Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε τι έφτιαξε από έναν κορμό δέντρου...

Αυτό που έφτιαξε είναι εκπληκτικό!!! Δείτε πως μετέτρεψε έναν μεγάλο κορμό δέντρου σε ένα
πανέμορφο φωτιστικό!

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! (Δίχως Πατρίδα, δίχως Πίστη, δίχως Αξίες...)


ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΟΚ... ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ, ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ (ΣΧΕΔΟΝ) ΠΟΥΘΕΝΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΤΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, "ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ" ΟΙ ..."ΚΟΡΥΦΕΣ" ΤΟΥ "ΑΡΜΟΔΙΟΥ" ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΦΙΛΗΣ και λοιποί Συριζαίοι...

Αυτές είναι οι καλύτερες και οι χειρότερες χώρες του κόσμου για να κάνετε φίλους

Ανάμεσα σε μια έρευνα που συμμετείχαν 67 χώρες σε όλο τον κόσμο με θέμα «την Εύρεση φίλων», η Ελλάδα κατατάσσεται στην 
26η θέση.

Το αποτελέσμα αυτό προέκυψε σύμφωνα με το δείκτη Expat από την InterNations για το 2016, με δείγμα ερωτηθέντων πάνω από 14.000 ανθρώπους.

Οι Ταϊβάν, Ουγκάντα και Κόστα Ρίκα αναδείχθηκαν ως οι πιο φιλικές χώρες, ενώ η Τσεχική Δημοκρατία, η Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ βρέθηκαν να είναι οι λιγότερο φιλικές.

Δεν το κρυβουν καθολου πια!!! Αεροψεκασμοι για την «καταπολεμηση» του ιου ζικα


Δεν το κρυβουν καθολου πια!!! Αεροψεκασμοι για την «καταπολεμηση» του ιου ζικα

Στο Μαϊαμι της Αμερικης εδω και λιγες μερες αεροπλανα ψεκαζουν τοξικες ουσιες με σκοπο την «καταπολεμηση» του ιου ζικα.

Μοναδικό: Αυτή η γέφυρα μετατρέπεται σε τούνελ και συνδέει τη Δανία με τη Σουηδία (photos)


Αυτή η μοναδική γέφυρα είναι ένα θαύμα της μηχανικής που συνδέει την πρωτεύουσα της Δανίας Κοπεγχάγη με τη σουηδική πόλη του Μάλμε.

7 χάλκινα μετάλλια για την Εθνική μας, στο Παγκόσμιο ταεκβοντό itf Εφήβων - Νεανίδων



Εντυπωσιάζουν οι αθλητές μας στην Άντρια της Ιταλίας 
Εντυπωσιάζει η Εθνική μας ομάδα ταε κβον ντό itf Εφήβων – Νεανίδων, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που γίνεται στην Άντρια της Ιταλίας. Μετά τα 5 μετάλλια της πρεμιέρας (2 χρυσά, 1 αργυρό, 2 χάλκινα), ακολούθησαν 7 μετάλλια, όλα χάλκινα, στο αγώνισμα της μάχης, την δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης. Και αναμένεται μια ανάλογη συνέχεια σήμερα και αύριο.

Καταλάβετε τώρα ποιοί έρχονται στην χώρα μας


Λιμενικός σώζει λαθρομετανάστες και λέει ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα μωρά τους γιατί θα κάνουν άλλα

Καταλάβατε τώρα ποιοί έρχονται στην χώρα μας και πόσα κουτσούβελα θα μας γεμίσουν εδώ?Το αποτέλεσμα σε μια δυο δεκαετίες να έχουν πληθυσμιακή υπεροχή και να μας επιβάλουν όσα ρήμαξαν τις χώρες τους

Τρώτε ρόδια. Πλούσια σε βιταμίνες, κάνουν καλό στην καρδιά, την πίεση, την χοληστερίνη, κατά του καρκίνου και της στυτικής δυσλειτουργίας

της Kλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μορ. βιολόγος
Το ρόδι ονομάζεται από πολλούς “κόκκινος χρυσός”, αφού μία πληθώρα ερευνητικών εργασιών αποδεικνύουν την υψηλή διατροφική του αξία.

Το ρόδι είναι ένα φρούτο με σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες. Πρόσφατες μελετες αποδεικνύουν την συνεργικη δράση των συστατικών του και ένα ευρύ φάσμα ισχυρών αντιοξειδωτικών και αντικαρκινικών ιδιοτήτων (ιδίως ως προς τον καρκίνο του προστάτη).

Κύμα αποποίησης κληρονομιάς φέρνει ο νέος νόμος αυθαιρέτων - Τι δεν καταλαβαίνεις;;;

Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Μεγάλο αριθμό αντιδράσεων, όπως αυτές αποτυπώνονται, μέσω του δικτυακού τόπου διαβουλεύσεων, συναντά το νομοσχέδιο για τον έλεγχο και την προστασία του δομημένου περιβάλλοντος που προτίθεται να καταθέσει το υπουργείο Περιβάλλοντος στη Βουλή προς ψήφιση, με τη διαδικασία της υποβολής σχολίων να ολοκληρώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου.

Βροχή νέων φόρων από Οκτώβριο...




  • 10 οι νέοι φόροι! - Η λίστα.
  • Αντιμέτωποι με το τρίτο κύμα φοροεισπρακτικών μέτρων του Μνημονίου ΙΙΙ θα βρεθούν από τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους έως και τον Ιανουάριο του 2017 εκατομμύρια φορολογούμενοι.

Αποκαλυπτήρια του αγάλματος της βασίλισσας Όλγας.



  • Στην ομώνυμη κεντρική οδό της Θεσσαλονίκης.

Παρουσία του αναπληρωτή πρωθυπουργού της Ρωσίας, Αρκάντι Ντβορκόβιτς, έγιναν στη Θεσσαλονίκη τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της βασίλισσας Όλγας.
Το άγαλμα είναι δωρεά από τη.. Πανρωσική Στρατιωτική-Ιστορική Ένωση, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του έτους ελληνορωσικής φιλίας.

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στη Θάσο, σε ύφεση στο Άγιο Όρος (βίντεο)

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στη Θάσο, σε ύφεση στο Άγιο Όρος (βίντεο)
Όπως φαίνεται, η μάχη με τις φλόγες θα συνεχιστεί και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στη Θάσο από τις δυνάμεις πυρόσβεσης, κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.
Ανεξέλεγκτη καίει από τα ξημερώματα του Σαββάτου η πυρκαγιά που ξέσπασε εξαιτίας κεραυνών στο νησί.

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/9/2016


                        τ

          

                       Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.