Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Καιρός:για Σάββατο 25-6-2016



Το Σαββάτο 25 Ιουνίου αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα με εξαίρεση τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές μόνο νεφώσεις. Πιο συγκεκριμένα: Στην Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα και το νότιο Ιόνιο θα σημειωθούν βροχές οι οποίες σταδιακά από το πρωί θα ενταθούν και από το μεσημέρι θα είναι ιδιαίτερα ισχυρές και θα συνδυαστούν με καταιγίδες,

Πώς θα καταλάβετε αν το παιδί σας έχει πέσει θύμα εκφοβισμού μέσω Internet

Οι γονείς δεν πρέπει ποτέ να υποτιμούν το cyberbullying και τις επιδράσεις τους στην υγεία του παιδιού, συμβουλεύει η ESET.
Με αφορμή τον ορισμό της 17ης Ιουνίου ως ημέρας για την καταπολέμηση του εκφοβισμού στον κυβερνοχώρο - «Stop cyberbullying day», η ESET ετοίμασε μία λίστα με τα συμπτώματα που μπορούν να διακρίνουν οι γονείς στα παιδιά τους, βοηθώντας τους να κατανοήσουν αν έχουν πέσει θύματα cyberbullying. 

Τέλος όλα όσα ξέρατε για το ηλεκτρονικό τσιγάρο - Έρχονται αυστηρές απαγορεύσεις - Τι καταγγέλλουν οι επιχειρήσεις

Την αντίδραση του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ), προκαλούν ρυθμίσεις που υπάρχουν στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τον καπνό και το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Σύμφωνα μς τον Σύνδεσμο, στο νέο νομοσχέδιο θα απαγορεύεται η χρήση ατμού από ηλεκτρονικό τσιγάρο στους εσωτερικούς χώρους, αλλά και η διαφήμισή του, όπως συμβαίνει με το κανονικό τσιγάρο.

Τι απέδειξαν οι έρευνες για τον πάπυρο που αναφέρει πως ο Ιησούς είχε σύζυγο;



Πλαστογραφημένος είναι τελικά ο κοπτικός πάπυρος στο οποίο είναι γραμμένο στα κοπτικά και αναφέρει «Ο Ιησούς είπε σε αυτούς, “Η σύζυγός μου”». Όπως αποφάνθηκαν τελεσίδικα μετά από 4 χρόνια ερευνών οι επιστήμονες.
Ο πάπυρος είχε έρθει στη δημοσιότητα το 2012 από την καθηγήτρια του Χάρβαρντ, Κάρεν Κινγκ. Η ίδια όμως την περασμένη εβδομάδα, με άρθρο της στην διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού «Atlantic», εξέφρασε τις αμφιβολίες της σχετικά με την εγκυρότητα του παπύρου.

Τσενάι: “Δεν αισθάνομαι Έλληνας.

Τσενάι: “Δεν αισθάνομαι Έλληνας. Με έβαλαν να πω τα αντίθετα όταν ήμουν μικρός”!

O Οδυσσέας Τσενάι σπούδασε με χρήματα των Ελλήνων στα καλύτερα κολλέγια της Αμερικής. Φρόντισαν γι αυτό ο ΓΑΠ και ο Πάγκαλος, με τις συμβουλές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που έγινε και νονός του...Για όσους ξεχνούν εύκολα, είναι ο Οδυσσέας Τσενάι, οπού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για τον εαν τελικά θα έπρεπε,

Πανελλήνιες 2016: Η πιο απίθανη ιστορία των εξετάσεων - Εγραψε και πέρασε η μάνα με τα δίδυμα παιδιά της!

Πανελλήνιες 2016: Η πιο απίθανη ιστορία των εξετάσεων - Εγραψε και πέρασε η μάνα με τα δίδυμα παιδιά της!
Η Δέσποινα Παναγιώτου κάθισε στα θρανία μαζί με τα δίδυμα παιδιά της - Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, η φωτογραφία της άρχισε να κάνει το γύρο της χώρας μέσω του διαδικτύου...

Η ζωή είναι μια πρόκληση σε κάθε στιγμή της, φαίνεται να σκέφθηκε η Τρικαλινή Δέσποινα Παναγιώτου, η οποία δοκίμασε όχι μόνο τις αντοχές της αλλά και τις γνώσεις της, διαγωνιζόμενη στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, 33 χρόνια μετά την αποφοίτησή της από το Λύκειο.

Ελλάδα: Καλπάζουν φτώχεια, ανισότητα και κοινωνικός αποκλεισμός



Σημαντική αύξηση των Ελλήνων που στερούνται βασικών ειδών, αλλά και διατήρηση της εισοδηματικής φτώχειας στα ύψη καταδεικνύουν στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).
Από την έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ προκύπτει πως ο πληθυσμός που βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικό αποκλεισμό ανέρχεται στο 35,7% του πληθυσμού της χώρας.

Το DNA των Ελλήνων


Υπάρχει ένα παραμύθι που πλασάρουν κυρίως στους νέους, το οποίο φτάνει στα όρια του ρατσισμού-μισελληνισμού. «Δεν υπάρχουν στην εποχή μας Έλληνες. Είμαστε απόγονοι Σλάβων, Τούρκων, Αλβανών κτλ.» Κάποιοι υποστηρίζουν, δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ πως όλοι οι γύρω από εμάς λαοί είναι γενετικά προικισμένοι, εκτός από τους Έλληνες.

Μητρικές ατάκες-χαλαρά......

Αποτέλεσμα εικόνας για μανα και παιδι χιουμορ

Η ταλαιπωρημένη μαμά:  "Αν πρόκειται να σκοτωθείς με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα."Η θεούσα:  "Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί...
Προγραμματισμός ταξιδιού: "Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο, δεν έχεις καλούς βαθμούς... καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν γυρίσω."
Η λογική της μαμάς: "
Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι το είπα εγώ."

Οι Καναδοί κλείνουν το στόμα των Σκοπίων: Η Μακεδονία είναι Eλληνική

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2013/05/14/307487/main/6b3e598c679dfcc945b5166f17bcf2d6.jpg
Αποστομωτική απάντηση στη σκοπιανή ρητορική δίνει η έγκριτη καναδική εφημερίδα National Post.

Η εφημερίδα φιλοξενεί στην ηλεκτρονική της έκδοση ταξιδιωτικού χαρακτήρα άρθρο του Μπερτ Άρτσερ με τίτλο «Yours to conquer: Macedonia is in the midst of an Alexander The Great rebranding», το οποίο αναφέρεται στις προσπάθειες οικειοποίησης των ονομάτων και των συμβόλων της αρχαίας Μακεδονίας από πλευράς ΠΓΔΜ.

Το 52% των ψηφοφόρων ψήφισε Brexit


Το 52% των ψηφοφόρων ψήφισε Brexit




Οι Βρετανοί ψήφισαν υπέρ της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση στοδημοψήφισμα που διεξήχθη χθες, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Αυτά προβλέπει το άρθρο 50 της συνθήκης της ΕΕ σε περίπτωση αποχώρησης κράτους-μέλους


Αυτά προβλέπει το άρθρο 50 της συνθήκης της ΕΕ σε περίπτωση αποχώρησης κράτους-μέλους

Άρθρο 50 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης:
1. Κάθε κράτος μέλος μπορεί να αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ένωση, σύμφωνα με τις συνταγματικές του προβλέψεις.
2. Το κράτος μέλος που αποφασίζει να αποχωρήσει οφείλει να γνωστοποιήσει την πρόθεσή του στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Με βάση τις οδηγίες που θα δοθούν από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, η Ένωση θα διαπραγματευθεί

216 φάρμακα ευρείας κατανάλωσης στα σουπερμάρκετ - Η Νέα Τάξη «τελειώνει» τους φαρμακοποιούς

http://www.liakonews.gr/media/k2/items/cache/a906ecd58b062801ef8efce6e1a38d4d_L.jpg
Η Ατζέντα 21 προωθεί το κλείσιμο των επιχειρήσεων και την ολοήμερη δουλειά στο Δημόσιο ή σε πολυεθνική.

Έτσι οι πολυεθνικές ρουφάνε τις όποιες επιχειρήσεις και υπαλληλοποιούν τους επιχειρηματίες.

Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον «πόλεμο» που κήρυξε η ομογένεια των ΗΠΑ στα Σκόπια

Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον «πόλεμο» που κήρυξε η ομογένεια των ΗΠΑ στα Σκόπια
Ο Συντονιστής του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού της Περιφέρειας των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ και πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, συντάσσεται με το εγχείρημα της Παμμακεδονικής Ένωσης των ΗΠΑ, να ανακληθεί η απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης, που είχε αναγνωρίσει το 2004 προσωρινά τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία».

Οι πολιτικές εφημερίδες 24/6/2016

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.