Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Καιρός:για Τετάρτη 13-7-2016



Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 στην κεντρική και δυτική Στερεά, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία αναμένονται τοπικές νεφώσεις που κατά τόπους τις θερμές ώρες της ημέρας θα είναι αυξημένες. Τοπικές βροχές ή όμβροι θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας.

"Το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων της Ομογένειας" (βίντεο)





Το 2ο μέρος της εκπομπής του δημοσιογράφου Τάσου Παπαδόπουλο με τίτλο "Το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων της Ομογένειας".

Δείτε το βίντεο

Η Αλβανία μέσα στους 5 μεγαλύτερους χασισοκαλλιεργητές του κόσμου - Δείτε πόσα είναι τα έσοδα της...

xasis Η Αλβανία κατατάσσεται μεταξύ των πέντε μεγαλύτερων καλλιεργητών μαριχουάνας στον κόσμο, για την περίοδο 2009-2014, μαζί με την Κολομβία, την Τζαμάικα, την Ολλανδία και την Παραγουάη.

Τώρα μας φταίνε οι ταύροι για τι βλακεία που μας δέρνει ...

Στο σφαγείο η μητέρα του ταύρου που σκότωσε τον 29χρονο!!!

Πρώτο θέμα σε όλα τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης είναι ο χαμός του 29χρονου ταυρομάχου Βίκτορ Μπάριο, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από τα κέρατα ενός ταύρου 500 κιλών.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΛΑΒΡΑΚΙΑ… Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ… ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΑΡΕΟΙ!!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiC7loRkyinV4b8Pafz4H74-wnOpaqC1160h36PdCuO7CeHc3RRCLZ31k-C1P7jC1tofuKuTKPZRTaFJq7C8asdQBzoP9iUQCAWM_4LJvuipGyLq8gtzb-iakKC-LF69h90EvEj1tP2s23k/s640/2016-07-10_100034.png

Λαβράκια βγάζουν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ για την πάταξη της φοροδιαφυγής και του οικονομικού εγκλήματος.

Πρόκειται για ελέγχους που διενεργούνται ύστερα από διασταύρωση των δηλωθέντων εισοδημάτων των φορολογούμενων με τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς αλλά και για τη λήψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων από τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

Το ιλιγγιώδες ποσό των 27-36 δις ετησίως πληρώνουμε για χρέη από τα οποία το 90% επιστρέφει στους δανειστές ! Tι δεν καταλαβαίνεις;;;

http://www.drachmi5.gr/sites/default/files/styles/medium/public/field/image/537081_4955544001934_23883522_n_3.jpg?itok=bj_S0T9v

Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας σήμερα. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα στο τελευταίο Eurogroup, η Ελλάδα πληρώνει για τόκους και χρεολύσια το 15% μέχρι το 2020 και στη συνέχεια το 20% του ΑΕΠ. Αυτό σημαίνει 27 δις στην πρώτη περίπτωση και 36 δις στη δεύτερη !

Ένα κράτος με εθνική κυριαρχία πρέπει να έχει το δικό του εθνικό ανεξάρτητο νόμισμα. Τόσο απλά ...

https://seisaxthia.files.wordpress.com/2012/04/euroellada_473_355.jpg
Σε ένα κράτος με εθνική κυριαρχία, το οποίο έχει το δικό του εθνικό ανεξάρτητο νόμισμα, η φορολογία δεν γίνεται για να βρει το κράτος χρήματα να ξοδέψει, αφού το κράτος εκδίδει το χρήμα και μπορεί να εκδώσει όσο θέλει.

Γίνεται για να αφαιρέσει το κράτος χρήμα από την αγορά ώστε να διατηρήσει την αξία του χρήματος και να συγκρατήσει τον πληθωρισμό.

Περίπτερο ενημέρωσης από την Τουριστική Αστυνομία Θεσσαλονίκης στο Λευκό Πύργο



Στο πλαίσιο αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους τουρίστες και γενικότερα στους επισκέπτες της χώρας μας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε τη λειτουργία, τουριστικού πληροφοριακού κέντρου, στο πλακόστρωτο του Λευκού Πύργου.
Στόχος της λειτουργίας του πληροφοριακού κέντρου είναι η διευκόλυνση των τουριστών κατά την άφιξη και παραμονή τους στη χώρα μας, όπως η ενημέρωση και η πληροφόρηση τους και η διευθέτηση ζητημάτων σχετικά με εφαρμογή της τουριστικής και γενικότερα της εθνικής νομοθεσίας.

Κατέλαβαν τον χώρο που προορίζεται για τζαμί στον Βοτανικό για να δημιουργήσουν “Hot Spot για Έλληνες”!

110716 VOTANIKOS
Κάτι φαίνεται ότι «κινείται» στην υπόθεση του τζαμιού που με το έτσι θέλω θέλει να χτίσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους μουσουλμάνους που έφερε στην Ελλάδα.

Κάτοικοι της περιοχής του Βοτανικού, ο πολιτιστικός σύλλογος «Αθηνά», ο σύλλογος εφέδρων «Πολίτες Οπλίτες» και η «Αναγέννηση Ελλήνων» κατέθεσαν αίτηση στην εισαγγελία με την οποία ζητούν να τους δοθεί ο χώρος που προορίζεται για τζαμί ώστε να δημιουργήσουν hot spot για Έλληνες άστεγους,

Η κριτική του έφηβου βουλευτή στον Φίλη για τα Αρχαία Ελληνικά

Κριτική στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, με αφορμή το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών άσκησε ένας έφηβος βουλευτής κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της 21ης Συνόδου της Βουλής των Εφήβων.
Συγκεκριμένα ο έφηβος βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Μπακάλης κατηγόρησε τον υπουργό Παιδείας για εμμονή στην περικοπή διδακτικών ωρών των Αρχαίων Eλληνικών.

Ο Αλεξιάδης και 50 εφοριακοί στο Ντίσελντορφ για μετεκπαίδευση


Ο Αλεξιάδης και 50 εφοριακοί στο Ντίσελντορφ για μετεκπαίδευση

Αποστολή 50 Ελλήνων εφοριακών με επικεφαλής τον αναπληρωτή υπουργό Οικoνομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη θα βρίσκεται το επόμενο διάστημα στοΝτίσελντορφ για μετεκπαίδευση.
Η υποδοχή του κ. Αλεξιάδη και της πολυμελούς αποστολής στελεχών του υπουργείου Οικονομικών από τον υπουργό Οικονομικών της Ρηνανίας-Βεστφαλίας Νόρμπερτ Βάλτερ Μπόργιανς στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ έγινε στα ελληνικά.

Μέσω mobile app θα κλείνουν πλέον ραντεβού με το γιατρό οι ηλικιωμένοι στην Κεντρική Μακεδονία

Μέσω μίας απλής και εύχρηστης εφαρμογής κινητού τηλεφώνου θα μπορούν ηλικιωμένοι πολίτες στην Κεντρική Μακεδονία να προγραμματίζουν ραντεβού με τον γιατρό τους, να βρίσκουν τα φαρμακεία για τη συνταγογράφηση των φαρμάκων τους και να λαμβάνουν προειδοποιητικά μηνύματα για τις υπερβάσεις αιωρουμένων μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα, προκειμένου να αποφεύγουν να κυκλοφορήσουν έξω και έτσι να προλαμβάνουν τα αναπνευστικά προβλήματα.

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Πώς θα γίνουν οι αιτήσεις – Ποια η προθεσμία



Την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιουλίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων από πολίτες ή οικογένειες που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας στους 30 δήμους που συμμετέχουν στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν αίτηση σύμφωνα με την ΚΥΑ και έως την  30ηΝοεμβρίου 2016.  

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, από 200 – 350 ευρώ το μήνα, για όσους ζουν σε…


Fotiou-Tsip.jpg

Το πρόγραμμα που ξεκινά πιλοτικά αυτή την Πέμπτη σε 30 δήμους της χώρας με μεγάλο ποσοστό νοικοκυριών που βιώνουν συνθήκες ακραίας φτώχειας και που περιλαμβάνει καταβολή μηνίαιας ενίσχυσης από 200 ευρώ ( 350 για οικογένειες με ένα ανήλικο ), από το 2017 θα εφαρμοστεί σε όλους τους Δήμους της χώρας ( 295 )… ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου στην ΕΡΤ.

Οι πολιτικές εφημερίδες 12/7/2016

                       
                              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.