Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Καιρός: για Σάββατο 27-8-2016



Λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο θα είναι κατά τόπους πυκνότερες, με παροδικές βροχές στα βόρεια και ορεινά τμήματα της Κρήτης και πρόσκαιρα στην Εύβοια και τη Σκύρο, περιμένουμε το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016. Τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν.

Όσοι επένδυσαν στην πατρίδα προδόθηκαν - Θα επιτρέψουμε άραγε να συνεχίσει αυτό το καθεστώς ή θα το αλλάξουμε;



Όσοι Έλληνες επένδυσαν τους νόμιμους κόπους τους στην πατρίδα, φτιάχνοντας ή αγοράζοντας ακίνητα, δίνοντας ταυτόχρονα δουλειά σε εκατομμύρια συμπατριώτες μας, τώρα το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς, πέρασε τις επενδύσεις τους αυτές να θηλιά στο λαιμό τους.

Βίντεο – σοκ: Δείτε από τι... ζωντανό φτιάχνονται τα ζελεδάκια και δεν θα ξαναφάτε ποτέ!


Ένα τουλάχιστον αηδιαστικό και αποκρουστικό βίντεο που θα αναθεωρήσει τη… σχέση σας με τα ζελεδάκια κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Το καλογυρισμένο βίντεο προσφέρει μια όχι και τόσο κλεφτή ματιά μέσα από την κλειδαρότρυπα της παραγωγής των ζαχαρωτών αυτών που είναι ανάρπαστα σε όλες τις ηλικίες.

Δείτε γιατί δεν κάλεσαν την Άννα Κορακάκη στο Προεδρικό Μέγαρο – «Αν δεν μας θέλουν στην Ελλάδα να μας το πουν να φύγουμε» τονίζουν


Η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη δεν θα παραστεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα εκδήλωση προς τιμή της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής.
Όπως δήλωσε στην «Καθημερινή» ο πατέρας και προπονητής της, δεν έλαβε πρόσκληση για την εκδήλωση.

Πότε πρέπει και πότε δεν πρέπει να οδηγούν οι ηλικιωμένοι

Όλο και πιο απαραίτητη γίνεται η αξιολόγηση της ικανότητας ηλικιωμένων για την παράταση ή τη διακοπή της οδήγησης, λόγω του αυξανόμενου ποσοστού ατόμων με άνοια σε αυτή την ηλικιακή ομάδα και του κινδύνου πρόκλησης ατυχημάτων, επισημαίνει η καθηγήτρια Εφαρμογών, στο Τμήμα Εργοθεραπείας του ΤΕΙ Αθηνών, Ιωάννα Κατσούρη, η οποία εκπονεί διδακτορική διατριβή με θέμα την επίδραση της άνοιας στην οδήγηση, υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας τους ΑΠΘ νευρολόγου-ψυχιάτρου Μάγδας Τσολάκη.

Προσοχή η Μέρκελ μας επαινεί για το προσφυγικό άρα κάτι κακό έρχεται

Προσοχή η Μέρκελ λέει καλά λόγια για την Ελλάδα και την συνεισφορά της στο προσφυγικό! Μάλλον κάτι κακό έρχεται.Οι γερμανικές “γαλιφιές” δεν είναι ποτέ για καλό…



Η Μέρκελ εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για την εφαρμογή της ευρωπαϊκής προσφυγικής πολιτικής και ταυτόχρονα επαίνεσε την Ελλάδα για τη μεγάλη συνεισφορά της στην υποδοχή μεγάλου αριθμού προσφύγων.

BRASS BAND FEST

Συνάντηση Φιλαρμονικών - Τετάρτη 31 Αυγούστου, Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου
Μια γιορτή μουσικής έκφρασης, αλλά κι ένα ολοζώντανο διήμερο πανηγύρι μουσικής συμμετοχής αποτελεί το πρώτο Brass Band Fest , την ξεχωριστή αυτή συνάντηση φιλαρμονικών που διοργανώνει το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών την Τετάρτη 31 Αυγούστου και την Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου 2016, στις 21:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

ΚΕΠΚΑ: Συμβουλές προς μελλοντικούς φοιτητές για εύρεση κατοικίας



Συμβουλές για τους νέους σπουδαστές, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ξεκινούν, με τις οικογένειές τους, το... κυνήγι της στέγης που θα φιλοξενήσει τη φοιτητική τους ζωή, δίνει με σημερινή του ανακοίνωση το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ).

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη για τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με την οποία προτείνει να παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές 11 και 18 Σεπτεμβρίου που θα είναι σε λειτουργία η ΔΕΘ.

Στην ανακοίνωση του ο Ε.Σ.Θ χαρακτηρίζει ευκαιρία την περίοδο της Διεθνούς Εκθεσης για τις μικρές εμπορικές επιχειρήσεις και καλεί τα καταστήματα να διοργανώσουν πάρτι τιμών.

Βάσεις 2016, τα παράδοξα: Πώς υποψήφιος με 1,5 μπήκε σε ΤΕΙ και άλλος με 18 δεν μπήκε πουθενά!

Εκπλήξεις έκρυβε η φετινή ανακοίνωση των βάσεων. 

Από την πρώτη ανάλυση των αποτελεσμάτων, φαίνεται ότι τις πρώτες προτιμήσεις των φετινών υποψηφίων συγκέντρωσαν οι στρατιωτικές σχολές και τα τουριστικά και παραϊατρικά επαγγέλματα, ενώ από την άλλη, «γκρεμίστηκαν» οι παιδαγωγικές και οικονομικές σχολές. Η ανακοίνωση των βάσεων, όμως, κατέδειξε και κάποια παράδοξα. 

gsis.gr: Εκτυπώστε το εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ 2016

Ο ΕΝΦΙΑ θα καταβληθεί σε πέντε δόσεις - η πρώτη έως το τέλος του Σεπτεμβρίου εφέτος και η τελευταία έως το τέλος Ιανουαρίου 2017.

Αφορά σε περίπου 7,4 εκατομμύρια ιδιοκτήτες εκ των οποίων τα 6,4 εκατομμύρια θα χρειαστεί και να πληρώσουν.

Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 (ή και το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου), απ' ό,τι φαίνεται, θα αναρτηθούν σταδιακά στο Taxisnet τα νέα εκκαθαριστικά του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ 2016) για περίπου 7 εκατομμύρια ιδιοκτήτες, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες από το Υπουργείο Οικονομικών.

Οι πολιτικές εφημερίδες 26/8/2016

             

                       
                  Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.