Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Καιρός:για Παρασκευή 28-10-2016



Την Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές σε όλη την χώρα. Καταιγίδες είναι πιθανό να σημειωθούν στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη. Από το μεσημέρι, τα φαινόμενα θα σταματήσουν στη βόρεια Ελλάδα και στη συνέχεια στη Θεσσαλία και το βόρειο Αιγαίο. Η ορατότητα έως και τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στις ηπειρωτικές περιοχές με μεγάλο υψόμετρο. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν κατά τόπους τα 9 μποφόρ.

Ελληνική σημαία: Γιατί έχει εννιά λωρίδες – Πότε έγινε η επίσημη σημαία της Ελλάδας


tromaktiko7015

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας δεν έλειψαν τα επαναστατικά κινήματα των υπόδουλων Ελλήνων…
Σε όλες αυτές τις εξεγέρσεις υψωνόταν και από μια σημαία, «εν πανίον», αυτοσχέδια επινόηση του κάθε αρχηγού, γεγονός φυσιολογικό εφόσον δεν υπήρχε ενιαία κρατική υπόσταση να επιβάλλει ένα κοινό έμβλημα. 

8 Θαυματουργά Γιατροσόφια για να Καθαρίσετε αποτελεσματικά το Παχύ σας Έντερο με Φυσικό Τρόπο!

1Πως θα σας φαινόταν να αφοδεύσετε και να χάσετε 10 κιλά; Μπορεί να σας φαίνεται αστείο, αλλά περίπου τόσα τοξικά απόβλητα παραμένουν στο παχύ έντερο στο μέσο άτομο.Είναι κάτι περισσότερο από επιπλέον βάρος, ωστόσο.

Κοινωνικός Τουρισμός 2017: Το πρόγραμμα και οι δικαιούχοι

Κοινωνικός Τουρισμός 2017 είναι ένα πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, επιδότησης για τη διαμονή δικαιούχων και των ωφελουμένων μελών τους σε τουριστικά καταλύματα. Διαβάστε τι προβλέπεται για το 2017.

Οι δικαιούχοι και τα ωφελούμενα μέλη τους είναι απαραίτητο να είναι κάτοχοι Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού ΟΑΕΔ.

Τέλος οι δωρεάν πλαστικές σακούλες -Οι καταναλωτές θα πληρώνουν χαράτσι 5 με 10 λεπτά

Νέα επιβάρυνση για τους καταναλωτές έρχεται από το δεύτερο εξάμηνο του 2017, καθώς προγραμματίζεται η επιβολή αντιτίμου για τις πλαστικές σακούλες μιας χρήσης στα σούπερ μάρκετ.
Η επιβάρυνση για τους καταναλωτές αναμένεται να είναι της τάξης των 5-10 λεπτών ανά σακούλα καθώς τόσο εκτιμάται ότι θα πωλείται στα σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Έθνος.

Πόσα πρέπει να πληρώσουν οι φορολογούμενοι μέχρι το τέλος του 2016



  • Τα νέα μέτρα από την 1/1/2017.


«Φωτιά» θα είναι για όλους τους φορολογούμενους οι τελευταίες ημέρες μέχρι το τέλος του έτους, καθώς καλούνται να πληρώσουν συνολικά 4,1 δισ. ευρώ!
Ειδικότερα... για το τέλος του τρέχοντος μήνα οι υπόχρεοι θα πρέπει να καταβάλουν 600 εκατ. ευρώ, στο τέλος Νοεμβρίου 1,8 δισ. ευρώ, ενώ στο τέλος Δεκεμβρίου 1,7 δισ. ευρώ.

Νέος γύρος αναδρομικών περικοπών σε 364.000 κύριες και επικουρικές συντάξεις

Σε επταήμερο νέων αναδρομικών περικοπών στις συντάξεις τους μπαίνουν από σήμερα περίπου 364.000 συνταξιούχοι. Οι νέες αναδρομικές περικοπές αφορούν σε περίπου 200.000 συνταξιούχους που λαμβάνουν διπλές κύριες συντάξεις, οι οποίοι θα υποστούν κρατήσεις τουλάχιστον 50 ευρώ λόγω της αναδρομικής εφαρμογής της εισφοράς 6% υπέρ του ΕΟΠΥΥ.

Άλλο πράγμα η ιθαγένεια άλλο η υπηκοότητα στην Ελλάδα τα έχουν μπερδέψει επίτηδες.

Υπηκοότητες μπορεί κάποιος να έχει πολλές,πχ ελληνική και αμερικάνικη ελληνική και αυστραλέζικη κτλ, άλλα ιθαγένεια μόνο μια.
Και εγώ έχω παράλληλα με την ελληνική και καναδέζικη υπηκοότητα άλλα δεν μπορώ να γίνω αξιωματικός του καναδικού στρατού μόνο και μόνο γιατί πήρα υπηκοότητα και διαβατήριο. Αυτό το έγκλημα,αυτό το αίσχος μόνο στην αριστερόστροφη Ελλάδα των μηδενιστών ανθελλήνων μπορεί να συμβεί....

http://www.ksipnistere.com/

Αυτά είναι τα 15 επιδόματα που θέλει να «κόψει» απ΄την Ελλάδα η Παγκόσμια Τράπεζα.

  • Mετά την πρόταση για αφορολόγητο στα 5.000 ευρώ η Παγκόσμια Τράπεζα έρχεται να ταράξει ξανά τα νερά. 
  • Σε έκθεσή της ουσιαστικά συστήνει την κατάργηση σειράς επιδομάτων που παίρνουν σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες.

Μπαμπά... τι είναι μνημόνιο;

ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ και ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του ΠΟΛΕΜΟΥ… ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ & ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ στο ΜΕΤΩΠΟ!


Τόσο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας όσο και ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος για τις ανάγκες των ρόλων
τους είχαν φορέσει πολλές φορές το “χακί”.
Και στην προσωπική τους ζωή όμως, βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του μετώπου και αντιμετώπισαν τους εισβολείς «ποιώντας ήθος». Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της μάχης και νοσηλεύτηκε. Όταν έγινε καλά κι ενώ υπηρετούσε στα μετόπισθεν, ζήτησε να τον ξαναστείλουν στην πρώτη γραμμή. Ο δημοφιλής ηθοποιός έλαβε και μετάλλιο τραυματία πολέμου.

Οι πολιτικές εφημερίδες 27/10/2016

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων