Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Καιρός:για Δευτέρα 29-8-2016



Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες τις θερμές ώρες της ημέρας με λίγες τοπικές βροχές ή όμβρους στα ορεινά κυρίως τμήματα της Θράκης και πιθανόν πρόσκαιρα σε ορεινά τμήματα της Κεντρικής Στερεάς, της Κεντρικής Πελοποννήσου και της Κρήτης.

Κίνα: Ρεκόρ παραγωγής καρπουζιών από ένα μόνο φυτό

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες σημειώθηκε ...
στην Κίνα, όπου μία εταιρεία γεωργικής τεχνολογίας κατάφερε να παράγει 131 τεράστια καρπούζια από ένα μόνο φυτό.

Κάθε καρπούζι ζυγίζει κατά μέσο όρο 10 κιλά και ολόκληρη η παρτίδα πήρε μόνο 90 ημέρες για να ωριμάσει μετά την αρχική φύτευση.

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ "ΜΑΓΕΙΡΑ" ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - EAN ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ "ΜΑΓΕΙΡΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ...

...ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΩΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΛΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ! 


Το κύριο εκτελεστικό όργανο της μεγαλύτερης προδοσίας της νεότερης ελληνικής ιστορίας  ο Ανδρέας Γεωργίου που πλαστογράφησε το έλλειμμα της ΕΛΣΤΑΤ (κατ' έντολήν, φυσικά του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου) και έφερε τον όλεθρο των μνημονίων στη χώρα, παραπέμπεται ξανά για την κακουργηματική παραποίηση των στοιχείων.

Σύλληψη αθλητών επειδή δεν κατέκτησαν μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

  • Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, διέταξε τη σύλληψη όλης της Ολυμπιακής ομάδας της χώρας, επειδή δεν κατέκτησε μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η αποστολή της Ζιμπάμπουε μετρούσε μόλις... 31 αθλητές και η καλύτερη θέση που κατάφεραν να κατακτήσουν ήταν η όγδοη, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του προέδρου.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!


https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/08/eurovouli-mathete-glossa-stous-prosfiges-vreite-tous-douleia-620x450.jpg?w=620&h=400&crop=1

Για να δούμε τι θα απαντήσουν οι κ.κ. Τουσκ & ΣΙΑ!

Κατεπείγουσα γραπτή ερώτηση για την επέμβαση της Κομισιόν στην εκκρεμούσα δικαστική υπόθεση του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου κατέθεσε την Παρασκευή στην Ευρωβουλή ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Νότης Μαριάς.

Εξαπατούσαν ηλικιωμένους στη Χαλκιδική

Εξιχνιάστηκαν πολυάριθμες περιπτώσεις απάτης και απόπειρες απάτης σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων ατόμων, που έγιναν το τελευταίο 10ημερο σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Καλλικράτειας, συνελήφθη χθες (26-8-2016) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, ένας 34χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απάτες σε βάρος ηλικιωμένων.

Αυξημένος -τουλάχιστον- κατά 20% έρχεται ο ΕΝΦΙΑ για κλειστά και ημιτελή ακίνητα.



  • Μια απ΄τις πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις που περιμένουν πολλούς φορολογούμενους την ερχόμενη Δευτέρα με την ανάρτηση των χρεώσεων του ΕΝΦΙΑ στο Τaxis..

Δεν διατηρείται για το 2016 η ευνοϊκή διάταξη που ψηφίστηκε απ΄την κυβέρνηση Σαμαρά η οποία διατηρήθηκε τη διετία 2014-2015 και προέβλεπε έκπτωση 20% στον κύριο και τον...συμπληρωματικό ΕΝΦΙΑ για τα κενά και μη ρευματοδοτούμενα (συνήθως ξενοίκιαστα) διαμερίσματα και λοιπά κτίσματα.

ΕΝΦΙΑ: Αυτά είναι τα σημεία στο εκκαθαριστικό που πρέπει να προσέξετε

Επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων, καλούνται να βάλουν άμεσα το χέρι στην τσέπη καθώς τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, θα αρχίσουν να αναρτώνται από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στο Taxis.
Οι φορολογούμενοι, όπως σημειώνει η imerisia.gr, θα πρέπει οι ίδιοι να ελέγξουν βήμα προς βήμα τα στοιχεία που αναγράφονται στο εκκαθαριστικό, για να διαπιστώσουν την ορθότητά τους.

Feed Back το θαυματουργό κέϊκ



Feed Back το θαυματουργό κέϊκ προσφορά σε κάθε συμμετέχοντα στον αγώνα της ΖΕΥΞΗΣ 11-9-16. Ζήσε την εμπειρία.
Μοιάζει με κοινό κέικ και έχει βάρος μόλις 80 γραμμάρια, αρκεί όμως για να συντηρήσει τον ανθρώπινο οργανισμό επί ένα 24ωρο, καθώς περιέχει τις θερμίδες και τις πρωτεΐνες ενός πλήρους γεύματος. Η συνταγή είναι του καθηγητή Βιοχημείας Dimitris Kouretas 

Γιατί οι άθεοι θέλουν ένα τζαμί;


Γράφει ο Ν. Λυγερός

Επειδή έχουμε ακούσει από όλα όσον αφορά στο θέμα του τζαμιού στην Αθήνα, θα θέλαμε να το εξετάσουμε πιο σφαιρικά και να θέσουμε μερικά ερωτήματα που απασχολούν τους πάντες δίχως όμως να τα εκθέσουν ανοιχτά διότι φοβούνται να μην εκτεθούν. Έτσι το πρώτο σημείο είναι το εξής. Γιατί δίνεται η εντύπωση ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τζαμιά;

Οι πολιτικές εφημερίδες 28/8/2016

της 

             

                       

                  Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.