Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Καιρός:για Τρίτη 30-8-2016



Την Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι, κυρίως στα ορεινά.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 14 έως 34 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 16 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 29, στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 31 και στην Κρήτη από 19 έως 30.

Η Χαλκιδική πέρα από τις παραλίες: 10 εναλλακτικές εμπειρίες



Μπορεί η Χαλκιδική να είναι γεμάτη από πανέμορφες παραλίες ωστόσο το Lonely Planet, καλείς τους επισκέπτες της να μην κατευθυνθούν κατευθείαν στην ξαπλώστρα της παραλίας, καθώς πρόκειται για μια περιοχή που βρίθει από αμπελώνες, αρχαία ιστορία και έδαφος ιδανικό για καταδύσεις, καγιάκ και ποδηλασία
Συμφωνα με το Lonely Planet, σίγουρα θα ήταν λάθος να αποφύγεις εντελώς τις παραλίες, αφού σαν την Χαλκιδική δεν έχει, εδώ όμως μπορείς να βρεις 10 εναλλακτικές που θα σου δώσουν κάτι παραπάνω από τον ήλιο και τις αμμουδιές της.

Σκάνδαλο Γεωργίου: Ποιοι «τρέμουν» την έρευνα της Ελληνικής Δικαιοσύνης

Σκάνδαλο Γεωργίου: Ποιοι «τρέμουν» την έρευνα της Ελληνικής Δικαιοσύνης
Γιατί οι δανειστές εκβιάζουν κι απειλούν να τινάξουν στον αέρα τη διαπραγμάτευση αν δεν «αθωωθεί» ο Ανδρέας Γεωργίου για το φούσκωμα του ελλείμματος; Βρώμικο παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδας.

Το παιχνίδι πίσω από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια είναι πιο βρώμικο από όσο ενδεχομένως φαίνεται. Το «σύστημα» που οργάνωσε όλο αυτό το θανατηφόρο σχέδιο για την υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο, με τεχνική βάση το τεχνητό έλλειμμα, βλέπει τις τελευταίες ώρες… εφιάλτες.

Μερομήνια 2016: Έρχεται κρύο και χιόνια…


Εφοδιαστείτε με πετρέλαιο και ξύλα…

Μερομήνια ονομάζει ο λαός τις δώδεκα πρώτες ημέρες του όγδοου φεγγαριού του έτους, δηλαδή του Αυγούστου.
Παρατηρώντας τα καιρικά φαινόμενα αυτών των πρώτων ημερών της, οι άνθρωποι μάντευαν την καιρική κατάσταση των επόμενων δώδεκα μηνών.

Ξεδιάντροπη δήλωση Σόιμπλε: Η Ελλάδα δεν είναι κράτος

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2015/10/20/635370/main/wolfgang-sch.jpg
ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΥΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Με μια άκρως προκλητική δήλωση, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, καταφέρθηκε για ακόμη μία φορά εναντίον της χώρας μας, επισημαίνοντας ότι «η Ελλάδα δεν είναι κράτος». 

Έρχεται το e-πόθεν έσχες τον Οκτώβριο...

  • Πλήρης καταγραφή της κινητής και ακίνητης περιουσίας των φορολογουμένων
  • Ακόμη και των αξιών που βρίσκονται ...στα σεντούκια!

Σε γενική πρόβα «φακελώματος», για την πλήρη καταγραφή της κινητής και ακίνητης περιουσίας των φορολογουμένων,

Είπε ο υπουργός!!!!... γιατί να έχουμε τόσα φωνήεντα;

Την απορία του σχετικά με τη διαχρονική επιμονή των κυβερνήσεων, των εκπαιδευτικών αλλά και της κοινής γνώμης ως προς τη διατήρηση τόσων πολλών φωνηέντων στη νέα ελληνική γλώσσα εξέφρασε με σημερινή του δήλωση ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, ο οποίος εξέφρασε την άποψη πως «κάλλιστα θα μπορούσαμε να κόψουμε τουλάχιστον δύο με τρία φωνήεντα».

Προς μονιμοποίηση χιλιάδες συμβασιούχοι στους δήμους.




  • Βολικές «τακτοποιήσεις» στο νομοσχέδιο Κουρουπλή...

Σε αορίστου χρόνου αναμένεται να μετατραπούν οι συμβάσεις χιλιάδων συμβασιούχων έργου και ορισμένου χρόνου, καθώς με βάση το σχέδιου νόμου Κουρουπλή, που τέθηκε προχθες σε δημόσια διαβούλευση.
Οι δήμοι δεν θα υποχρεούνται πλέον να... ασκούν υπέρ του δημοσίου ένδικα μέσα σε δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν προσωρινά συμβασιούχους.

Εφορίες: Μόνο μία φορά επιτρέπεται η άρση ακινησίας στα ΙΧ!



  • Χάος έχει προκληθεί στις εφορίες από ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που έχουν πραγματοποιήσει άρση ακινησίας καταβάλλοντας ολόκληρο το ποσό των μειωμένων Τελών Κυκλοφορίας μέχρι τα τέλη του 2016 και για κάποιους λόγους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν εκ νέου «ακινησία» στα οχήματα αλλά οι εφοριακοί τους προειδοποιούν πως δεν θα θα τους ξαναδώσουν πίσω τις πινακίδες αν αιτηθούν εκ νέου άρση ακινησίας!

Οι πολιτικές εφημερίδες 29/8/2016

            

                       

                  Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.