Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Πανικός στο Μόναχο! Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο (φωτο & βίντεο)



Συναγερμός σήμανε στο Μόναχο έπειτα από πυροβολισμούς στο εμπορικό κέντρο Olympia Einkaufszentrum της πόλης. Ισχυρή αστυνομική δύναμη επί τόπου, αποκλείστηκε η ευρύτερη περιοχή. Γερμανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για πολλούς νεκρούς και τραυματίες -χωρίς να υπάρχει επί του παρόντος επίσημη επιβεβαίωση εκ μέρους των Αρχών. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Muenchener abendzeitung, που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, σοροί ατόμων κείτονταν στη γη.

Καιρός: για Σάββατο 23-7-2016



Πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα λίγων καταιγίδων στα ορεινά της Ηπείρου. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες.

ΚΑΡΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΥΡΙΟ για 148.044 δικαιούχους


karta-sitisis-696x325.jpg

Aύριο Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 θα ενεργοποιηθεί για δέκατη τρίτη φορά η κάρτα αλληλεγγύης, σύμφωνα να ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας.
Όπως τονίζει το υπουργείο “οι δικαιούχοι θα μπορούν από αύριο το πρωί να κάνουν χρήση του ποσού που τους αναλογεί”.

Πολλαπλασιασμός λεμονιάς, εσπεριδοειδών χωρίς σπόρους

Πολλαπλασιασμός λεμονιάς

Βήμα 1: Εργαλεία και υλικά που απαιτούνται

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ



Τα νέα πρόστιμα για τη μη έκδοση αποδείξεων, προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών. Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και υπογράφεται από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Τρύφωνα Αλεξιάδη, ορίζεται...
ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί κατά τη διαπίστωση παράβασης μη έκδοσης αποδείξεων θα συνεχίσουν να επιβάλλουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα στο ύψους του ήμισυ του αναλογούντως ΦΠΑ, με τη διαφορά όμως ότι το συνολικό πρόστιμο δεν μπορεί να είναι χαμηλότερο από 250 ευρώ για υπόχρεους τήρησης απλογραφικών βιβλίων και 500 ευρώ για υπόχρεους τήρησης διπλογραφικών βιβλίων.

Αποποινικοποιείται η βλασφημία

Του Παναγιώτη Στάθη

Στην αποποινικοποίηση της βλασφημίας, η οποία διώκεται μέχρι και σήμερα ως ποινικό αδίκημα, προχωρεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο.
Η σχετική πρόθεση έχει τεθεί υπό την κρίση της αρμόδιας νομοπαρασκευαστικής επιτροπής, και η πιθανότατη εξάλειψη του αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις από την εκκλησία.

Αύξηση φόρου από το 13% στο 22% για 350.000 αγρότες

Εγκύκλιο που αποκαλύπτει πλήρως την απίστευτη φορολογική αύξηση για 350.000 φορολογούμενους με εισοδήματα από αγροτικές δραστηριότητες, εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλής.

Από την εγκύκλιο προκύπτει ότι, με 2 διατάξεις που περιελήφθησαν στο ν. 4389/2016, ο οποίος ψηφίστηκε από τη Βουλή τον περασμένο Μάιο, όλοι αυτοί οι φορολογούμενοι θα φορολογηθούν το 2017 για τα εισοδήματά τους από αγροτικές δραστηριότητες με συντελεστή φόρου αυξημένο από το 13% στο 22%!

Οι δανειστές αποφασίζουν για όλους και για όλα


Η εναλλαγή των κλόουν στην κυβέρνηση χρησιμεύει στην ανανέωση της ελπίδας ώστε το Σύστημα να κερδίσει χρόνο. Έτσι θα παραγραφούν παλιότερα εγκλήματα και θα γίνουν άλλα χειρότερα... Να συνεχίσει η λεηλασία πάντα με θέσπιση δεσμευτικών νόμων εις βάρος ημών και των εθνικών μας συμφερόντων, ώστε να μην μπορεί να τους σταματήσει κανείς.

Οι ομολογιούχοι έχασαν οριστικά τα χρήματα τους-Απορρίφθηκαν οι προσφυγές κατά της απάτης του PSI

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δυστυχώς επιβάλλεται με κάθε τρόπο σε βάρος των λαών…

Το PSI είναι το τελειότερο Εγκλημα Πολέμου στην Ιστορία της Ανθρωποτητας
ΝΑ ΠΩΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟ PSI

Απορρίφθηκαν με ομόφωνη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου οι προσφυγές των ομολογιούχων – φυσικών προσώπων κατά του κουρέματος του δημοσίου χρέους με τη διαδικασία του PSI του 2012.

Ο Ερντογάν “δουλεύει” για την Ελλάδα,αρκεί όμως να το καταλάβει και η ίδια!

Ο Ταγίπ Ερντογάν μπορεί να “δουλέψει” για εμάς,αρκεί να το καταλάβουμε και να το εκμεταλλευθούμε.


Ο Τούρκος Πρόεδρος και από χθες “σουλτάνος έκτακτης ανάγκης”, διαλύει τον στρατό του. Έχει βάλει φυλακή το 1/3 των ανώτατων αξιωματικών του.

Βάσεις 2016: Ανατροπές και προβλέψεις!

Την... κατηφόρα τραβούν οι Βάσεις 2016 στην πλειονότητα των υψηλόβαθμων και περιζήτητων σχολών των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, με την πτώση να φτάνει ή και να ξεπερνά σε κάποιες περιπτώσεις τα 500 μόρια.

Σε σχέση με το 2015 χαμηλώνει ο πήχης σε τμήματα Αγγλικής Φιλολογίας, Νομικής, Ψυχολογίας, Πολυτεχνικά και Οικονομικά.

«Εναέρια» επιχειρησιακή ετοιμότητα του ΕΚΑΒ σε Χαλκιδική & Κ. Μακεδονία

Η Διοίκηση του ΕΚΑΒ έχοντας ως κύριο στόχο τη βέλτιστη παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας προς όλους τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες της χώρας, εν όψει της φετινής καλοκαιρινής περιόδου, έχει εκπονήσει ένα πλήρες επιχειρησιακό σχέδιο για τη σύνδεση της παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας με την αντίστοιχη Νοσοκομειακή κάλυψη, μέσω ειδικών Αεροδιακομιδών από τις τουριστικές περιοχές.

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ το δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Υλικές ζημιές στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης προκάλεσε το πρωί ομάδα περίπου 150 ατόμων, που συμμετέχουν στο «No Border Camp».

Στόχος της επίθεσης έγιναν τα γραφεία του "Europe Direct", στην πλαϊνή είσοδο του δημαρχείου. Οι δράστες πέταξαν μπογιές, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και αναποδογύρισαν τα έπιπλα γραφείου.

Οι πολιτικές εφημερίδες 22/7/2016

         

                       
                      
         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.