Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Καιρός:για Κυριακή 26-6-2016



Βροχές και καταιγίδες, αναμένονται την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά και θα συνοδεύονται παροδικά από πολύ ισχυρές ριπές ανέμου, ενώ υπάρχει και σημαντική πιθανότητα για χαλαζοπτώσεις. Προς το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη καθώς και τα νησιά Αιγαίου.

Γιατί πρέπει να ΜΗΝ ανοίγετε το A/C μόλις βάζετε μπροστά τη μηχανή στο αυτοκίνητο

αυτοκίνητο
Όταν καθόμαστε στο αυτοκίνητό μας και βάζουμε μπροστά τη μηχανή, συχνά, χωρίς σκέψη, ενεργοποιούμε και το air-condition (A/C). Κάθε φορά που το κάνουμε αυτό, βάζουμε την υγεία μας, καθώς και η υγεία των ανθρώπων γύρω μας, σε κίνδυνο.

Ρίχνει αλάτι στο σιφόνι… Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα κόλπα κουζίνας που έχετε δει ποτέ.




Το αλάτι είναι κάτι περισσότερο από ένα καρύκευμα που χρησιμοποιείται για να ενισχυθεί ή να βελτιστοποιηθεί η γεύση ενός φαγητού.Στην πραγματικότητα, το αλάτι έχει κάνει τη ζωή των ανθρώπων ευκολότερη. Οι πολιτισμοί έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το ορυκτός για να διατηρήσουν τα τρόφιμά τους και πολλές κοινότητες έχουν ιδρυθεί με βάση το πόσο κοντά ήταν στην πηγή του αλατιού.

Το πείραμα της σκάλας: Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο χειραγωγούνται οι μάζες (Βίντεο)



Όταν ένας πίθηκος επιχειρούσε να ανεβεί την σκάλα για να πιάσει την μπανάνα, τότε όλοι οι πίθηκοι καταβρέχονταν με παγωμένο νερό,προσπαθουσαν να
ανεβούν την σκάλα και να πάρουν την μπανάνα, αλλά η νέα ψυχρολουσία που ακολουθούσε, τους έκανε να σταματούν την προσπάθειά τους.

Εκτακτη ανακοίνωση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, για τους κατόχους κινητών


post-feature-image

Νέες οδηγίες για την προστασία κυρίως των χρηστών κινητής τηλεφωνίας από τις αυξημένες-υπέρογκες χρεώσεις των Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης (ΥΠΠ), εξέδωσε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Τα κρούσματα των «φουσκωμένων» λογαριασμών κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του κλάδου, έχουν αυξηθεί και πάλι το τελευταίο διάστημα.

Τέλος το Wi-Fi -Ερχεται το Li-Fi -Ποια είναι η νέα ισχυρή τεχνολογία

post-feature-image

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο Fudan της Σανγκάης ισχυρίζονται πως θα βάλουν τέλος στη χρήση του Wi-Fi με τη νέα τεχνολογία που ονομάζεται Li-Fi.

Εδώ γελάμε....


Αποτέλεσμα εικόνας για γελιο









Η γυναίκα που κρέμεται στο μπαλκόνι
Περαστικός ακούει φωνές από ένα μπαλκόνι... Σηκώνει το βλέμμα... Βλέπει μια κυρία να κρατιέται από την εξωτερική πλευρά της βεράντας κι ένα τύπο να της χτυπάει με δύναμη τα χέρια...
-Ρε δε ντρέπεσαι; Θα τη σκοτώσεις τη γυναίκα... Πάς καλά;

Η "μαγεία" της παραλίας της Θεσσαλονίκης (VIDEO)

post-feature-image

Η δημοτική τηλεόραση της Θεσσαλονίκης δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο για τη συμμετοχή της πόλης στο διαγωνισμό MedSeaties.
Ο διαγωνισμός αφορά την ολοκληρωμένη διαχείριση του παράκτιου μετώπου των πόλεων της Μεσογείου.

Ο Κάμερον φορά παντελόνια - Δεν έκανε το ΟΧΙ, ΝΑΙ, παραιτείται και εξυψώνει την πατρίδα του

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHuHqqPyPLUpDFcvxsZ51NQpGXxWX6RMIraF_d78XmVvQ4QpQhuINqnHzUrxF1CEiYcN-ZGVjtldS13FAU8BT7JdbkoINgT9PxX3BzYmz20DbEuxbwKt_v8lTfwGec70xayY75Ie_CCao/s400/David-Cameron-resignation.jpg
Την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του πρωθυπουργού ανακοίνωσε ο Ντέιβιντ Κάμερον μετά το οριστικό αποτέλεσμα της νίκης του Brexit αποδεικνύοντας έτσι ότι είναι ηγέτης μιας χώρας όπου η Δημοκρατία λειτουργεί και η άποψη της πλειοψηφίας υλοποιείται σε αντίθεση με τη χώρα μας ένα χρόνο νωρίτερα και με ένα πολύ πιο δυνατό ΟΧΙ σε αντίξοες συνθήκες.

Η Βρετανία έγινε πάλι «Μεγάλη» – Ευνοϊκές οι επιπτώσεις του BREXIT για την Ελλάδα

Brexit100
ΚΑΙΡΙΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
του Γιάννη Πετρίδη
Η Βρετανία από σήμερα ξαναγίνεται «Μεγάλη». Ως γνωστόν για να την δεχθούν στην ΕΕ το 1973 είχε αναγκαστεί ννα αλλάξει το όνομά της μετά από γαλλική απαίτηση για να μην προκληθούν… αλυτρωτικές τάσεις λόγω της προέλευσης του από την γαλλική Βρετάνη και από «Μεγάλη Βρετανία» έγινε «Ηνωμένο Βασίλειο»,

Τι αλλάζει με το Brexit για τους Ελληνες που εργάζονται στη Βρετανία



Η απόφαση για αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω για περίπου 4,2 εκατομμύρια εργαζόμενους.
Επιπτώσεις θα υπάρξουν και για τους Έλληνες κατόχους ακίνητης περιουσίας στη Βρετανία, αφού θα επαναπροσδιοριστείη φορολόγησή τους, καθώς και στους εργαζόμενους, που κάνουν χρήση της ελεύθερης διακίνησης εργαζομένων εντός Ε.Ε., που θα χρειάζονται επαγγελματική βίζα, όπως και οι φοιτητές αντίστοιχη φοιτητική βίζα και πολύ ακριβότερα δίδακτρα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά από τη Βρετανία να φύγει το συντομότερο δυνατόν


Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά από τη Βρετανία να φύγει το συντομότερο δυνατόν

Να αρχίσει «το συντομότερο δυνατόν» τη διαδικασία εξόδου της χώρας μετά την ιστορική απόφαση των Βρετανών να εγκαταλείψουν την Ε.Ε. ζητούν από τη Βρετανία οι επικεφαλής των οργάνων της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
«Αναμένουμε τώρα από την κυβέρνηση της Βρετανίας να εκτελέσει την απόφαση αυτή του βρετανικού λαού το συντομότερο δυνατόν» αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι πρόεδροι του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ,
EU-572869
Δεν πρόκειται για κολλητική ασθένεια με την ονομασία BREXIT ή οποία δίκην επιδημίας εξαπλώνεται στην Ευρώπη , αλλά για την εμφάνιση ενός αληθινού συναισθήματος μαζικής αποχώρησης των Ευρωπαίων από το «στρατόπεδο συγκέντρωσης» του Βερολίνου.

Γιατί ΠΡΕΠΕΙ να περπατάμε για 30 λεπτά κάθε μέρα;

Μια βόλτα 30 λεπτών στο πάρκο αρκεί για να μειωθεί...
η κατάθλιψη κατά 7% και να πέσει η υψηλή αρτηριακή πίεση κατά 9%, σύμφωνα με μια νέα αυστραλιανή επιστημονική έρευνα.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Κουίνσλαντ, με επικεφαλής τον αναπληρωτή καθηγητή Ρίτσαρντ Φούλερ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Scientific Reports",

Οι πολιτικές εφημερίδες 25/6/2016

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.