Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Καιρός: για Παρασκευή 26-8-2016



Ουσιαστική βελτίωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές της χώρας περιμένουμε την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016, με εξαίρεση την Κρήτη και τα Κύθηρα όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, αλλά και σε αυτές τις περιοχές μέχρι το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Τα φαινόμενα ενδέχεται να επηρεάσουν πρόσκαιρα τις Κυκλάδες και τα νοτιότερα τμήματα της Πελοποννήσου.

Μοναδικές εικόνες που προκαλούν δέος! Τα πιο εντυπωσιακά μοναστήρια της Ελλάδας - Εικόνες γαλήνης και ηρεμίας [Εικόνες]

Μοναστήρια της Ελλάδας που προκαλούν δέος
Από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, η χώρα μας είναι γεμάτη μοναστήρια με σπουδαία ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων.
Απόκρημνα και σε δύσβατα μέρη, προκαλούν δέος και συγκλονίζουν τον επισκέπτη που έχει την τύχη να τα γνωρίσει από κοντά γεμίζοντάς τον και με μια ιδιαίτερη γαλήνη. Γνωρίστε μερικά από αυτά...

Αυχενικό σύνδρομο: Ασκήσεις για ανακούφιση και θεραπεία (φωτό και βίντεο)


Αυχενικό σύνδρομο: Ασκήσεις για ανακούφιση και θεραπεία (φωτό και βίντεο)

Το αυχενικό σύνδρομο, ή αυχενική σπονδύλωση, είναι ένας γενικός ιατρικός όρος για την φθορά και τις μικροπληγές που έρχονται με το πέρασμα του χρόνου και επηρεάζουν τους σπονδυλικούς δίσκους στο ύψος του αυχένα σας.
Στο αυχενικό σύνδρομο, καθώς οι δίσκοι αυτοί αφυδατώνονται και συρρικνώνονται, εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια οστεοαρθρίτιδας, όπως ο σχηματισμός οστικών προεξοχών κατά μήκος των άκρων των οστών.

Ωχ... Στα τέλη Δεκεμβρίου αρχίζουν οι επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα από κράτη της ΕΕ

Boat_People_at_Sicily_in_the_Mediterranean_Sea

Στα τέλη Δεκεμβρίου πρόκειται να αρχίσουν οι επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα από κράτη μέλη της ΕΕ βάσει του καθεστώτος του Δουβλίνου επισήμανε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς.
Ο Νότης Μαριάς αποκάλυψε ότι στις 15 Ιουνίου 2015 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε στις Βρυξέλλες «την Δεύτερη Σύσταση προκειμένου να προσδιοριστούν οι ενέργειες για την αποκατάσταση των μεταφορών προς την Ελλάδα βάσει του καθεστώτος του Δουβλίνου.»

Τσίπρας: Ο δικός μας ΕΝΦΙΑ είναι καλός, να τον πληρώσετε – Επί Σαμαρά ήταν άθλιος!

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2016/08/24/722469/main/TSIPRAS_VENCEREMOS.jpg
Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ.ΕΛ. ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑ

Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μείνει στην Ιστορία για έναν βασικό λόγο: Είναι ο άνθρωπος που έκανε το ψέμα επιστήμη!

ΑΠΘ: Γραμμή εξυπηρέτησης για εύρεση στέγης πρωτοετών φοιτητών

  • Ανοιχτή γραμμή εξυπηρέτησης προκειμένου οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του Ιδρύματος να βοηθηθούν στην αναζήτηση και εύρεση στέγης θέτει σε λειτουργία Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών στην Ιταλία – Έφτασαν τους 247


Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών στην Ιταλία – Έφτασαν τους 247

Το χτύπημα του εγκέλαδου σκόρπισε τον θάνατο στην γειτονική Ιταλία η οποία μία μέρα μετά, μετρά τις πληγές και τους νεκρούς της.
Σύμφωνα με την ιταλική υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Ιταλίας, την οποία επικαλούνται τα διεθνή αλλά και τα τοπικά Μέσα, οι νεκροί από τον σεισμό των 6,2 Ρίχτερ που χτύπησε τα ξημερώματα της Τετάρτης, στις 3.36, την κεντρική Ιταλία, ανέρχονται στους 247

Τί αλλάζει τη νέα χρονιά στο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό




  • Μπορεί το μεγάλο στοίχημα που έχει τεθεί είναι να ανοίξουν τα σχολεία χωρίς κενά εκπαιδευτικών, ωστόσο, επίσης μεγάλη πρόκληση είναι η ταυτόχρονη «πρεμιέρα» του Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου και του Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Δημοτικού, αλλά και η εφαρμογή των αλλαγών στο γυμνάσιο.

Φονικά ρίχτερ στην κεντρική Ιταλία..



  • Η Ιταλία επλήγη ξημερώματα Τετάρτης από καταστροφικό σεισμό 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες στα μέσα ενημέρωσης της χώρας έχει κοστίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 18 ανθρώπους, ενώ έχει ισοπεδώσει πολλά κτήρια σε χωριά της επαρχίας Ριέτι, στο κέντρο της χώρας.

Οι πολιτικές εφημερίδες 25/8/2016

           

                       
                  Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.