Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Καιρός:για Τρίτη 18-10-2016



Νεφώσεις αυξημένες στα ανατολικά με τοπικές βροχές, κυρίως ασθενούς χαρακτήρα, στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τα βόρεια και ορεινά τμήματα της Κρήτης περιμένουμε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016. Παράλληλα, θυελλώδεις βοριάδες θα πνέουν στο Αιγαίο.

Όλοι οι νόμοι της Φυσικής του Αριστοτέλη βρίσκονται μέσα σ΄ένα θεματικό πάρκο στη Χαλκιδική.

Ο αρχαίος έλληνας φιλόσοφος, Αριστοτέλης, γεννήθηκε το 384 π.Χ, στην περιοχή Στάγειρα της Χαλκιδικής. Μπορεί να μην έζησε μεγάλο διάστημα στη γενέτειρα του, όμως οι επόμενες γενιές, φρόντισαν να αναδείξουν το έργο και την προσωπικότητα του μεγάλου φιλόσοφου και δάσκαλου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Θαύμα της φύσης: Το μοναδικό σπήλαιο στην Ελλάδα που το διασχίζει ποτάμι σε ολόκληρο το μήκος του (Φώτο - Βίντεο)

Θαύμα της φύσης: Το μοναδικό σπήλαιο στην Ελλάδα που το διασχίζει ποτάμι σε ολόκληρο το μήκος τουΤο μοναδικό σπήλαιο στην Ελλάδα, που το διασχίζει ποτάμι σε ολόκληρο το μήκος του, είναι το σπήλαιο της 
Ανεμότρυπας των Πραμάντων, στα Τζουμέρκα, μία μεγαλειώδης δημιουργία της φύσης με ιστορία 15 εκατομμυρίων ετών.

50 φράσεις της Ελληνίδας μάνας! (Χιουμοριστικό)


photo_5045_850496-600x350

Όλες οι μανούλες λίγο πολύ μοιάζουνε ! Μάλιστα έχουνε το δικό τους λεξιλόγιο. Μαμαδίστικες φράσεις και λέξεις που λένε τουλάχιστον μια φορά τη μέρα.
Είναι αυτές που ακούγαμε από τη δικιά μας μαμά και σκεφτόμασταν ότι εμείς ποτέ δε θα πούμε στα παιδιά μας…κι όμως τις είπαμε! (ή θα τις πούμε)Δείτε παρακάτω τις δημοφιλέστερες ατάκες που χαρακτηρίζουν την παραδοσιακή Ελληνίδα μάνα!

Με τα λεφτά του...ΕΟΠΥΥ και του Ταμείου για τις επόμενες γενιές πληρώνουν τις συντάξεις

Τα δύο μεγαλύτερα Ταμεία της χώρας, το ΙΚΑ και ο ΟΑΕΕ, μεθόδευσαν την προηγούμενη εβδομάδα το «δανεισμό» τους - άμεσο και έμμεσο - από άλλες πηγές για να καλύψουν τη «μαύρη τρύπα»
Τα επιχειρήματα των δανειστών για νέες περικοπές στις συντάξεις φαίνεται ότι ενισχύουν οι μεθοδεύσεις του τελευταίου μήνα ούτως ώστε τα ασφαλιστικά Ταμεία να κλείσουν τις «τρύπες» και να εκτελέσουν την κύρια αποστολή τους: να καταβάλλουν τις συντάξεις.

Είκοσι νέοι πλειστηριασμοί ανακοινώνονται κάθε μέρα!



  • Θα ξεπεράσουν τους 5.000 τον χρόνο.


Στην ειδική ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί για τους πλειστηριασμούς ανακοινώνονται κάθε μέρα είκοσι νέοι πλειστηριασμοί και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί ραγδαία φτάνοντας στους 5.000 τον χρόνο.

Ροτόντα: Το μνημείο της Θεσσαλονίκης που υπήρξε ναός τριών θρησκειών (φωτογραφίες)

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα εμβληματικό μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, το οποίο στέκει εδώ και αιώνες στην πόλη.

Ο λόγος για την Ροτόντα. Πρόκειται για θολωτό στρογγυλό κτίσμα του 4ου αιώνα, όμοιο με το Πάνθεον στη Ρώμη το οποίο κτίστηκε στα χρόνια του Καίσαρα Γαλέριου γύρω στο 304 μ.Χ. με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ως ναός του Δία ή των Καβείρων, ή ως Μαυσωλείο του Γαλέριου.

Πώς θα βρείτε γρήγορα έναν αριθμό τηλεφώνου μέσω Google

Μπορεί να επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού
ταχυδρομείου, δεν γνωρίζετε όμως το τηλέφωνο του ατόμου αυτού. Εάν έχει αποφασίσει να το μοιραστεί, τότε μπορείτε να το αναζητήσετε στο Gmail σας.
Μετά την είσοδo στο λογαριασμό σας, θα δείτε τη φωτογραφία σας επάνω δεξιά. Στα αριστερά της, θα δείτε το εικονίδιο ενός τετραγώνου με μερικά μαυρισμένα κουτάκια πίσω από το οποίο κρύβονται περισσότερες υπηρεσίες της Google. Εκεί θα βρείτε και τις Επαφές.

Μεγάλες ανατροπές σε συντάξεις και μισθούς το 2017..



  • Πολύ δυσάρεστες "εκπλήξεις" για επαγγελματίες,αγρότες,μισθωτούς & συνταξιούχους..


Μεγάλες θα είναι οι ανατροπές στις εισφορές και στις συντάξεις από την 1/1/2017 με βάσει το νέο ασφαλιστικό νόμο.

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ: Ο Εγκέλαδος «χτύπησε» τα Ιωάννινα – Εφιαλτικό βράδυ για τους κατοίκους

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ: Ο Εγκέλαδος «χτύπησε» τα Ιωάννινα – Εφιαλτικό βράδυ για τους κατοίκους
Στους δρόμους και στις πλατείες ξενύχτησαν οι κάτοικοι της Ηπείρου, μετά τον ισχυρό σεισμό 5,2 Ρίχτερ, μόλις 17 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων.
Εφιαλτικό βράδυ για τους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας, μετά τα απανωτά χτυπήματα του Εγκέλαδου, τα οποία συνεχίζονται μέχρι και τώρα. 

Οι πολιτικές εφημερίδες 17/10/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων