Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Καιρός:για Παρασκευή 25-11-2016

Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες από τα δυτικά, με βροχές μετά το απόγευμα στο Ιόνιο και αυξημένη υγρασία με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016.

Γιατί άρχισα και γιατί δεν θα σταματήσω

arxiΥπάρχουν πολλοί και λόγοι γιατί άρχισα να γυμνάζομαι κάθε πρωί. Εδώ και 5 χρόνια, 5 μέρες τη βδομάδα, ξυπνώ στις 6 και στις 6.30 είμαι στο γήπεδο και τρέχω, γυμνάζομαι. Το ξύπνημα δεν είναι πάντα ευχάριστο αλλά όταν έχεις σοβαρούς λόγους το ξεπερνάς. Και όπως είπα, υπάρχουν πολλοί λόγοι, αλλά θα ήθελα να αναφερθώ σε τρεις και νομίζω ότι είναι αρκετοί για να μου δίνουν κίνητρο.

Αυτά είναι τα προιόντα που ακριβαίνουν από την 1η Ιανουαρίου.




  • Καταιγίδα φοροεισπρακτικών μέτρων αναμένεται να ξεσπάσει με την είσοδο του νέου έτους.


Από την 1η-1-2017 αυξάνονται σημαντικά οι...συντελεστές φορολόγησης των εισοδημάτων από ακίνητα, επιχειρήσεις και αγροτικές δραστηριότητες, ενώ επιβάλλονται νέοι φόροι στην κατανάλωση καφέ, στη σταθερή τηλεφωνία και στα ηλεκτρονικά τσιγάρα.

"Εισβολή" του FBI σε 8.000 υπολογιστές σε 120 χώρες και στην Ελλάδα!


- Το FBI εισέβαλλε σε πάνω από 8.000 υπολογιστές κάνοντας χρήση ενός απλού εντάλματος από αμερικανό δικαστή!
- Με μια νεα διάταξη το FBI θα μπορεί να μπαίνει σε όποιον υπολογιστή θέλει εντός και εκτός ΗΠΑ αν θεωρεί κάποιον ύποπτο όχι μόνο για παιδική πορνογραφία!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ!!

%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%83
-Η επίσκεψη του Προέδρου Ομπάμα στην Αθήνα αφορούσε στην Αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης!

Αυτή είναι η αποκάλυψη-βόμβα που έκανε o Διεθνολόγος και Γεωστρατηγικός Αναλυτής κ. Βασίλης Κοψαχείλης διαρκούσης της επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου. Οι ΗΠΑ επιδιώκουν την Αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης γιατί είναι εναντίον τον συμφερόντων τους μια και-σύμφωνα με τον κ. Β. Κοψαχείλη-εξέφραζε τα συμφέροντα των Αγγλο -Γάλλων της εποχής και όχι τα Αμερικανικά!!!

20 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αρχίσετε να τρώτε ελιές τώρα!


Οι ελιές είναι ένα από τα τρόφιμα τα οποία είναι απλά ακαταμάχητα, καθώς είναι εκπληκτικά υγιεινές. Αν δεν τρώτε ελιές θα πρέπει να αρχίσετε να τρώτε αμέσως και θα σας εξηγήσουμε το γιατί.

Έχουμε κάνει μια λίστα με το τι μπορούν να κάνουν οι ελιές για την υγεία σας και έτσι έχετε περισσότερους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να καταναλώνετε ελιές κάθε μέρα.

Γιατί οι Βόρειοι αφήνουν τα καρότσια με τα μωρά έξω στο πολικό κρύο;

giati-oi-voreioi-afinoun-ta-karotsiaΥπάρχει σοβαρός λόγος που οι Σκανδιναβοί αφήνουν τα μωρά τους
στο πεζοδρόμιο με θερμοκρασίες κάτω του μηδέν, ενώ εκείνοι απολαμβάνουν τον καφέ τους στη ζεστασιά.

Εσείς, θα αφήνατε το μωρό σας έξω στην παγωνιά για τον μεσημεριανό υπνάκο του; Και όταν λέμε παγωνιά εννοούμε για θερμοκρασίες υπό του μηδενός.

Πέντε μικρά κόλπα για το Google που σίγουρα δεν ήξερες

Ο κόσμος της Google έχει πολλές μικρές εκπλήξεις και τρικ. Μερικά από αυτά, ακολουθούν παρακάτω…

Φτιάξτε το δικό σας Logo
Μπορείτε να κάνετε τη σελίδα στο Google πιο προσωπική με το Goglogo. Πληκτρολογήστε το και από εκεί μπορείτε να προσαρμόσετε το λογότυπο της Google σε ό, τι κείμενο θέλετε.

Αυτό είναι το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη για την περίοδο Χριστουγέννων- Πρωτοχρονιάς



Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, κατά την διάρκεια των εορτών ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα μαγαζιά θα λειτουργήσουν ως εξής:
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ:
Κυριακή 11-12-2016 11 π.μ. – 6 μ.μ
Πέμπτη 15-12-2016 10 π.μ. – 9 μ.μ.

Αθώος ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής για την εμπλοκή του σε υπόθεση λαθραίων τσιγάρων

Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος, που με την ιδιότητα του αντινομάρχη Χαλκιδικής κατέστη κατηγορούμενος για εμπλοκή στη διαδικασία αδειοδότησης «εργοστασίου» για παρασκευή λαθραίων τσιγάρων στην 'Αφυτο Χαλκιδικής.

Τέλος η συλλογή αποδείξεων για τα εισοδήματα του 2016 -Τι λένε για τα τέλη κυκλοφορίας

Οι φορολογούμενοι δεν θα έχουν υποχρέωση να μαζεύουν αποδείξεις για τα εισοδήματα του 2016.

Αυτό διευκρινίζουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών ξεκαθαρίζοντας το τοπίο σχετικά με τις υποχρεώσεις των φορολογούμενων για τις δηλώσεις που θα υποβάλλουν το επόμενο έτος αναφορικά με τα εισοδήματα που απέκτησαν εφέτος.

Κοκκίνισαν τα νερά του Θερμαϊκού

Με κόκκινο χρώμα "βάφτηκαν" τα νερά του Θερμαϊκού κόλπου στη Θεσσαλονίκη, καθώς το φαινόμενο της "ερυθράς παλίρροιας" έκανε και πάλι την εμφάνισή του στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, δημιουργώντας μια τεράστια κοκκινωπή κηλίδα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 24/11/2016

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων