Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Καιρός: για Τετάρτη 29-6-2016



Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες στη Θράκη θα είναι περισσότερες και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες. Τις θερμές ώρες της ημέρας τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, ενώ παράλληλα αναμένεται πύκνωση των νεφώσεων στο ορεινό άξονα της Πίνδου, στη Στερεά, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν λίγοι πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Βρέχει με στοματικό διάλυμα Listerine ένα βαμβάκι και το βάζει στην μασχάλη της! Λίγα λεπτά αργότερα; Εκπληκτικό!


82c84b585e24a37bbe5b090c4a1e8a9b

Επειδή μου αρέσει να είμαι προετοιμασμένη για κάθε κατάσταση, το φαρμακείο μου είναι γεμάτο από κάθε είδους φυτικών και φαρμακευτικών προϊόντων.

Kαι παρότι έχω χρησιμοποιήσει πολλά από αυτά, ποτέ δεν πίστευα ότι ένα μπουκάλι Listerine θα ήταν κάτι περισσότερο από ένα απλό στοματικό διάλυμα…έως τώρα.

10 μαθήματα ευτυχίας που μάθαμε από τους Αρχαίους Έλληνες...

arxaioi ellhnes filosofoi


Όπως πίστευε ο Επίκουρος, ο  άνθρωπος είναι κάτι μεγάλο και πολύτιμο. Την ευτυχία, τη μακαριότητα, την έχει μέσα του, φτάνει να παραμερίσει όσα τον ενοχλούν και του κάνουν κόλαση τη ζωή. Εδώ σας δίνουμε 10 μικρά αλλά πολύτιμα μαθήματα ευτυχίας που μας δίνουν οι αρχαίοι πρόγονοι μας!

Κρίση πανικού ή καρδιακό επεισόδιο; Τι πρέπει να κάνετε σε κάθε περίπτωση



Οι κρίσεις πανικού και οι καρδιακές προσβολές έχουν
παρόμοια συμπτώματα: δύσπνοια, ταχυπαλμία, πόνος στο στήθος, ζάλη, ίλιγγος, μούδιασμα των χεριών και των ποδιών, εφίδρωση, λιποθυμία και τρέμουλο. Μερικοί άνθρωποι περιγράφουν την εμπειρία αυτή σαν “να χάνουν τον έλεγχο” ή σαν “να πρόκειται να πεθάνουν”.

Βρετανικά πανεπιστήμια στέλνουν επιστολές σε Ελληνες φοιτητές: Μην φύγετε [επιστολή]

Βρετανικά πανεπιστήμια στέλνουν επιστολές σε Ελληνες φοιτητές: Μην φύγετε [επιστολή]
Σφοδρή ανησυχία έχει προκαλέσει σε βρετανικά πανεπιστήμια το ενδεχόμενο κύματος φυγής φοιτητών από χώρες της ΕΕ μετά την απόφαση για Brexit.
Στο πλαίσιο αυτό, τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα του «νησιού» στέλνουν επιστολές σε φοιτητές, μεταξύ των οποίων και σε Ελληνες Τα Βρετανικά Πανεπιστήμια,

ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέος επικίνδυνος ιός κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέος επικίνδυνος ιός κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Facebook
Οι χρηστές δυστυχώς δεν μπορούν να τον αποφύγουν, καθώς δεν γνωρίζουν από την αρχή αν πρόκειται για κανονική ειδοποίηση ή απάτη

Νέος, επικίνδυνος ιός κυκλοφορεί από το βράδυ του Σαββάτου (25/6) στο μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο χρήστης βλέπει πώς έχει μια ειδοποίηση και μόλις πατήσει για να δει ποια είναι αυτή, βλέπει πώς ένας από τους φίλους του, τον έχει προσθέσει με ετικέτα σε μια δημοσίευση (tag).

Ίλιγγος απο τα ποσά των πρώτων καταθετών της λίστας Μποργιανς – Όλες οι λεπτομέρειες


Ίλιγγος απο τα ποσά των πρώτων καταθετών της λίστας Μποργιανς – Όλες οι λεπτομέρειες

Χίλιες διακόσιες δικογραφίες μετά τις αντίστοιχες εντολές ελέγχων που έχουν αποστείλει οι οικονομικοί εισαγγελείς , με μεγάλες προσδοκίες για εισροή εκατομμυρίων ευρώ στα δημόσια ταμεία έχουν σχηματιστεί με βάση την αποκαλούμενη λίστα Μπόργιανς.

Τέλος στην ιδιωτική ζωή - Το παγκόσμιο κράτος θα μπαίνει στα σπίτια ανά πάσα ώρα

http://www.liakonews.gr/media/k2/items/cache/0af604035b5121092813cda8ad865055_L.jpg

Φορό-φυλακές και κατασχέσεις περιμένουν τους «παραβάτες»

Στον βωμό εγκαθίδρυσης παγκόσμιας κυβέρνησης σοβιετικού τύπου, η ιδιωτικότητα και το οικογενειακό άσυλο τελειώνουν μαζί με τις ατομικές ελευθερίες, για τις οποίες γίνονται δήθεν τόσες εξαγγελίες.

Εδώ γελάμε.....


Αποτέλεσμα εικόνας για γελιο





Ο Μήτσος και η Μαίρη είναι τρόφιμοι σε ένα ψυχιατρείο...
    Μία μέρα, καθώς έκοβαν βόλτα, ο Μήτσος έκανε μία βουτιά στην πισίνα και έπιασε πάτο. Η Μαίρη αμέσως έπεσε μέσα να τον σώσει. Κολύμπησε μέχρι τον πάτο και τον τράβηξε έξω. Ο διευθυντής, όταν έμαθε την ηρωική πράξη της Μαρίας, αμέσως διέταξε να αφεθεί και πάλι ελεύθερη στην κοινωνία, εφόσον ήταν υγιής και ώριμη.
Όταν πήγε να της το ανακοινώσει της είπε:

Παράταση των φορολογικών δηλώσεων έως 15/7


  • Παράταση παίρνουν οι φορολογικές δηλώσεις έως την Παρασκευή 15/7/2016

Το Υπουργείο Οικονομικών εξετάζοντας την κατάσταση σχετικά με τις...  φορολογικές δηλώσεις που έχουν υποβληθεί και τα προβλήματα που προέκυψαν τόσο από την αποχή των φοροτεχνικών- λογιστών από την κατάθεση φορολογικών δηλώσεων,

Ξεκίνησε η επιβολή φόρου 10% στην συνδρομητική τηλεόραση


  • Mε εγκύκλιο που εξέδωσε η ΓΓΔΕ παρέχονται οδηγίες για την επιβολή τέλους επί κάθε μηνιαίου λογαριασμού κάθε σύνδεσης σε συνδρομητική τηλεόραση.Υπολογίζεται ως ποσοστό 10% επί του συνολικού μηνιαίου λογαριασμού, περιλαμβανομένου και του παγίου τέλους που....εισπράττεται υπέρ της επιχείρησης, προ του φόρου προστιθέμενης αξίας.

"Ακυρος" ο διαγωνισμός για προσλήψεις σε ΜΕΘ.



  • Στον "αέρα" από πλευράς νομιμότητας είναι σύμφωνα με τη νομική υπηρεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ η πρόσληψη των 100 γιατρών και 400 νοσηλευτών για τις ανάγκες των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, λόγω των πρωτοφανών παρεμβάσεων του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος παράτυπα κατήρτισε και επέβαλε δικό του πίνακα επιτυχόντων στον σχετικό διαγωνισμό.

Γιατί «σκάμε» όταν το θερμόμετρο δείχνει 36°C, ενώ αυτή είναι η εσωτερική μας θερμοκρασία

http://www.iatropedia.gr/wp-content/uploads/2016/06/rikuky5r-666x399.jpg
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για ποιον λόγο αισθανόμαστε μεγάλη ζέστη και δυσφορία, όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος φτάνει στα ίδια επίπεδα με την εσωτερική μας θερμοκρασία; Δεν θα έπρεπε σε αυτή την περίπτωση να νιώθουμε απόλυτα άνετα;

Στο Διαδίκτυο τα ονόματα όσων χρωστούν πάνω από 300.000 ευρώ στο Δημόσιο

  • Όλοι όσοι χρωστούν περισσότερα από 300.000 ευρώ, είτε σε φόρους είτε σε ασφαλιστικές εισφορές είτε ευρύτερα στο Δημόσιο, απειλούνται πλέον με διαδικτυακή διαπόμπευση, ενώ κατόπιν εντολής εισαγγελέα και υπό την προϋπόθεση παρουσίας δικαστικού λειτουργού οι ελεγκτές της Εφορίας θα μπορούν να διενεργούν και ελέγχους κατ' οίκον.

Πώς πληρώνονται τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Την εγκύκλιο που καθορίζει τις λεπτομέρειες για την πληρωμή τελών κυκλοφορίας για λιγότερο από ένα χρόνο εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Προβλέπει το ποσό και τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει ο ενδιαφερόμενος. Προβλέπει άρση ακινησίας μόνο για ένα ή τρεις μήνες καθώς και για το υπόλοιπο της χρονιάς.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκπτωση 15% στο λογαριασμό της ΔΕΗ από την Παρασκευή - Δείτε αν είστε στους δικαιούχους!

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2016/06/27/708284/main/34242423.jpg
Έκπτωση 15% θα δικαιούνται στον λογαριασμό της ΔΕΗ από την Παρασκευή 1η Ιουλίου οι πελάτες χαμηλής και μέσης τάσης, εφόσον εξοφλούν εμπρόθεσμα τους τρέχοντες λογαριασμούς ή τηρούν τους διακανονισμούς των οφειλών τους.

Οι πολιτικές εφημερίδες 28/6/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.