Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Καιρός:για Τρίτη 25-10-2016



Την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις στην κεντρική και ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη που κατά τόπους θα είναι πυκνές. Αραιότερες νεφώσεις θα καλύπτουν κατά τόπους τα νησιά του Αιγαίου. Στην δυτική ηπειρωτική χώρα και τα νησιά του Ιονίου αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στην δυτική και ανατολική ηπειρωτική χώρα και τη βόρεια Κρήτη. Μικρή περαιτέρω ενίσχυση θα σημειώσουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο.

Φωτογραφίες μιας Ελλάδας που δεν "υπάρχει" πια - Ταξίδι στην Ελλάδα του 1961

http://i0.wp.com/antikleidi.com/wp-content/uploads/2014/10/Greece-1961-4.jpg
Ολλανδοί  τουρίστες ταξίδεψαν στην Ελλάδα του 1961 και έβγαλαν τις παρακάτω φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες είναι από το άλμπουμ μιας 45χρονης γυναίκας από το Άμστερνταμ, που ήρθε παραθέριση με κάποιους φίλους της στις Κυκλάδες, από τις 16 Ιουνίου έως τις 7 Ιούλη του l961 . Μια αποκαλυπτική εικόνα του τουρισμού στις Κυκλάδες και ειδικότερα στη Μύκονο.

Υπέροχη, φθινοπωρινή Ελλάδα, σαν ζωγραφιά – Νέο 4Κ Βίντεο

Αποτέλεσμα εικόνας για φθινοπωρο
Φθινοπωρινές εικόνες με μαγευτικά τοπία, ταξίδι πάνω από τα χαμηλωμένα σύννεφα, παστέλ χρώματα, η φύση, τα υδρόβια πουλιά, τα μικρά χωριά, η Λίμνη Πλαστήρα, ο Θεσσαλικός κάμπος σκεπασμένος από το λευκό πέπλο και η απαλή μουσική συνιστούν ένα τετράλεπτο ταξίδι πάνω από τη φθινοπωρινή Ελλάδα, μακρυά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Από τι κινδυνεύουν τα παιδιά στο Internet και τι να προσέχουν οι γονείς



Αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 έως 16 ετών συμπεριφέρονται πολύ διαφορετικά στο Διαδίκτυο, που σημαίνει ότι απαιτούνται διαφορετικές προσεγγίσεις για να είναι ασφαλή,
επισημαίνεται στα αποτελέσματα της έρευνας Growing Up Online - Connected Kids, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Kaspersky Lab και το ινστιτούτο iconKids&Youth.

Αυτοί είναι οι 14 άνθρωποι που κρατούν τα 7 μυστικά κλειδιά που ελέγχουν όλο το ίντερνετ


Μπορεί να σας φανεί σαν απόσπασμα από βιβλίο του Dan Brown όμως δεν είναι. Όλο το ίντερνετ προστατεύεται από επτά κλειδιά προστασίας τα οποία βρίσκονται στα χέρια 14 ανθρώπων.
Πριν από λίγες μέρες έγινε κάτι που δεν καλύφθηκε από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, ούτε καν από τα μονόστυλα.

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ από την κυρα-Τασία: Αν στην Ελλάδα δεν χωράνε οι λαθρομετανάστες, δεν χωράνε και τα βρέφη και οι συνταξιούχοι!!!!

Σύμφωνα με όλα τις μετρήσεις και τα στατιστικά στοιχεία από την ημέρα που την διακυβέρνηση της χώρας ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της πολιτικής του στο μεταναστευτικό και
λόγω της χαλαρής φύλαξης των θαλάσσιων συνόρων μας οι λαθρομετανάστες έρχονται πλέον κατά κύματα και ο αριθμός εισβολής έχει αυξηθεί από 200% έως 300% από την περσινή χρονιά.

PERSONA NON GRATA στο Πατριαρχείο, Τσίπρας, Καμμένος, Ρουμπάτης, και άπασα η συγκυβερνητική χούντα! Το ταξείδι Καμμένου στο Φανάρι, για ... άλλους λόγους ακυρώθηκε...

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

Ένα "πουλάκι" μου τιτίβισε πριν λίγο, πως... στο Φανάρι, Βαρθολομαίος και άπαντες συν αυτώ,
δεν θέλουν ούτε να βλέπουν, ούτε ν' ακούν για Τσίπρα, Καμμένο, Ρουμπάτη (ΕΥΠ) και άπασα την κυβερνητική χούντα.
Θα ήταν δε αφέλεια να γίνει πιστευτή από το πόπολο,  η ανακοίνωση του Πάνου Καμμένου, πως ακύρωσε το ταξείδι του στην Κωνσταντινούπολη, λόγω... Ερντογάν.

Νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ - Οι αλαγές

Στην ενίσχυση του μορφωτικού ρόλου του Λυκείου στοχεύει πλέον το υπουργείο Παιδείας, καθώς το μοντέλο του International Baccalaureate (I.B.) που πρότεινε η Επιτροπή Εθνικού Διαλόγου κρίνεται ανεφάρμοστο, όπως επίσης και η ελεύθερη πρόσβαση των υποψηφίων στα ΑΕΙ όσο υπάρχει κλειστός αριθμός θέσεων στις σχολές.

Ποιοί ήταν οι όροι και οι προϋποθέσεις για να γίνεις βουλευτής στην Αρχαία Ελλάδα


1

Τους όρους και τις προϋποθέσεις για να γίνεις βουλευτής στην Αρχαία Ελλάδα, αλιεύσαμε στο Διαδίκτυο και αμέσως καταλάβαμε το μεγαλείο της Αθηναϊκής Δημοκρατίας και πόσο έντιμοι ήταν οι προγόνοι μας.
Όχι σαν τους σύγχρονους εκπροσώπους του λαού που έφεραν την χώρα στο χείλος του γκρεμού.

86 νέες εξετάσεις μπαίνουν στη λίστα του ΕΟΠΥΥ



Πρόκειται για 86 νέες εξετάσεις, οι οποίες θα αποζημιώνονται από τον Οργανισμό, ενώ μέχρι τώρα το κόστος επιβάρυνε
τους ασθενείς. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται μετά την κοστολόγηση των εν λόγω πράξεων και την έγκρισή τους από τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Έχετε διαβήτη; Δείτε τι πρέπει να κάνετε μετά από κάθε γεύμα

http://cdn7.bbend.net/media/com_news/story/2016/10/20/348646/main/bigstock-medicine-diabetes-glycemia--104000705.jpg
Έχετε διαβήτη; Δείτε τι πρέπει να κάνετε μετά από κάθε γεύμα

Εάν έχετε διαγνωστεί με διαβήτη, μπορείτε να υιοθετήσετε μια πολύ απλή –και πάνω απ’ όλα ανέξοδη– συνήθεια που θα σας βοηθήσει στον καλύτερο έλεγχο του σακχάρου σας.

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Νοεμβρίου

Μία ημέρα πριν την αργία της 28ης Οκτωβρίου θα πληρωθούν οι συντάξεις Νοεμβρίου από 
το ΙΚΑ και το Δημόσιο ενώ λίγες ημέρες αργότερα θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ.

Οι επικουρικές θα μπουν στους λογαριασμούς στις 2 Νοεμβρίου.

Οι πολιτικές εφημερίδες 24/10/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων