Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Καιρός:για Παρασκευή 17-6-2016



Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας και πολλή ζέστη, περιμένουμε την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 σε ολόκληρη τη χώρα.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 15 έως 35 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 36, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 17 έως 34 βαθμούς, στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα από 18 έως 38 και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Καταδικάστηκε ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για το «φουσκωμένο έλλειμμα»



Σήμερα, ολοκληρώθηκε η δίκη (διήρκεσε δύο ημέρες) για τον πρώην ισχυρό άνδρα της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, που αφορούσε την υπόθεση για την παραπομπή του για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης σε βάρος του Δημοσίου αναφορικά με το «πλαστό» έλλειμμα.

Πόσο πληρώνουμε τις αεροπορικές μεταφορές των βουλευτών;



Πόσο κοστίζουν οι βουλευτές στους Έλληνες φορολογούμενους;
Αν υπολογίσουμε τα επώδυνα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής που έχουν ψηφιστεί τα τελευταία επτά χρόνια ο λογαριασμός θα εκτοξευτεί σε εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ. 

Χαλαρά.........Γυμνές στην λίμνη!!!





.Ένας αγρότης είχε ένα πολύ μεγάλο αγρόκτημα με μια ωραία λίμνη στο πίσω μέρος του.
Μια μοναχική βραδιά αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι την λίμνη.
Καθώς πλησίαζε, άκουσε...
φωνές και γέλια.

Όταν έφτασε είδε πολλά γυμνά νεαρά κορίτσια να παίζουν μέσα στα νερά.
Μόλις όμως κατάλαβαν την παρουσία του, πήγαν στα βαθιά για να μην φαίνονται.

Όλο το 2015 έλεγξαν 96 υποθέσεις από τη λίστα Λαγκάρντ!


Βεβαιώνουν χρέη για τη λίστα Λαγκάρντ χωρίς να παίρνουν ούτε ένα ευρώ, ενώ την ίδια ώρα ξεζουμίζουν μισθωτούς και συνταξιούχους αρπάζοντας μισθούς και συντάξεις!

Η κυβέρνηση των δήθεν διαπραγματευτών συνεχίζει να συγκαλύπτει ένα ειδεχθές και διαρκές έγκλημα σε βάρος των Ελλήνων πολιτών: το «μαύρο χρήμα» της λίστας Λαγκάρντ παραμένει ανέγγιχτο,

Η Θεωρία των 4 γεύσεων (γλυκό-πικρό-αλμυρό-ξινό) του Ιπποκράτη

ippokratis
Η Θεωρία των 4 γεύσεων ανήκει στον μέγα γιατρό Ιπποκράτη.


Ο Ιπποκράτης έχει αφήσει ένα τεράστιο έργο πίσω του, την «Ιπποκρατική Συλλογή», μια κληρονομιά 59 τόμων, που ακόμα και σήμερα μελετάται από επιστήμονες και χρησιμοποιείται σαν πολύτιμο βοήθημα στην σύγχρονη ιατρική και διατροφολογία. Αναφέρεται τόσο στην πρόληψη και θεραπεία, όσο και στο περιβάλλον και την διατροφή.

Η επανάσταση μπορεί να περιμένει

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWPzt_0sY-oV1T0Egwvp25YNaZEE0mc-rKrJkez4B6ZcvRIE0GUiPiEGTcGgbzP9fTxw_MToKHG9-1Xtp1Df7hdKfqfd_HkQXyBwp81okrPMI_sEky13S9EulGYF7LuIn__OcMKKDu6Og/s640/stontoixogarani.jpg

της Κατερίνας Γκαράνη

Είναι κουραστικό να τους παρακολουθείς, είναι άνευ λόγου να σχολιάζεις τις δηλώσεις τους, είναι άνευ αξίας να κάνεις προτάσεις για την οποιαδήποτε αλλαγή στην χώρα. Η ελληνική υπαλληλική κυβέρνηση των Βρυξελλών αλλά και τα αντιπολιτευτικά κόμματα ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα που βιώνει ο Έλληνας.

Αλλάζει το σύστημα για την έκδοση άδειας οδήγησης



Νέο νομοθετικό πλαίσιο για τις άδειες οδήγησης προωθείται στη Βουλή από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, «που θα επιλύει προβλήματα, μεταξύ των οποίων και ο τρόπος εξετάσεων που θα πατάσσει τη διαφθορά».
Αυτό ανέφερε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας και μεταδίδει το ΑΜΠΕ. Θέμα της συνάντησης ήταν η ενημέρωση από τον κλάδο των Σχολών Εκπαίδευσης Οδηγών Αυτοκινήτου για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Καίνε 667.229 αγρότες τα ραβασάκια του ΟΓΑ

  • Αυξημένες εισφορές για το β΄εξάμηνο του 2015 καλούνται να πληρώσουν 667.229 αγρότες έως το τέλος Ιουνίου.

Με τον πρόσφατο ασφαλιστικό νόμο, οι εισφορές αυτές θα είναι.. σημαντικά αυξημένες, από 7% επί συγκεκριμένων ασφαλιστικών κατηγοριών που ίσχυε μέχρι πρότινος σε 10%.

Πτήσεις από 19 ευρώ με την Olympic Air για Θεσσαλονίκη και άλλους προορισμούς εσωτερικού



Νέα προσφορά ανακοίνωσε η Aegean για απευθείας πτήσεις εσωτερικού με το δίκτυο της Olympic Air.
Αναλυτικά:
Διαθέσιμες θέσεις: 80.000
Aφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη, Χανιά, Χίο, Ιωάννινα, Καβάλα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Κω, Λήμνο, Μυτιλήνη, Πρέβεζα, Σάμο και από/προς Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, Κω, Μυτιλήνη, Μύκονο και Σαντορίνη.

Δημογραφικό: Η Ελλάδα εξαφανίζεται από τον χάρτη!

Προς προβληματιζόμενους και επίμονα ανησυχούντες. 

Aπό τον Διόνυσο

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ -ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!

Ολοταχώς στον αφανισμό οδεύει το Έθνος μας, όπως μαρτυρούν τα επίσημα στοιχεία. Η Ελλάδα κατέχει την τρίτη χαμηλότερη θέση στον ευρωπαϊκό δείκτη γεννήσεων και τον υψηλότερο ρυθμό γήρανσης του πληθυσμού!

Καποδίστριας για αμοιβές Υπουργών-Βουλευτών




του Φραγκούλη Φράγκου
Σοφό και επίκαιρο.
Μήπως πρέπει να όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές να υπογράφουν ότι έλαβαν γνώσιν και ότι το αποδέχονται;

<<...Ελπίζω όσοι εξ υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ' εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματος των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ' ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της... >>

Συντάξεις: Μειώσεις κάθε μήνα! Ποιοι χάνουν και πόσα

Μήνας δεν θα κλείνει εφεξής χωρίς να επιβάλλεται ή έστω να εφαρμόζεται ένα νέο μέτρο στο Ασφαλιστικό, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το νόμο Κατρούγκαλου αλλά και τις τροπολογίες, τις υπουργικές αποφάσεις και εγκυκλίους τις οποίες εξέδωσε η πολιτική ηγεσία του Υπ. Εργασίας μετά τη δημοσίευση του σχετικού νόμου.

Το "μπαράζ" αυτών των μέτρων σε βάρος των συνταξιούχων  και ευρύτερα των ασφαλισμένων ξεκινά από τον ερχόμενο Ιούλιο και θα έχει κλείσει έναν πρώτο κύκλο περίπου το Μάρτιο του 2017,

Ξεκινά από σήμερα η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων



Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2016 ξεκινούν από σήμερα και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016.
Ειδικότερα:

Οι πολιτικές εφημερίδες 16/6/2016


          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.