Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Καιρός:για Τρίτη 16-8-2016



Την Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016, αναμένεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα και μόνο στα ορεινά ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 14 έως 33, στην κεντρική και νότια από 15 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 31, στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 33 και στην Κρήτη από 17 έως 28.

Πού βρίσκεται ο τάφος της Παναγίας;

Ο τάφος της Παναγίας, γνωστός και ως Πάνσεπτο Θεομητορικό Μνήμα της Γεθσημανής, αποτελεί για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς το τρίτο κατά σειρά σπουδαιότητας προσκύνημα.

Εντός του Ναού Δεσπόζουν το Πανάγιο Θεομητορικό μνήμα και η Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Ιεροσολημήτισσας. Ο σημερινός Ναός και είναι απο τα παλαιότερα χτίσματα της Ιερουσαλήμ, το οποίο χτίστηκε από την Αγία Ελένη το 326μ.Χ. προς τιμή της Κοιμήσεως Θεοτόκου. Βρίσκεται κάτω απο την επιφάνεια του εδάφους και πρέπει ο επισκέπτης να κατέβει 49 σκαλιά.
Χωρίς λεωφορεία θα είναι από αύριο η Θεσσαλονίκη, έπειτα από την επίσχεση εργασίας που θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ. Η επίσχεση θα συνεχιστεί την Τετάρτη και την Παρασκευή, οπότε έχει οριστεί νέα συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα πάρουν απόφαση για την πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι 2.300 εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους, για περισσότερους από δύο μήνες, που αντιστοιχούν σε συνολικό ποσό άνω των 6 εκατ. ευρώ. «Υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης από τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ.

Το υπερπολυτελές... ανάκτορο των 120 εκατομμυρίων, στη Χαλκιδική !!!!

post-feature-image


To όνομά του Miraggio, που στα ιταλικά σημαίνει οφθαλμαπάτη.
 Και όχι άδικα, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι το μεγαλύτερο και το πρώτο εξ ολοκλήρου πράσινο ξενοδοχείο στην Ελλάδα και βρίσκεται στη Χαλκιδική.

Διαβάστε το όσοι έχετε θλίψη, άγχος, στεναχώρια κτλπ...! Αυτό που θα νιώσετε είναι κάτι μοναδικό…

Αν διαβάζεις τώρα αυτό το μήνυμα, μόλις έλαβες μια διπλή ευλογία!


Είδα στον ύπνο μου πως επισκέφθηκα τον Παράδεισο κι ένας άγγελος ανέλαβε να με ξεναγήσει.

Περπατούσαμε δίπλα – δίπλα σε μια τεράστια αίθουσα γεμάτη με αγγέλους.Ο άγγελος οδηγός μου σταμάτησε μπροστά στον πρώτο σταθμό εργασίας και είπε :«Αυτό είναι το Τμήμα Παραλαβής.

Λίπος στην κοιλιά: Πέντε αιτίες που το προκαλούν και η αντιμετώπισή τους

Το λίπος στην κοιλιά δεν είναι μόνο αντιαισθητικό αλλά αποτελεί βασικό παράγοντα κινδύνου και πολλές και σοβαρές παθήσεις.

Όλο και περισσότερες έρευνες υποδεικνύουν ότι η μεγάλη περίμετρος μέσης και το σπλαχνικό λίπος που βρίσκεται μέσα στην κοιλιά και περιβάλλει τα όργανα απελευθερώνοντας χημικές ουσίες στο σώμα, ενοχοποιούνται για υπέρταση, υψηλή χοληστερόλη, εγκεφαλικό, καρδιακή νόσο, διαβήτη, ορισμένες μορφές καρκίνου, ακόμη και άνοια.

30 από τα πιο σοφά αποφθέγματα του Αριστοτέλη



Από τις πιο σημαντικές μορφές της φιλοσοφικής σκέψης του αρχαίου κόσμου. Η διδασκαλία του διαπερνούσε βαθύτατα τη δυτική φιλοσοφική και επιστημονική σκέψη μέχρι και την Επιστημονική Επανάσταση του 17ου αιώνα.


1. Η φτώχεια είναι έλλειψη πολλών πραγμάτων και η απληστία όλων.

Με την «επένδυση» σε εκκρεμότητα, η Εldorado εκχερσώνει το δάσος


DEMO_ELDORADO_NEW_01

Στην ανακοίνωση αποτελεσμάτων 2ου τριμήνου 2016 που δημοσιοποιήθηκε στις 28 Ιουλίου, η Eldorado Gold, μητρική εταιρεία της Ελληνικός Χρυσός, μας ενημέρωσε οτι προς το παρόν:
«οι δραστηριότητες στις Σκουριές θα περιοριστούν σε αυτές που εκμεταλλεύονται τον καλοκαιρινό καιρό όπως χωματουργικά, ολοκλήρωση των θεμελίων των κτισμάτων και υπολειπόμενες υλοτομίες, καθώς και εργασίες κατασκευής του δρόμου πρόσβασης στην εγκατάσταση απόθεσης τελμάτων«.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ… «ΣΚΟΤΕΙΝΑ» ?


ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ… «ΣΚΟΤΕΙΝΑ» ?

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Άρχισαν πάλι τα μυστικά δείπνα και τα σκοτεινά μαγειρέματα, ενώ η χώρα περνά ασυνήθιστα δύσκολες στιγμές και το μέλλον της ευρύτερης περιοχής γίνεται όλο και πιο κρίσιμο ?
Το εντυπωσιακό είναι πως επανέρχονται οι «σωτήρες», αυτοί που κατεδάφισαν τα πάντα και έστειλαν τον τόπο στο ατελείωτο μαρτύριο των μνημονίων.

Ποιοι δικαιούνται το φοιτητικό επίδομα – Όλα τα δικαιολογητικά


Ποιοι δικαιούνται το φοιτητικό επίδομα – Όλα τα δικαιολογητικά

Οι φοιτητές των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ δεν θα υποχρεούνται τελικώς να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας.
Αιτήσεις για το φοιτητικό – στεγαστικό επίδομα 2015-2016 ύψους 1.000 ευρώ των φοιτητών δύνανται να κατατεθούν μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης και την έκδοση του εκκαθαριστικού σημειώματος φόρου εισοδήματος του οικονομικού έτους 2016 σύμφωνα με τις ανακοινώσεις στις οποίες έχουν προχωρήσει πολλά ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Απαγορεύτηκε σε Αλβανό εθνικιστή η είσοδος στην Ελλάδα.

Πρόκειται για τον Ταχίρ Βελίου ο οποίος, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είναι στη λίστα ανεπιθύμητων γι αυτό και δεν του επετράπη η είσοδος.


Δεν επετράπη χθες από τις ελληνικές Αρχές η είσοδος στην Ελλάδα του...  προέδρου του εθνικιστικού κόμματος «Κίνημα για Ενωμένη Αλβανία» ο οποίος επιχείρησε να περάσει στη χώρα μας από τον συνοριακό σταθμό της Κακκαβιάς.

ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ      Β! Έκδοση

Η Ελλάδα ζητάει βοήθεια!!!
Θα αρνηθείτε εσείς που ορκιστήκατε στο όνομά της;;;
Χρεοκοπία και χιλιάδες Ισλαμιστές λαθρομετανάστες πάει πολύ………

Η Σιωνιστική Εβραϊκή Δύση μας φέρθηκε πρόστυχα, μας φέρθηκε εχθρικά, μας κατάστρεψε, με τη βοήθεια προδοτών Ελληνο-Σιωνιστών πολιτικών.

Έρχεται τον Φεβρουάριο το e-περιουσιολόγιο ...για όλους.



  • Στα πρότυπα του «πόθεν έσχες».


Περισσότεροι από 8,5 εκατ. φορολογούμενοι θα κληθούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά από τον Φεβρουάριο του 2017 το περιουσιολόγιο με τα στοιχεία της κινητής και...κινητής και ακίνητης περιουσίας τους. 

Γιατί η θάλασσα έχει χρώμα ενώ το νερό είναι διάφανο;

Πολύ πιθανόν να έχετε αναρωτηθεί κάποια στιγμή στη ζωή σας για ποιο λόγο το νερό της θάλασσας είναι μπλε, γαλάζιο ή ακόμη και πράσινο ενώ για παράδειγμα αν το βάλετε σε ένα μπουκάλι θα είναι διάφανο.

Τι καθορίζει όμως το χρώμα της θάλασσας και το βλέπουμε έτσι; Είναι πράγματι μπλε; Ο βασικός παράγοντας που επηρεάζει το χρώμα που βλέπουμε είναι ο ήλιος. Σύμφωνα με τους ειδικούς τα σωματίδια του νερού απορροφούν τα κόκκινα, πράσινα, πορτοκαλί και κίτρινα μήκη κύματος του φωτός του ήλιου, ενώ ουσιαστικά αποβάλλουν ή αλλιώς αντανακλούν τα μπλε, δίνοντας έτσι το συγκεκριμένο χρώμα στην θάλασσα αφού αυτά που βλέπουμε είναι όσα δεν απορροφώνται.

Ο τορπιλισμός της Έλλης - 15 Αυγούστου 1940

                                                            Ντοκιμαντερ  (Κώστας Γκιουλέκας)
                                        

Πόσο ετών εκοιμήθη η Παναγία;


Πόσο ετών εκοιμήθη η Παναγία;


Πόσων ετών ήταν η Παναγία όταν άφησε τη γη; Ποια ήταν η ζωή της; Γιατί δεν βρέθηκε ποτέ το σώμα Της;
Αυτές είναι τρεις βασικές ερωτήσεις τις απαντήσεις των οποίων γνωρίζουν λίγοι.
Η Μαριάμ όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, πριν εξελληνιστεί σε Μαρία, ήταν η μονάκριβη κόρη ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, της Άννας και του Ιωακείμ.

Όλη τους την ζωή πάλευαν να αποκτήσουν ένα παιδί όμως δεν είχαν σταθεί τυχεροί.