Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Καιρός:για Πέμπτη 17-11-2016



Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στη Βόρεια Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στο Νότιο Αιγαίο, και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016. Λίγες πρόσκαιρες ασθενείς βροχές ενδέχεται να εκδηλωθούν στην Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο, ενώ νωρίς το πρωί στη Βόρεια Ελλάδα θα εκδηλωθεί παγετός.

Η χρήση των κινητών τηλεφώνων......



Θανάσιμες επιπτώσεις στην υγεία μπορεί να έχει η χρήση των κινητών τηλεφώνων όπως πιστοποιεί μεγάλη έρευνα του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η έρευνα ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια και βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ωστόσο οι επιστήμονες έχουν ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η αλόγιστη χρήση του κινητού μπορεί να προκαλέσει από καρκίνο του ακουστικού νεύρου έως μείωση της γονιμότητας, αλλοίωση του γενετικού υλικού και επιτάχυνση του θανάτου των κυττάρων.

Να φοβάσαι την αντοχή του υπομονετικού ανθρώπου


Η βρύση στάζει μέρες τώρα. Βράδια κυρίως. Δηλαδή και μέρες στάζει αλλά ποιος την ακούει. Το βράδυ είναι που ακούγεται ο ήχος της σταγόνας που σκάει εκκωφαντικά στο δοχείο. Ναι, βάλαμε ένα δοχείο για να μαζεύεται το νερό μέχρι να τη φτιάξουμε. Πού χρόνος; Πού λεφτά; Πού διάθεση; Μαζεύει κάθε τόσο νερό μέχρι απάνω, την αδειάζουμε και τη ξαναβάζουμε στη θέση της.

Δάσκαλος από τη Θράκη απευθύνει έκκληση προς όλους τους Έλληνες!



Η ΘΡΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΑΣΚΑΛΟ (προωθήστε το)

Προς: Τους Έλληνες συμπολίτες μας


Είναι γνωστό σε όλους πως το κράτος μας κάνει εδώ και χρόνια τα πάντα για να σώσει την αγαπημένη μας πατρίδα. Για να το επιτύχει αυτό έχει επιλέξει την οδό της οικονομικής μας εξαθλίωσης και παράλληλα της ψυχολογικής και ηθικής. Κάνει δηλαδή τα πάντα, για να μην κάνει τίποτα.

Αρχή Προστασίας: Πρόστιμα 542 χιλ. για παράνομες κάμερες (λίστα φορέων)



Πρόστιμα ύψους 542.500 ευρώ για παράνομη βιντεοσκόπηση, επέβαλε σε εταιρείες η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Όπως αναφέρεται στην ετήσια έκθεση του 2015 που δημοσιοποιήθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 3682), οι (αιφνίδιοι) έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν μετά από σχετικές καταγγελίες, στις παρακάτω εταιρείες:

ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ……



γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ρε παιδί μου, «πρόοδος» με όλη τη σημασία της λέξης. Έρχονται διαδικασίες «πριν από εμάς, για εμάς» που θα επιτρέπουν πλέον στο «κράτος», και στα λοιπά κοράκια, να αποκτούν τα σπίτια μας ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, φτάνει να έχουν κάποιον υπολογιστή.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, και , καλώς να τους δεχτούμε.

Η ζωή στη μήτρα: 9 μήνες σε 4 λεπτά (βίντεο)!

perierga.gr - Η ζωή στη μήτρα: 0-9 μήνες σε 4 λεπτά (βίντεο)!
Εννέα μήνες αγωνίας μέχρι οι γονείς να σφίξουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους. Κι αυτό καμία αγωνία δεν έχει καθώς η ζεστή και φιλόξενη μήτρα της μαμάς είναι ο ιδανικός τόπος για την ανάπτυξή του. Σε αυτό το «κουκούλι» το μωρό μεγαλώνει, τρέφεται, κινείται, ζει… Και η ζωή του εκεί μέσα είναι παράξενη, ιδιαίτερη, μοναδική, σπουδαία… Γι’ αυτό αξίζει να τη δούμε για να κατανοήσουμε λίγο καλύτερα το θαύμα της ζωής!

Μ.Ομπάμα: «Χωρίς ελάφρυνση του ελληνικού χρέους δεν γίνεται τίποτα» - Ποιος τον ακούει όμως;



«Μόνο με τη λιτότητα δε γίνεται τίποτα, να υπάρξει ελάφρυνση χρέους» δήλωσε ο Μ.Ομπάμα αλλά το ερώτημα φυσικά είναι το εξής: Ποιος ακούει έναν πρόεδρο ο οποίο πρακτικά έχει «λήξει»;
Μήνυμα στην Ευρώπη και στους πιστωτές έστειλε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κατά τη συνομιλία που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά όλοι γνωρίζουν ότι το μήνυμα αυτό δεν μπορεί να προκαλέσει τον ανάλογο «θόρυβο»

Πλήρης εξομοίωση του γάμου με το σύμφωνο συμβίωσης.

    Αποτέλεσμα εικόνας για νομοσχεδιο
  • Πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή προβλέπει φυλάκιση και αυστηρά πρόστιμα σε όσους κάνουν διάκριση λόγω φύλου, καταγωγής, θρησκείας, πεποιθήσεων, ασθένειας, αναπηρίας, ηλικίας, σεξουαλικού προσανατολισμού κτλ.
Επιπρόσθετα... προβλέπει την πλήρη εξομοίωση του Συμφώνου Συμβίωσης (ομόφυλων ή ετερόφυλων ζευγαριών) με τον γάμο, αναγνωρίζοντας τα ίδια δικαιώματα στον εργασιακό χώρο και όχι μόνο.

Οι πολιτικές εφημερίδες 16/11/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων