Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Καιρός:για Δευτέρα 14-11-2016



Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα κεντρικά και νότια με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Ανατολική Πελοπόννησο, τη Δυτική Κρήτη και την Ανατολική Μακεδονία, κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες στα βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016.

H παραβολή των δυο λύκων. Μια Ινδιάνικη διδακτική ιστορία.


1

Ενα βράδυ ένας γέρος (Ινδιάνος) της φυλής Τσερόκι, μίλησε στον εγγονό του για τη μάχη που γίνεται μέσα στην ψυχή των ανθρώπων.
Είπε: «Γιέ μου», η μάχη γίνεται μεταξύ δυο «λύκων» που υπάρχουν σε όλους μας.

Με πόσο περπάτημα θα χάσετε 1 κιλό καίγοντας θερμίδες

περπάτημαΤο περπάτημα είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους άσκησης. Ανάλογα με το πόσο συχνά περπατάτε, μπορείτε
να καταφέρετε να χάσετε εύκολα ακόμα και μισό κιλό ανά
εβδομάδα ή περισσότερο. Σκεφτείτε το: σε λιγότερο από πέντε μήνες, μπορείτε να είστε 10 κιλά ελαφρύτεροι χωρίς να ξοδέψετε ώρες στο γυμναστήριο και χωρίς να κάνετε κάποια εξαντλητική δίαιτα!

Ryanair: Νέα προσφορά για Αθήνα - Θεσσαλονίκη από 9,99 ευρώ!



  • Νέα μοναδική προσφορά, με ναύλους από μόνο 9.99 ευρώ στην σύνδεση Αθήνα- Θεσσαλονίκη, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 1 Δεκεμβρίου, ως 28 Φεβρουαρίου 2017, ανακοίνωσε σήμερα (11 Νοεμβρίου), η Ryanair.

Οι μοναδικοί αυτοί ναύλοι είναι διαθέσιμοι προς κράτηση από...σήμερα μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (16 Νοεμβρίου), μέσω της ιστοσελίδας Ryanair.com.

Οι γεύσεις στα ηλεκτρονικά τσιγάρα ύποπτες για καρκινογόνες ουσίες


Οι γεύσεις στα ηλεκτρονικά τσιγάρα ύποπτες για καρκινογόνες ουσίες

Οι ατμοί που παράγονται από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα με γεύσεις, περιέχουν επικίνδυνα επίπεδα τοξικών χημικών ουσιών, που μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο στους ανθρώπους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.
Οι ερευνητές του Ερευνητικού Ινστιτούτου της Ερήμου στη Νεβάδα, με επικεφαλής τον αναπληρωτή καθηγητή Αντρέι Κίλστοφ,

Επανεμφάνιση φυματίωσης στην Ελλάδα, λόγω πτώσης βιοτικού επιπέδου.



  • Δυστυχώς η νόσος υποδηλώνεται
  • Eνώ τα προηγούμενα χρόνια τα περισσότερα περιστατικά φυματίωσης παρατηρούνταν σε αλλοδαπούς, τώρα πια τα ποσοστά είναι τα ίδια και στους Έλληνες.
Για επανεμφάνιση της φυματίωσης λόγω πτώσης του βιοτικού επιπέδου στην Ελλάδα κάνουν λόγο οι... επιστήμονες.

Εαν αυτό δεν είναι αίσχος τότε τι είναι... Αναλαμβάνουμε τη δωρεάν στρατιωτική εκπαίδευση των Σκοπιανών!


Όταν το ΝΑΤΟ διατάζει, ο περήφανος Ελληνικός Στρατός, παύει να είναι και περήφανος και Ελληνικός.

Σύμφωνα με την Ναυτεμπορική:

Αυτοί είναι όλοι οι νέοι φόροι του 2017


money_12_533_355


«Κόκκινο» έχουν… χτυπήσει τα φορολογικά βάρη που σηκώνουν ήδη οι φορολογούμενοι. Μάλιστα, φέτος, οι φοροεπιβαρύνσεις έχουν εκτιναχθεί σε επίπεδα – ρεκόρ των 65,7 δισ. ευρώ από 64 δισ. ευρώ το 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία της Κομισιόν που αποτυπώνονται σε πίνακες που συνοδεύουν τις φθινοπωρινές εκτιμήσεις της.

Εσύ ξέρεις γιατί τρέχει η μύτη σου όταν κάνει κρύο;

Γιατί η μύτη σου αντιδρά στη χαμηλή θερμοκρασία;...Ενώ δεν έχεις αρπάξει γρίπη και παρόλο που είσαι ντυμένη σαν το κρεμμύδι, η μυτούλα σου "τρέχει" όταν βγαίνεις στο κρύο, ειδικά το πρωί. Το φαινόμενο που λέγεται "ρινική καταρροή" ή "η μύτη του σκιέρ" και γεμίζει με άφθονα τσαλακωμένα χαρτομάντιλα τις τσέπες έχει εξήγηση, επιστημονική βεβαίως βεβαίως.

Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ από την Τρίτη - Οι κινητοποιήσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 25 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά πότε θα ακινητοποιηθούν τα μέσα σταθερής τροχιάς -Οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν την διοίκηση του ΟΑΣΑ για υποβάθμιση των εταιρειών και των εργαζομένων καθώς και υπονόμευση των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών

Οι πολιτικές εφημερίδες 13/11/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων