσιάσουν μικρή σταδιακή εξασθένηση και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 7 μποφόρ.

Το λάστιχο: Μια διδακτική ιστορία για την αλήθεια και το ψέμα


Το λάστιχο: Μια διδακτική ιστορία για την αλήθεια και το ψέμα

Είναι μια παρέα από τέσσερις φοιτητές, που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Τα παιδιά είναι καλοί φοιτητές και έχουν πάει άριστα όλη τη χρονιά. Μια Παρασκευή πρωί, αφού έδωσαν τις εξετάσεις τους σε ένα μάθημα και έγραψαν πολύ καλά, μαζεύτηκαν προκειμένου να οργανωθούν για το Σαββατοκύριακο.

Αποζημίωση 800.000 ευρώ στην οικογένεια του Γρηγορόπουλου



Το ποσό των 800.000 ευρώ (ως αποζημίωση) επικύρωσε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους στην οικογένεια του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ανήμερα των 8 χρόνων από την δολοφονία του.
Το 2013, η μητέρα του δολοφονημένου μαθητή, Τζίνα Τζαλικιάν και η αδερφή του, κατέθεσαν αγωγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο ζητώντας από το Ελληνικό Δημόσιο να τους καταβάλλει αποζημίωση ως ψυχική οδύνη για τον θάνατο του Αλέξανδρου, 2 εκατ. ευρώ στη μητέρα του και 700.000 ευρώ στην αδερφή του.

Πώς θα αποφύγετε εξαπάτηση κατά τις συναλλαγές σας στο διαδίκτυο

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της προληπτικής δράσης και ενόψει της επικείμενης εορταστικής περιόδου, εφιστά την προσοχή των πολιτών – χρηστών διαδικτύου κατά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους και συγκεκριμένα στις πληρωμές προϊόντων, μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-banking) και πιστωτικών-χρεωστικών καρτών.

«Ντύνονται» υπάλληλοι δήμων και κλέβουν αυτοκίνητα



Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο Δήμος Γαλατσίου, ενημερώνοντάς τους ότι το τελευταίο διάστημα  έχει παρατηρηθεί το εξής φαινόμενο απάτης (σε πανελλαδικό επίπεδο): άγνωστοι κυκλοφορούν ως υπάλληλοι του Δήμου με διακριτικά εταιρίας ανακύκλωσης και οργανωμένα, με τη χρήση γερανού, κλέβουν εγκαταλειμμένα και μη αυτοκίνητα στο Γαλάτσι.

Παραλύει η χώρα την Πέμπτη από τη γενική 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ



Γενική 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως στις 11.00 το πρωί διοργανώνει η ΓΣΕΕ για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και στο μήνυμα της για την ημέρα αναφέρει ότι αντιδρά στις συνεχιζόμενες πολιτικές λιτότητας, φτώχειας και εξαθλίωσης την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και με επώδυνες αποφάσεις της κυβέρνησης που στοχεύουν ευθέως στην καρδιά των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Συγκλονιστική αποκάλυψη Ιερώνυμου: Κλέβουν κεριά γιατί δεν έχουν φως!



Στα περιστατικά ακραίας φτώχειας, με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά οι φορείς της Εκκλησίας, αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μιλώντας σε φιλανθρωπική εκδήλωση στον Πύργο, το μεσημέρι της Κυριακής.
Εμφανώς συγκινημένος, ο κ. Ιερώνυμος αναφέρθηκε στην περίπτωση δύο παιδιών τα οποία έκλεβαν κεριά από ένα παρεκκλήσι της Αρχιεπισκοπής.

ΤΗΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ (!) ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ Α Ρ Ν Ε Ι Τ Α Ι ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ!!!



Η 24ΕΤΗΣ ΑΥΤΗ ΓΕΝΝΑΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ, ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ

ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ!
ΟΠΟΤΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ, ΤΗΝ …ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΟΙ ‘ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ’ ΑΠΟ ΤΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!

ΟΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΙΚΟΤΕΡΑ! ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ!

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος

Δεχόμαστε επίθεση Οικονομική και Στρατιωτική από «συμμάχους» και «εταίρους».
Τέσσερες (4) είναι οι ξένες δυνάμεις που αποφασίζουν για την τύχη της Ελλάδος.

1.-Από την Εβραϊκή Ευρώπη (Σιωνιστική Ε.Ε.)

10 Παράξενα Χαρακτηριστικά που Κληρονομούμε από τους Γονείς μας. Ειδικά για το #8 δεν είχαμε Ιδέα!

1
Έχετε καστανά μάτια σαν την μαμά σας και μακριά πόδια σαν τον μπαμπά σας. Είναι απίστευτο όταν το σκέφτεται κανείς: κληρονομήσαμε όλατα σωματικά χαρακτηριστικά μας από τους γονείς μας, από αντίγραφα των γονιδίων τους. Αλλά τι 
άλλο προέρχεται από τους πρόγονους μας;
Δείτε παρακάτω 10 χαρακτηριστικά τα οποία σύμφωνα με έρευνες κληρονομήσατε από τους γονείς σας.

ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΩΝ



Νίκος Κατσούλης
​Μέλος τῆς Ἐνώσεως Συντακτῶν Διαδικτύου

ΘΑΥΜΑΣΑΤΕ όρους στην καρτοκινητή που βιώνουμε σαν ανίδεοι...
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΟΧΟΙ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΛΕΟΝ

1. μετά από
κάθε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων θα είναι 3μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης χρόνου ομιλίας.

Πώς και μέχρι πότε μπορείτε να καταθέσετε τις πινακίδες κυκλοφορίας ΙΧ στην εφορία

Τα Τέλη Κυκλοφορίας 2017 έχουν ήδη αναρτηθεί στο Taxisnet και οι ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν περιθώριο μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου να τα εξοφλήσουν ώστε να γλιτώσουν από τα υπέρογκα πρόστιμα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναμένεται να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στις κατά τόπους εφορίες από ιδιοκτήτες οχημάτων οι οποίοι θα σπεύσουν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους ώστε να γλιτώσουν από τα υπερβολικά Τέλη Κυκλοφορίας,

Οι πολιτικές εφημερίδες 7/12/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων